Respecta etsii kahta jalkaterapeuttia Helsingin klinikalle

23. toukokuu 2022 - admin

Etsimme kahta jalkaterapeuttia Helsingin klinikalle heinäkuun puolivälistä marraskuuhun kestävään vuorotteluvapaan sijaisuuteen.

Tehtävänäsi on toimia yksilöllisten tukipohjallisten parissa. Työtehtäväsi muotoutuvat ja tarkentuvat asiakastarpeiden ja sinun omien mielenkiinnon kohteiden myötä. Vastaat itsenäisesti asiakaspalveluprosessista aina tarpeen arvioinnista ja suunnittelusta tuotteen valmistukseen ja kontrolliin asti. Työssäsi hyödynnät nykyaikaisia mitanotto- ja tuotantomenetelmiä. Tarjoamme sinulle haasteellisen, mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työtehtävän yksilöllisten- ja valmisapuvälineiden parissa Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa terveysteknologia-alan organisaatiossa. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jalkaterapeutin koulutus sekä intoa viedä osaamisesi käytäntöön. Haluamme, että sinulla on työssäsi asiakaslähtöinen asenne sekä oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja systemaattinen työskentelytapa.

 

Kiinnostuitko?

Jos innostuit, kerro siitä meillekin ja hae paikkaa sähköpostitse viimeistään 18.6.2022 osoitteessa rekry@respecta.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä saatekirje. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

 

Lisätietoa tehtävästä saat:

Hermanni Jäntti (hermanni.jantti@respecta.fi, +358 40 125 7070)

 

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö.

Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vähintään yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

  • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
  • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Kerrothan siis hakemuksessasi, minkä näistä kriteereistä täytät, jotta voimme huomioida sinut tässä haussa.