Rinteeseen hiihtolomalla? Polvituki mukaan matkalle.

5. helmikuu 2014 - admin

Liikunnan harrastajista ja aktiiviurheilijoista monen vaivana ovat erilaiset polvivammat ja -kivut. Yleisimpiä polven rasitus- ja muita vammoja ovat muun muassa sivu- ja ristisidevammat, hyppääjän ja juoksijan polvi, polven virheasennot, polvilumpion yliliikkuvuus ja kondromalasia. Vaiva saattaa ilmetä kipuna, turvotuksena ja toimintarajoitteisuutena. 

Polvituki ennaltaehkäisee polvivammoja ja mahdollistaa liikkumisen vähentäen kipuja ja kipulääkkeiden tarvetta. Oikein valittu polvituki mahdollistaa liikunnan jatkamisen sekä antaa varmuutta liikkumiseen silloin kun polvet eivät ole täysin kunnossa.

Katso Jan-Erik Blombergin video Laskettelu ja polvituki

Flash puuttuu. Lataa se tästä.


Respectan valikoimasta löytyy laaja kokonaisuus polvitukia erilaisiin tarpeisiin. Polvituen hankinnassa asiantuntijamme tekevät arvion, jonka perusteella asiakas saa juuri oikeanlaisen polvituen mukaansa. Tiesitkö että Respectasta voit uuden polvituen hankkimisen lisäksi vuokrata tuen haluamallesi ajanjaksolle?

Vuokratukena on DJO Armor CI Short, joka on tarkoitettu tukemaan polvea sivu- ja ristisidevammojen jälkeen. Tämän polvituen sääriosa on hieman normaalia lyhempi, jolloin polvituen käyttäminen on mahdollista myös laskettelumonon kanssa. Tarjoamme Respectassa hiihtolomasesongin ajaksi polvituen vuokrausta hintaan 120 euroa. Varaa aika asiantuntijalta ja palauta vuokratuki lomasi jälkeen!

Varaa aika lähimmälle asiantuntijalle valtakunnallisesta ajanvarausnumerostamme: p.0207 649 749*

Polvitukien vuokraustarjous on voimassa 10.3.2014 asti Respectan toimipisteissä. Varaathan ajan hyvissä ajoin ennen lomaasi. Vuokrausvalikoima vaihtelee toimipisteittäin, tarkista saatavuus. Katso kaikki toimipisteemme tästä.

*0207-alkuiset numeroiden soittajahinnat(sis. alv 24%) matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 5,57 snt/min.