Respecta huoltosopimus - huoleton valinta

Huoltosopimus siirtää vastuun apuvälineiden elinkaaren hallinnasta eli lakisääteisistä huolloista, korjauksista sekä dokumentoinnista Respectan asiantunteville huoltoammattilaisille. Huoltosopimus voi koskea koko laitekantaa, sekä Respectalta että muualta hankittuja apuvälineitä, kuten hoitosänkyjä, nostimia, pyörätuoleja, sähköpyörätuoleja ja -mopoja, auton apuvälineitä sekä hygieniavälineitä. Sähköisestä seurantajärjestelmästämme näet huolto- ja korjaushistorian sekä apuvälineen tunnistustiedot. Huoltosopimus takaa laitteille pidemmän teknisen käyttöiän. Voit aina luottaa siihen, että apuvälineet toimivat ja niiden käyttö on turvallista.

Huoltosopimuksen sisältö

• Valmistajan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaistarkastukset sekä sähköturvallisuusmittaukset ja kalibroinnit
• Huoltotarkastusmerkinnät päivämäärineen laitteeseen
• Reaaliaikainen seurantajärjestelmä
• Huoltohistorian ylläpito ja raportointi
• Sopimushinnat korjaustöistä sekä varaosista 

Maksulliset lisäpalvelut
• Varalaite Respectan voimassa olevan vuokraushinnaston mukaisesti
• Päivystyskäynnit

Reaaliaikainen laiterekisteri ja älykäs seurantajärjestelmä  

Huollon sopimusasiakkaamme saavat käyttöönsä IDR-laiterekisterin. Sen avulla Respectan huollolla ja laitteiden omistajalla on reaaliaikainen näkymä koko laitekantaa sekä huolto- ja korjausmerkintöihin.

IDR-laiterekisterissä on älykäs terveydenhuollon laitteiden seurantajärjestelmä, joka mahdollistaa laitteiden tunnistuksen älypuhelimella IDR-älytarraa koskettamalla. Laitteen tiedot, tapahtumamerkinnät ja liitetiedostot latautuvat suoraan puhelimen näytölle.

IDR-laiterekisteri toimii myös kaikilla tietokoneilla tai tablet-laitteilla Internet-selaimen kautta. Kirjautumalla palveluun IDR-sivulla, pääset hallinnoimaan organisaatiosi laitteita sekä selaamaan laiteraportteja organisaatiosi eri toimipisteistä ja osastoista. 

Laki velvoittaa säännölliseen huoltoon

Laki Terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista (629/2010) velvoittaa huoltamaan apuvälineet säännöllisin väliajoin valmistajan ohjeiden mukaisesti. Lisäksi apuvälineet on tarkastettava aina ennen käyttöönottoa sekä uuteen paikkaan asentamisen tai muutostöiden jälkeen. Lain mukaan ammattimaisen käyttäjän on ylläpidettävä seurantajärjestelmää, josta selviää apuvälineiden vuosihuollot ja korjaukset.
 

Miksi Respectan huoltosopimus?

1. Helppous
Respecta vastaa huoltoprosessin kulusta aina määräaikaishuoltojen aikataulutuksesta huoltohistorian raportointiin. Voit luottaa siihen, että apuvälineet toimivat. Lisäpalveluna saat vuokrattua varalaitteen, jolloin huoltotyöt eivät häiritse toimintaasi.

2. Laatu
Kokeneet huoltotyön ammattilaiset vastaavat valmistajan ohjeiden mukaisesta laitekannan ylläpidosta. Perusteelliset ammattitaitoiset ja asiantuntevat huollot ja korjaukset koko laitekantaan.

3. Kustannussäästö
Apuvälineiden säännöllinen huolto laskee apuvälineiden korjauskustannuksia ja on aina pitkällä aikavälillä edullisempaa kuin pelkkä korjaaminen. Ulkoistettu huolto ja laiterekisteri vapauttavat henkilöstön resurssit ydintoimintaan.

4. Turvallisuus
Säännöllinen huolto takaa laitteiden turvallisen käytön. Laitteiden tekninen toimintavarmuus kasvaa.

 

Lataa tästä  Icon Huoltosopimusesite (690,1 KB)