Asiakaskokemuskyselyn tuloksia

11. kesäkuu 2018 - admin

Antamanne palaute on meille erittäin tärkeä työkalu ja peili siihen, kuinka olemme onnistuneet mahdollistamaan itsenäistä ja laadukasta elämä apuvälineiden käyttäjille sekä tuottamaan laadukasta palvelua terveydenhuollon ammattilaisille. Mittaamme jatkuvasti terveydenhuollon ammattilaisten ja organisaatioiden sekä apuvälineiden käyttäjien asiakaskokemusta ja tyytyväisyyttä Respectan palveluun ja ratkaisuihin. 

Asiakaskokemuskyselyssä olemme saaneet kiitosta erityisesti myyjien ja klinikan asiantuntijoiden hyvästä ammattitaidosta, palvelualttiudesta ja asiantuntemuksesta. Kuitenkin Respectan myyntiedustajien aika asiakkaan kanssa sekä tavoitettavuus nousivat kehityskohteiksi. Palautteen johdosta olemme uudistaneet myyntitiiman rakennetta ja selkeyttäneet rooleja, jotta edustajamme pystyisivät henkilökohtaisempaan palveluun. Jos oman alueesi edustajasi ei ole vielä käynyt tervehtimässä, voitte jättää palautetta kyselyn kautta tai ottaa suoraan yhteyttä. Myynnin yhteystiedot löytyvät tästä linkistä.

Ammattilaisille suunnatussa kyselyssä kehityskohteeksi nousi toimitusten oikeellisuus ja aikataulu. Varastomme on reagoinut tähän palautteeseen muuttamalla oston ja logistiikan prosesseja ja monitoroimalla jatkuvasti toimitusten oikea-aikaisuutta ja toimitusvirheiden määrää laadun parantamiseksi. Kaikki poikkeamat kirjataan ylös, virheet korjataan ja käsitellään mahdollisimman nopeasti sekä analysoidaan ja arkistoidaan pitkäjänteistä kehittämistyötä varten.

Kaikki toimitusvirheet on kirjattu ylös laatujärjestelmään vuodesta 2015, jolloin virheellisiä toimituksia oli 0,37 % kaikista toimituksista. Virheet ovat vähentyneet koko seurannan ajan: vuoden 2018 alkupuoliskolla virheellisiä toimituksia oli enää 0,14 % kaikista toimituksista.

Kyselyn perusteella apuvälineiden käyttäjät arvostavat erityisesti apuvälineen helppokäyttöisyyttä. Palautteen perusteella olemmekin panostaneet ohjeistukseen ja päivittäneet esimerkiksi tukitekstiilien asiakkaalle annettavat ohjeet, jotka opastavat ja tukevat asiakasta myös kotona.

Asiakkailtamme saatu palaute on meille tärkeä kehittämisen työkalu. Asiakaspalvelu ja asiakaskokemus ovat keskeisiä tavoitteitamme ja olemme sitoutuneet pitkäjänteiseen kehitystyöhön yhdessä asiakkaidemme kanssa. Siksi siis iso kiitos palautteestanne!