Tämä polvituki todellakin toimii!

26. huhtikuu 2013 - Piia Parikka

Zumba®-ohjaaja Katja Pulkkinen murehti, joutuuko hän luopumaan liikunnan tuomasta ilosta polvivaivojen vuoksi. Asiasta huolestuneena hän jutteli vielä kerran fysioterapeuttinsa kanssa. ”Fysioterapeutin kanta polviongelmaani oli yksiselitteinen, liikkumisen ehtona on polvituki”, kertoo Katja. Polvituen hankkiakseen Katja otti yhteyttä Respectan asiantuntijaan.

Liikunnallinen sairaanhoitaja Katja on menettänyt sydämensä tanssilliselle Zumballe®. Vapaa-ajallaan hän toimii Zumba®-ohjaajana useamman tunnin viikossa, jonka lisäksi hän harjoittelee kuntosalilla ja osallistuu lihaskuntoa ylläpitäville ryhmätunneille. Katjan polvessa on todettu olevan polvilumpion ruston pehmentymä eli kondromalasia ja polvilumpio on yliliikkuva. ”Olen kokeillut erilaisia polvitukia, mutta tämä on ainoa polvituki, joka ohjaa polvilumpiota oikealle paikalleen polven koko liikeradan ajan” Katja kertoo. 

”Käytän polvitukea aina liikkuessani, se on polveni paras ystävä”, Katja hymyilee. ”Jos ei tällä tuella Zumbat® lähde, niin ei sitten millään!” Katja naurahtaa.

Monien muiden käyttäjien tavoin polvituki on mahdollistanut Katja Pulkkisen rakkaan harrastuksen jatkumisen.

”Kokemukset käyttämästäni polvituesta ovat pelkästään positiivisia. Polvituki antaa turvallisen tunteen liikkumiseen ja luotan siihen täysin. Voin suositella sitä kaikille, jotka kärsivät samoista ongelmista”, Katja kertoo tyytyväisenä.

 

Polvituki Patella Pro

Patella Pro polvituen dynaaminen eli toiminnallinen polvilumpion keskittämistekniikka ohjaa polvilumpion omaan uraansa erityisesti 10-30°:n polven fleksioalueella eli polven ollessa koukistuneena. Polvituen sisäpinnan materiaali estää polvituen kiertymisen ja valumisen. 

Käyttöaiheet: Polvilumpion sijoiltaan meno ja yliliikkuvuus, polvilumpion ohjautumishäiriöt, polvilumpion alueen kipuoireyhtymä, polvilumpion kulumaoireet, polvilumpiojänteen vamman jälkeinen hoito.