Valopilkku nivelrikkoisen elämässä

3. toukokuu 2017 - admin

Heidi tuli tietoiseksi polvien kulumasta 10 vuotta sitten nivelpussin repeämisen yhteydessä. Liikunta on parasta lääkettä nivelrikkoon, ja aktiivinen Heidi onkin panostanut liikuntaan. Hän testasi uuden Agilium Freestep 2 -artroosituen ja kertoo videolla kokemuksistaan.

Nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus ja aikuisten tavallisin polvikipujen syy. Polven nivelrikko aiheuttaa jomottavaa kipua, joka pahenee liikkuessa ja helpottaa levossa. Se saattaa heikentää toimintakykyä. Polvinivelrikon tarkkaa syytä ei tiedetä, mutta taustalla ovat usein ylipaino, ikääntyminen ja perimä. Parannuskeinoa ei ole keksitty, mutta hyvä kivun hoito, ylipainon vähentäminen sekä sopiva harjoittelu ja liikunta tukevat arjessa pärjäämistä.

Heidi tuli tietoiseksi polvien kulumasta 10 vuotta sitten nivelpussin repeämisen yhteydessä. Polvien jäykkyydestä ja kivusta huolimatta aktiivinen Heidi on päättäväisesti panostanut liikuntaan. Hän testasi uuden Agilium Freestep 2 -artroosituen, katso video Heidin kokemuksista. 

 

Valopilkku nivelrikkoisen elämässä - Heidin tarina


Katso video:

 

Kahden viikon maksuton koekäyttö

Vaikeuttaako polvikipu arkeasi? Portaiden laskeutuminen ja kävely erilaisilla alustoilla voi tuntua polven kuluman takia vaikealta. Voimme auttaa sinua löytämään tuote- ja palveluratkaisun Respectan nivelrikon (OA) tai nivelrustovaurion hoitoon tarkoitettujen ortoosien valikoimastamme. Tutustu valikoimassamme oleviin nilkka- ja polvitukiin kuvastossamme

Palveluihimme kuuluvat mm. polven sisäsivulla sijaitsevan nivelrikon hoidossa käytettävien tuotteiden ilmainen 2 viikon testipalvelu ja monipuoliset tuotteiden rahoitusvaihtoehdot. Kysy lisää ja varaa aika asiantuntijalle asiakaspalvelustamme. 

 

Katso lisää:

Ratkaisut - Ortoosit ja tuet

Kuvasto - Ortoosit ja tuet