Pyörätuolit

 

advance-fiilis.jpg
Pyörätuolin tarve syntyy, kun kävelyn vaatimat toimintakykyedellytykset puuttuvat. Syitä voi olla useita, lihasvoimien heikentyminen, tasapainon ylläpito vaikeutunut, jatkuva huimaus, leikkaushoidon jälkitila, erityyppiset halvaukset tai muut sairaudet, jotka estävät normaalin kävelyn.

Pyörätuoli voi olla yleisessä käytössä oleva yleispyörätuoli tai yksilöllisillä mitoilla ja varusteilla valittu pyörätuoli kyseiselle käyttäjälle. Pyörätuolit voidaan jakaa käyttötavan tai aktiviteettitason mukaan eri luokkiin: Yleispyörätuoli, keskiaktiivi kevytpyörätuoli, aktiivi pyörätuoli, kuljetuspyörätuoli, ja comfort pyörätuoli. Pyörätuolin käyttötarve voi vaihdella henkilöittäin hetkellisestä siirtotarpeesta koko päivän mittaiseen istumiseen ja liikkumiseen kodin työpaikan ja harrastusten välillä.

Respecta maahantuo useiden valmistajien pyörätuolimalleja, tarjoten asiakaskunnalle runsaan tarjonnan vaihtoehtoja, eri valintaperusteita täyttämään. Oikean pyörätuolimallin valinta kullekin käyttäjälle vaatii paljon kokemuksellista tietoa, jonka vuoksi Respectan myyntineuvottelijat ovat hyvillä tuotetiedoilla varustettuja terveydenhuollon ammattilaisia, joiden kanssa oikean apuvälineen valinta hoituu sujuvasti.

Pyörätuolin voi aina hankkia omatoimisesti, mutta yksilöllisten apuvälineiden hankintaan liittyy useimmiten maksusitoumuskäytäntö, jossa apuvälinevastuulain mukainen taho osallistuu valintatilanteeseen ja laatii hankinnasta maksusitoumuksen. Kannattaa aina selvittää apuvälinetarve ensin oman lääkärin kanssa, jossa edellä mainitut asiat nousevat esiin. 

 

Tutustu valikoimaan Respectan web-kuvastossa: 

http://kuvasto.respecta.fi 

tai kysy lisää myyntipalvelustamme p. 0207 649 748 / myynti@respecta.fi