Etsimme fysioterapeuttia tai apuvälineteknikkoa Ouluun

17. heinäkuu 2020 - admin

Tehtävänäsi on toimia alaraaja-asiantuntijana, joka jatkuvasti kehittyvällä osaamisellaan pystyy tuottamaan laadukkaita jalkine- ja tukipohjallis- sekä ortoosiratkaisuja toimintakyvyn lisäämiseksi. Vastaat itsenäisesti palveluprosessista asiakastarpeen arvioinnista ja suunnittelusta aina tuotteen valmistukseen ja kontrolliin asti. Työssäsi hyödynnät nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiä sekä asiakaspalveluprosesseja.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa organisaatiossa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on apuvälineteknikon tai fysioterapeutin koulutus sekä sinulla on halua ja motivaatiota kehittyä alasi huippuasiantuntijaksi – me tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä ammattilasten parissa sekä kasvaa ja kehittyä huippuosaajaksi. Haluamme, että sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen asenne sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen ote työskennellä. Oman kehittymisen ja osaamisen jalostumisen edellytys on myös aktiivinen toimialan kehityksen seuraaminen sekä avoimuus uusien toimintatapojen ja menetelmien käyttöönotolle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen rekry(a)respecta.fi 21.8.2020 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä saat:
Kari Huotari, kari.huotari@respecta.fi tai puh. 040 3488 471
Jarmo Köykkä, jarmo.koykka@respecta.fi tai puh. 040 3488 458

Tiedustelut puhelimitse 3. elokuuta alkaen maanantai-torstai klo 12:00 - 14:00