Osaksi Active-ammatinharjoittajaverkostoa?

 

Respecta Active on luotu palvelemaan itsestään huolehtivia kuluttajia, yksityisen terveydenhuollon asiakkaita sekä yritysten työterveyshuollon tarpeita. Respecta Active tarjoaa aktiivisen, itsestään huolehtivan ihmisen palvelut ja tuotteet, kuten tuet, yksilölliset tukipohjalliset, jalkineet ja muut apuvälineet kaikkeen urheiluun sekä vapaa-aikaan.

Etsimme joukkoomme alaraajaongelmien ratkaisemisesta kiinnostuneita kasvuhaluisia yrittäjiä valtakunnallisesti:


Fysio- tai työfysioterapeutteja

sekä

jalkaterapeutteja tai jalkojen hoidon ammattitutkinnon suorittaneita 

 

Onnistuaksesi tehtävässä sinun tulee olla yrittäjähenkinen, aktiivinen ja ulospäin suuntautunut. Innostut helposti uusista asioista, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Uusien asioiden ideointi ja hyvien käytäntöjen toteuttaminen on sinulle arkipäivää. Viihdyt asiakkaiden kanssa ja pystyt itsenäisesti löytämään ratkaisuja asiakkaan toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Sinulla on oma yritys, jonka toimintaa haluat laajentaa käyttämällä Respectan tarjoamia tuote- ja palvelukokonaisuuksia.

Haluat noudattaa arvojamme, joita ovat yksilön kunnioittaminen, jatkuva oppiminen ja uudistuminen sekä toiminnan korkea eettinen taso. 

Tarjoamme kannustavan ansaintamallin ammatinharjoittajalle, uusimmat teknologiset ratkaisut, Respectan koulutusmahdollisuudet sekä tueksi valtakunnallisen ammattilaisten verkoston.


Lisätietoja:

Kati Krogerus, Key Account Manager 
p. 040 3488 650, kati.krogerus (a) respecta.fi