Apuvälinemessut Tampereella 9.-11.11.2017

24. lokakuu 2017 - admin

Tervetuloa Apuväline 2017-tapahtumaan Tampereen Messukeskukseen ja Respectan osastolle nro 112 tutustumaan uutuuksiin, osallistumaan työpajoihin ja kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja.

Osastollamme esittelemme mm. innovatiivisia sähköpyörätuoliratkaisuja ja -ohjausjärjestelmiä sekä ergonomisia istumisen ratkaisuja, uusinta teknologiaa edustavia mikroprosessoriohjattuja proteesipolviniveliä ja myoelektrisiä käsiproteeseja, yksilöllisiä ja valmiita ortoosiratkaisuja esimerkiksi nivelrikosta kärsiville sekä oikeaoppiset välineet ja tekniikat potilassiirtoihin ja hygieniassa avustamiseen.

Osastomme lava tarjoaa mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa mm. apuvälineiden elinkaaren hallinnasta, kotihoidon ergonomiakartoituksesta sekä lämpökuvantamistutkimuksesta. Osastollamme tapaat myös proteesikäyttäjiä, jotka kertovat arjen haasteista ja ratkaisuista omasta näkökulmastaan sekä paralympiakultamitalistin Amanda Kotajan.

Tutustu tarkemmin osastomme ohjelmaan sekä messutarjouksiin tapahtumasivullamme. Seuraa messu-uutisointiamme myös Facebook-ryhmässämme