Koronaviruksen mahdolliset vaikutukset Kiinassa valmistettujen tuotteiden saatavuuteen

27. helmikuu 2020 - admin

Koronavirus leviää edelleen etenkin Manner-Kiinassa. Viruksesta johtuen alueella on taudin leviämisen hillitsemiseksi asetettu karanteeneja ja moni tuotantolaitos on tällä hetkellä suljettuna. Tästä johtuen myös Respectan markkinoimien Kiinassa valmistettujen tuotteiden saatavuudessa voi olla haasteita.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti tavarantoimittajien kanssa ja tiedotamme mahdollisista saatavuushaasteista tapauskohtaisesti.

Rebel LE22240 kävelytelineen toimituksessa viivästyksiä

Olemme saaneet tiedon Rebel LE22240 kävelytelineen valmistajalta Humancarelta, että tuotteen valmistus on tällä hetkellä Kiinassa keskeytetty ja Euroopan varastot eivät riitä koko kysynnän kattamiseen. Tällä hetkellä avoinna olevista Suomen tilauksista vain noin 75 % on vahvistettu. Valitettavasti Rebel LE22240 kävelytelinettä saadaan toimittajan mukaan maahan vasta kun karanteeni Kiinassa on ohi ja tuotantolaitokset avattu. Katsomme koronaviruksen ja torjuntakeinot epidemian pysäyttämiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure), koska tämän vaikutuksen torjuminen on Respectan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.

Muita Humancaren ja Rehasensen valmistamia rollaattoreita myydään niin kauan kuin varastot Euroopassa riittävät. Tällä hetkellä meillä ei ole tiedossa, että muiden tuotteiden kohdalla olisi saatavuusongelmia.

Jotta käyttäjäasiakkaille aiheutuisi Kiinan tilanteesta mahdollisimman vähän haittaa, voimme tarjota Rebel-kävelytelineen sijaan esimerkiksi Server-kävelytelinettä. Myyntipalvelustamme 0207 649 748 / myynti@respecta.fi saat apua ja viimeisimmän tiedon tarjolla olevista ratkaisuista.