Haemme nyt kahta tuotepäällikköä vastaamaan protetiikan ja valmisortotiikan tuotehallinnasta

28. huhtikuu 2022 - admin

Etsimme joukkoomme kahta tuotepäällikköä vastaamaan protetiikan ja valmisortotiikan tuotehallinnasta.

Protetiikan tuotepäällikkö

Protetiikan tuotepäällikön tehtävänkuvaan kuuluu toimittajasuhteiden ylläpito, tuotteen elinkaarenhallinta, palvelu- ja tuotantoprosessien kehittäminen yhteistyössä muun organisaation kanssa, sisäisten asiantuntijatapaamisten organisointi sekä kilpailutuksissa vastaavan asiantuntijan ja alueen tukeminen mm. hinnoittelussa, sopimuksen jalkauttamisessa sekä tuotedokumentaation keräämisessä. Protetiikan tuotepäällikkö auttaa klinikoidemme henkilöstä onnistumaan työssään sekä tukee alueita asiakasaktiviteettien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Onnistuaksesi tehtävässä sinun tulee olla aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Innostut helposti uusista asioista, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Uusien asioiden ideointi ja hyvien käytäntöjen toteuttaminen on sinulle arkipäivää. Viet itsenäisesti asioita maaliin ja olet taitava viestijä. Ensisijaisena toimipisteenä on Helsinki. Tarvittaessa voimme arvioidan sopivan henkilön kohdalla myös mahdollisuutta työskennellä muilta toimipisteiltämme käsin. Työhön kuuluu matkustelua, joten matkustaminen klinikoiden välillä ja asiakastapaamiset eri puolilla Suomea tuovat sinulle mukavaa vaihtelua arkeen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on apuvälineteknikon koulutus ja/tai vankkaa kokemusta ala- tai yläraajaprotetiikan parissa toimimisesta. Arvostamme myös kiinnostusta nykyaikaisia tuotantomenetelmiä kohtaan, kaupallista kokemusta sekä hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa.

 

Valmisortotiikan tuotepäällikkö

Valmisortotiikan tuotepäällikön tehtävänkuvaan kuuluu toimittajasuhteiden ylläpito, tuotteen elinkaaren hallinta, ratkaisukonseptien kehittäminen eri asiakasryhmille yhdessä muun organisaation kanssa, sisäisten asiantuntijatapaamisten organisointi sekä kilpailutuksissa vastaavan asiantuntijan ja alueen tukeminen mm. tuotevalinnoissa, hinnoittelussa, tuotedokumentaation keräämisessä sekä sopimuksen jalkauttamisessa. Valmisortotiikan tuotepäällikkö vastaa valmisortoosien, kompressiotuotteiden ja rintaproteesien tuoteryhmistä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, kykyä viedä ideoita toteutukseen, laajojen kokonaisuuksien hallintaa sekä priorisointikykyä. Tehtävässä menestyäksesi sinun tulisi olla taitava viestimään kirjallisesti, mutta et kaihda myöskään esiintymistä yleisön edessä. Sinulta sujuu viestintä myös englanniksi. Ensisijaisena toimipisteenä on Helsinki. Tarvittaessa voimme arvioidan sopivan henkilön kohdalla myös mahdollisuutta työskennellä muilta toimipisteiltämme käsin. Työhön kuuluu matkustelua, joten matkustaminen klinikoiden välillä ja asiakastapaamiset eri puolilla Suomea tuovat sinulle mukavaa vaihtelua arkeen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on terveydenhuollon tai kaupallisen alan tutkinto. Arvostamme kokemusta tuotehallinnan tai kansainvälisen kaupan parissa toimimisesta ja ratkaisukeskeisestä myynnistä.

 

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa terveysteknologia-alan organisaatiossa. Laadukas perehdytysohjelmamme varmistaa onnistumisesi tehtävässä sekä työn mielekkyyden. Tehtävässä sekä Respectalla on myös mahdollisuus edetä osaamisen ja omien kiinnostuskohteiden mukaisesti.

Jos innostuit, kerro siitä meillekin ja hae paikkaa sähköpostitse viimeistään 25.5.2022 osoitteessa rekry@respecta.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä saatekirje. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävistä antaa Henna Lehtonen (henna.lehtonen@respecta.fi tai puh. 040 3488 407).