Poikkeusaukioloja myymälöissä, Helsingin Pihlajamäen klinikka muuttaa - katso poikkeustiedotteemme tästä

27. huhtikuu 2022 - admin

Poikkeusaukioloja toimipisteissämme ja asiakaspalvelussa:

Respecta Jyväskylän klinikan myymälä

Jyväskylän klinikan myymälä (Lutakonaukio 7) on poikkeuksellisesti suljettu ke 11.5. ja ti 17.5. Valmisapuvälineitä voi tilata myös myyntipalvelusta 0207 649 748*, verkkosivujemme chatista tai sähköpostitse myynti@respecta.fi.

 

Pohjois-Haagan klinikan myymälä on suljettuna remontin vuoksi ma-ti 16.-17.5.

Pihlajamäen klinikka yhdistyy Pohjois-Haagan klinikkaan 30.5.

Pohjois-Haagan klinikalla tehdään muutostöitä, jotka vaikuttavat mm. asiakastilojemme järjestelyihin. Klinikan myymälä on suljettu remontin vuoksi ma-ti 16.-17.5.

Pihlajamäen Maasälväntien klinikka yhdistyy Pohjois-Haagan klinikkaan. Helsingin Pihlajamäen klinikka sulkeutuu keskiviikkona 25.5. Palvelemme muuton jälkeen Maasälväntien asiakkaita ma 30.5. alkaen Respectan Pohjois-Haagan klinikalla osoitteessa Nuijamiestentie 9. Tervetuloa uuteen osoitteeseen!

 

Respecta Joensuun klinikan myymälä

Joensuun klinikan myymälä (Torikatu 42) on poikkeuksellisesti suljettu perjantaina 27.5.

 

Raide-Jokerin tietyöt vaikuttavat Pohjois-Haagan klinikalle saapumiseen

Raide-Jokerin tietyöt ja työmaat aiheuttavat paljon poikkeusjärjestelyitä, jotka vaikuttavat oleellisesti Pohjois-Haagan klinikalle saapumiseen. Eliel Saarisen tien ja Nuijamiestentien risteys on suljettu kesään 2022 saakka. Varaa aikaa saapumiseen kiertoteiden johdosta:

  • Kun saavut klinikalle autolla tai muulla moottoriajoneuvolla, kulku tapahtuu Ilkantien, Metsäläntien tai Huovitien kautta asiakaspysäköintiin ja sisäänkäynnillemme.
  • Kun saavut klinikalle jalan tai pyöräillen Eliel Saarisen tien, Hämeenlinnantien tai Maunulan suunnasta, kulku tapahtuu Poutunpolun ja Poutuntien kautta sisäänkäynnillemme.
  • Kun saavut klinikalle joukkoliikenteellä, lähimmät pysäkit ovat Teuvo Pakkalan tie (bussi 53), Ilkantie (bussi 31) tai Hämeenlinnanväylä (550), jonka jälkeen jalankulku Poutunpolun ja Poutuntien kautta sisäänkäynnillemme. Bussilla 32 lähimmät pysäkit ovat Krankantie tai Nuijamiestentie (Santavuorentie).