Kevään ammattilaisten aamukahvit ovat täällä - tarjonta täydentyy

10. helmikuu 2021 - admin

Starttaamme tämän vuoden ammattilaisten aamukahvit maaliskuun alussa, kun järjestämme verkon yli webinaarin nykyaikaisista jalkine- ja pohjallisratkaisuista. Entä mikä tuki valita akuuttien vammojen hoitoon? Kuinka jalan rakenne ennustaa jalan toimintaa?


Tulevat Respectan ammattilaisten aamukahvit-webinaarit

 

Ke 10.3. klo 8.30-9.30: Nykyaikaiset jalkine- ja pohjallisratkaisut

Koulutuksessa käydään läpi tuoteryhmän valtakunnalliset luovutusperusteet ja tuote-esimerkit Respectan ratkaisuista luovutusperusteisiin. Mukana asiakascase-esimerkkejä, mitanottomenetelmiä sekä näiden tuoteratkaisujen vaikutuksen mittauksesta. Webinaari on suunnattu jalkine- ja pohjallisratkaisujen parissa työskenteleville sote-ammattilaisille. Ilmoittaudu tästä.

 

Ke 24.3. klo 8.30-9.30: Yleisimmät valmistuet päivystysympäristössä

Koulutuksessa kerrataan yleisimpiä akuuttien vammojen hoidossa käytettäviä tukia, ja niiden käyttöindikaatioita. Koulutuksessa tarkastellaan Respectan tuotevalikoimaa, ja kerrataan myös tuotteiden käyttöönottoa. Webinaari on suunnattu akuuttien vammojen ja ortoosien parissa työskenteleville sote-ammattilaisille. Ilmoittaudu tästä.

 

Ke 7.4. klo 8.30-9.30: Jalan taka- ja etuosan rakenne ja eriytyneet liikkeet

Käydään läpi jalan rakennetta ja kuinka rakenne usein ennustaa jalan toimintaa. Jalan eriytyneet liikkeet ja liikesuunnat. Esimerkkinä jalan pronaatio, joka on erittäin harvinainen tila eli se että sekä jalan takaosa että etuosa olisivat yhtä aikaa pronaatiossa. Webinaari on suunnattu aiheen parissa työskenteleville sote-ammattilaisille. Ilmoittaudu tästä.

 

Päivitämme webinaaritarjontaamme pitkin kevättä. Webinaarit ovat maksuttomia ja suunnattu organisaatioasiakkaillemme tai asian kanssa työskenteleville sote-ammattilaisille. Mikäli et kuulu vielä rekisteriimme, voit tilata sote-ammattilaisille suunnatun uutiskirjeemme tästä, niin saat tietoa uusista tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi.