Muutoksia Respectan vuokrauspalveluihin

24. elokuu 2021 - admin

Respectan vuokrauspalvelu on toiminut luotettavasti vuodesta 2010 alkaen ja olemme kehittäneet toimintaa yhdessä asiakkaidemme kanssa vuosien aikana. Haluamme palvella asiakkaitamme laadukkaasti ja aina parhaalla mahdollisella tavalla, siksi olemme päättäneet selkeyttää Respectan vuokratuotevalikoimaa.

Syyskuusta 2021 alkaen vuokratuotevalikoimamme pitää sisällään hoitosängyt, patjat ja CPM-laitteet. Nostimet, nostoliinat, pyörätuolit ja pesutasot poistuvat siis vuokratuotteistamme, mutta näitä tuotteita on kuitenkin edelleen saatavissa myyntituotteina.
 
Vuokratuotevarastomme sijaitsee jatkossa Respectan Helsingin toimipisteessä, missä huollamme ja pesemme vuokratuotteet Respectan ammattilaisten toimesta yhtä laadukkaasti kuin aiemminkin.
 
Muutoksen myötä Respectan Outlet-kuvastoon on lisätty muutamia uusia tuotteita. Löydät Outlet-kuvastomme täältä: https://kuvasto.respecta.fi/outlet-tuotteet/. Muistathan, että apuvälineiden hankintavaihtoehtona tarjoamme organisaatioasiakkaille myös leasingrahoitusta kertainvestoinnin sijaan.
 
Lisätietoa aiheeseen liittyen antaa Respectan vuokrauspalvelu: 0207 649 740 tai vuokrauspalvelu@respecta.fi