Respecta etsii jalkaterapeuttia tai fysioterapeuttia Mikkeliin

5. heinäkuu 2018 - admin

Tehtävänäsi on toimia ortoosi- ja jalkinepuolen apuvälineratkaisujen parissa. Vastaat itsenäisesti koko apuvälineprosessista alkaen tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta aina valmistukseen ja kontrolliin asti. Työssäsi hyödynnät nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiämme sekä asiakaspalveluprosessejamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa yrityksessä. Tehtävä on vakituinen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jalkaterapeutin tai fysioterapeutin tutkinto sekä aiempaa kokemusta kuntoutuksesta ja/tai apuvälinealasta. Lisäksi odotamme, että omaat monipuolista osaamista tukipohjallisista ja jalkinepuolen ratkaisuista.

Sinulla on erinomainen ja asiakaslähtöinen asenne asiakaspalveluun sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja olet avoin uusien menetelmien ja laitteiden käyttöönotolle.

Kiinnostuitko? Lähetä 20.7.2018 mennessä hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@respecta.fi.

Lisätietoa tehtävästä saat: Katri Rastas katri.rastas@respecta.fi tai puh.0403488601