Respectan Apuväline-koulutuskiertue jalkautuu pitkin Suomea tänä syksynä

19. elokuu 2019 - admin

Respectan syksy on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa: ammattilasten koulutuspäiviä sekä ohjelmaa kaikille myymälöissämme.

Ammattilaisille suunnattu Respectan Apuväline-koulutuskiertue kiertää yli 10 paikkakunnalla syyskuusta lokakuun loppuun asti perehdyttäen niin potilassiirtoihin, oikeanlaiseen istumisasentoon, painehaavojen ennaltaehkäisyistä, jalkaterveydestä, amputaatiopotilaan post-operatiivisesta hoidosta ja kuntoutuksesta, neuroratkaisuista, pyörätuolin valinnasta kuin ortoosiratkaisujen vaikutuksesta toimintakyvyn lisäämisessä. Koulutuspäivät ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille ammattilaisille. Katso paikkakuntakohtainen ohjelmatarjonta kiertuesivultamme https://www.respecta.fi/apuvaline/ ja ilmoittaudu pian mukaan!

 

Muita Respectan täsmäkoulutuksia syksyllä 2019

Tarjoamme myös maksuttomia täsmäkoulutuksia ammattilaisille mm. lasten apuvälineistä, yläraajaprotetiikasta ja potilasnostinten käytöstä - ilmoittaudu pian mukaan!

Yläraajaprotetiikan uutuudet ja yläraaja-amputoidun kuntoutus
Helsinki 24.9. / Turku 3.10. / Oulu 10.10. / Kuopio 31.10. / Jyväskylä 20.11. / Tampere 21.11.

Lasten liikunta- ja toimintakyky roadshow
Helsinki 2.9. / Tampere 3.9. / Vaasa 4.9. / Oulu 5.9. / Kuopio 6.9. 

Fiksu ja turvallinen nostimen käyttö
Kuopio 9.9. / Mikkeli 10.9. / Savonlinna 11.9. / Helsinki 11.9.

 

Ohjelmaa ja tarjouksia myymälöissämme syksyllä

Syksyn Apuvälinekiertueen ja -seminaarin lisäksi myymälöissämme on luvassa luentoja ja messutarjouksia koko marraskuun ajan eri puolilla Suomea. Lisätietoa tulossa pian sivuillemme: respecta.fi/apuvaline