Etsimme apuvälineteknikkoa Tampereen ja/tai Turun klinikalle

13. tammikuu 2022 - admin

Etsimme Tampereen ja Turun klinikallemme apuvälineteknikkoa, joka on asiakaspalveluhenkinen ja löytää itsenäisesti ratkaisuja alaraajaprotetiikan alueella.

Tehtävänkuvaan kuuluu vastata itsenäisesti asiakaspalveluprosessista aina tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta tuotteen valmistukseen ja kontrolliin asti. Toimialueena on Turku ja Tampere.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa terveysteknologia-alan organisaatiossa.

Laadukas perehdytysohjelmamme varmistaa onnistumisesi tehtävässä sekä työn mielekkyyden. Perehdyttäminen saattaa sijoittua useammalle paikkakunnalle, joten toivomme sinulta työsuhteen alussa mahdollisuutta varata muutama päivä perehdytykseen toisilla toimipisteillämme. Tehtävässä sekä Respectalla on myös mahdollisuus edetä osaamisen ja omien kiinnostuskohteiden mukaisesti.

Onnistuaksesi tehtävässä sinun tulee olla aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Innostut helposti uusista asioista, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Uusien asioiden ideointi ja hyvien käytäntöjen toteuttaminen on sinulle arkipäivää. Matkustaminen klinikoiden välillä tuo sinulle mukavaa vaihtelua arkeen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on apuvälineteknikon koulutus ja kokemusta alaraajaprotetiikasta sekä sinulla on halua ja motivaatiota kehittyä alasi huippuasiantuntijaksi. Haluamme, että sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen asenne sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa. Arvostamme kokemusta nykyaikaisista tuotanto- ja mitanottomenetelmistä sekä Kanta-kirjauksista.

Jos innostuit, kerro siitä meillekin ja hae paikkaa sähköpostitse viimeistään 11.2.2022 osoitteessa rekry@respecta.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä saatekirje. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Reunanen (toni.reunanen@respecta.fi tai puh. 040 3488 533).