Etsimme myyntiasiantuntijaa Seinäjoen, Vaasan ja Satakunnan alueelle

14. tammikuu 2022 - admin

Oletko omimmillasi myyntitehtävissä ja erinomaisen asiakaskokemuksen luomisessa? Etsimme Respectalle myyntiasiantuntijaa Seinäjoen, Vaasan, Satakunnan sekä Pohjois-Pirkanmaan alueelle. Tehtävänäsi osana Länsi-Suomen myyntitiimiä on toimia myynnin ja valmisapuvälineiden asiantuntijana ja auttaa sekä palvella asiakkaita apuvälineiden hankintaan liittyen.

Vastaat itsenäisesti, ammatillisen ja kokeneen tiimin tuella asiakkaan apuvälinetarpeiden arvioinnista, suunnittelusta, tilaamisesta ja sovituksista. Oleellinen osa työtehtäviä on antaa tuotetukea asiakkaille. Aktiivinen uusien ja vanhojen asiakkaidekontaktointi sekä tuote-esittelyiden ja koulutusten järjestäminen on myös tärkeä osa myyjän toimenkuvaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa terveysteknologiapalveluita tuottavassa organisaatiossa. Laadukas perehdytysohjelmamme varmistaa onnistumisesi tehtävässä sekä työn mielekkyyden. Tehtävässä sekä Respectalla on myös mahdollisuus edetä osaamisen ja omien kiinnostuskohteiden mukaisesti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kokemusta proaktiivisesta myyntityöstä. Olet aktiivinen ja iloisesti toimeentarttuva tekijä, jolla on loistavan asiakaspalveluasenteen lisäksi myös hyvä pelisilmä, paineensietokykyä, oppimiskykyä sekä tietoteknistä osaamista.

Toivomme, että omaat jo jonkin verran kokemusta terveydenhuolto- tai apuvälinealalta. Lisäksi sinulla on halua ja motivaatiota kehittyä alasi huippuasiantuntijaksi ja mahdollisesti kiinnostusta olla mukana myös myynnin kehittämisessä laajemminkin. Haluamme, että asiakaslähtöisyyden lisäksi omaat oma-aloitteisen ja ratkaisukeskeisen asenteen sekä systemaattisen työskentelytavan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Lisäksi arvostamme ruotsin kielitaitoa. Tehtävä edellyttää matkustamista omalla alueella, joten edellytämme B-ajokorttia. Ensisijainen työpiste sijaitsee Vaasan tai Seinäjoen toimipisteellämme.

Jos innostuit, kerro siitä meillekin ja hae paikkaa sähköpostitse viimeistään 11.2.2022 osoitteessa rekry@respecta.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä saatekirje. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaiju Mäkilä (kaiju.makila@respecta.fi tai puh. 040 3488 550).