Etsimme apuvälineteknikkoa, fysioterapeuttia tai jalkaterapeuttia Tampereen klinikalle

14. tammikuu 2022 - admin

Etsimme Tampereen klinikallemme fysioterapeuttia, jalkaterapeuttia tai apuvälineteknikkoa, joka on asiakaspalveluhenkinen ja löytää itsenäisesti ratkaisuja erilaisiin terveyden ja hyvinvoinnin tarpeisiin. Tehtävänäsi on toimia yksilöllisten tukipohjallisten ja jalkineiden parissa sekä vastata Tampereen klinikan myymälän toiminnoista.

Tehtävänkuvaan kuuluu vastata itsenäisesti asiakaspalveluprosessista aina tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta tuotteen valmistukseen ja kontrolliin asti. Myymälän osalta vastaat klinikan apuvälinemyymälän tuote- ja palveluvalikoiman myynnistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa terveysteknologia-alan organisaatiossaLaadukas perehdytysohjelmamme varmistaa onnistumisesi tehtävässä sekä työn mielekkyyden. Perehdyttäminen saattaa sijoittua useammalle paikkakunnalle, joten toivomme sinulta työsuhteen alussa mahdollisuutta varata muutama päivä perehdytykseen toisilla toimipisteillämme. Tehtävässä sekä Respectalla on myös mahdollisuus edetä osaamisen ja omien kiinnostuskohteiden mukaisesti esimerkiksi laaja-alaiseksi alaraaja-asiantuntijaksi alaraajaortotiikan sekä kompressiotuotteiden osaamisen myötä. 

Onnistuaksesi tehtävässä sinun tulee olla aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Innostut helposti uusista asioista, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Uusien asioiden ideointi ja hyvien käytäntöjen toteuttaminen on sinulle arkipäivää.  

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on apuvälineteknikon, jalkaterapeutin tai fysioterapeutin koulutus sekä sinulla on halua ja motivaatiota kehittyä alasi huippuasiantuntijaksi. Haluamme, että sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen asenne sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa. Arvostamme alaraajojen biomekaniikan tuntemusta sekä aikaisempaa kokemusta alaraajoihin liittyvien ongelmien hoitamisessa. Myös aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi. 

Jos innostuit, kerro siitä meillekin ja hae paikkaa sähköpostitse viimeistään 11.2.2022 osoitteessa rekry@respecta.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä saatekirje. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Reunanen (toni.reunanen@respecta.fi tai puh. 040 3488 533).