Etsimme fysioterapeuttia, apuvälineteknikkoa tai jalkaterapeuttia Turun klinikallemme

8. maaliskuu 2021 - admin

Tehtävänäsi on toimia yksilöllisten tukipohjallisten, jalkineiden sekä alaraajaortotiikan parissa ja siten kehittyä laaja-alaiseksi alaraaja-asiantuntijaksi. Vastaat itsenäisesti asiakaspalveluprosessista aina tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta tuotteen valmistukseen ja kontrolliin asti. Työssäsi hyödynnät nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiä. Tehtävä on määräaikainen noin vuoden kestävä sijaisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa organisaatiossa. Laadukas perehdystysohjelmamme varmistaa onnistumisesi tehtävässä sekä työn mielekkyyden.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on apuvälineteknikon, fysioterapeutin tai jalkaterapeutin koulutus. Lisäksi sinulla on halua ja motivaatiota kehittyä alasi huippuasiantuntijaksi. Haluamme, että sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen asenne sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa. Oman kehittymisen ja osaamisen jalostumisen edellytys on myös aktiivinen toimialan kehityksen seuraaminen sekä avoimuus uusien toimintatapojen ja menetelmien käyttöönotolle. Työtehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia (B).

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja cv:si 19. maaliskuuta 2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@respecta.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rintamaa, sami.rintamaa@respecta.fi tai puh. 040 3488 612 ja Kaiju Mäkilä, kaiju.makila@respecta.fi tai puh. 040 3488 550.