Yli 30 koulutuksellista ja maksutonta ammattilaistapahtumaamme lähellä sinua tulevana syksynä ja talvena. Aiheina mm. neurologisen kuntoutus, MPK-protetiikka sekä siirtymisen ja liikkumisen tukeminen hoitotyössä. Varaa paikkasi jo nyt - paikkoja on rajoitetusti! 

3-no-logo.jpg

Workshop-sarja: Siirtymisen ja liikkumisen tukeminen

Hoitotyön toiminnallisia tilanteita voidaan helpottaa niin potilaan kuin hoitajan näkökulmasta. Respectan siirtymisen ja liikkumisen tukeminen-workshopeissa perehdytään hoitotyön tilanteiden tukemiseen eri ratkaisujen avulla.

 

Nostimen käyttö ja nostoliinan valinta

Nostimella nostaminen on helppoa ja turvallista, kun nostettaessa muistetaan muutamat perusperiaatteet ja kun nostoliinan valinnassa on huomioitu käyttäjän toimintakyky, koko ja nostotilanne. Tule mukaan kertaamaan nostimen turvallista käyttöä ja tutustumaan Respectan uuteen nostoliinavalikoimaan!

Ilmoittaudu tästä: 5.10. Jyväskylä // 6.10. Kuopio // 13.10. Vaasa // 20.10. Oulu, aamupäivä // 20.10. Oulu, iltapäivä // 27.10. Helsinki, aamupäivä // 27.10. Helsinki, iltapäivä

 

Siirtyminen vuoteesta pyörätuoliin

Miten avustaa liukulaudalla siirtymisissä? Vedänkö? Työnnänkö? Vai keinutanko? Tule mukaan kertaamaan liukulautasiirron perusperiaatteet ja harjoittelemaan käytännössä eri avustustapoja. Pääset samalla tutustumaan uusiin siirtymisen tukemisen ratkaisuihimme.

Ilmoittaudu tästä: 13.10. Vaasa // 17.11. Tampere, aamupäivä // 17.11. Tampere, iltapäivä

 

Makuuasennossa tapahtuvien siirtymisten tukeminen

Miten säilyttää mahdollisuudet omatoimisiin asennonvaihteluihin vuoteessa? Entä miten avustaa heikompikuntoista makuulla kyljeltä toiselle tai vuoteessa ylöspäin. Tule mukaan tutustumaan siirtymisen tukemisen ratkaisuihin ja harjoittelemaan makuuasennossa siirtymisten tukemista käytännössä.

Ilmoittaudu tästä: 3.11. Seinäjoki // 16.11. Jyväskylä // 17.11. Kuopio

 

Painehaavapatjan valinta ja asentohoito

Painehaava on yleinen kudosvaurio: sitä esiintyy noin 5-15%:lla potilaista kotihoidossa, hoitolaitoksissa ja sairaaloissa. Tule mukaan workshopiimme tutustumaan painehaavoja ennaltaehkäisevän patjan valintaan ja asentohoitoon.

Ilmoittaudu tästä: 3.11. Seinäjoki // 16.11. Jyväskylä // 17.11. Kuopio // 24.11. Helsinki, aamupäivä // 24.11. Helsinki, iltapäivä // 1.12. Oulu

 


Verkkobanneriheader.png

 

Uudet ratkaisut sensorisen integraation terapiaan

Respecta ottaa valikoimiinsa sensorisen integraation terapiaan perustuvia ratkaisuja. Tervetuloa Respectan klinikalle Helsinkiin ja Tampereelle ammattilaisten aamukahveille kuulemaan, mistä on kyse. Asiantuntijaluennoitsijana tilaisuudessa on toimintaterapeutti Jette Reinewald, joka työskentelee tanskalaisessa yrityksessä nimeltä Protac. Protac valmistaa sensorisen integraation teoriaan perustuvia tuotteita, jotka perustuvat muovipalloihin, joiden liike ja syvä kosketuspaine stimuloivat tunto- ja liikeaistia.

Ilmoittaudu tästä: 2.11. Helsinki / 3.11. Tampere / 15.11. Kuopio

 


Header-neurokiertue.jpg

Neurokiertue 2022-2023

Neurologisen asiakkaan liikkumisen tukeminen kuntoutuksen eri vaiheissa

Syksyllä ja talvella tulemme kiertämään ympäri Suomen aiheeseen liittyvillä ratkaisuilla koko kuntoutuksen polulle. Tilaisuudessa aihekokonaisuuksina mm. AVH ja pyörätuoli, riippunilkkapotilaan ratkaisut sekä kuntoutuminen kohti kävelyä. Maksuttomat tilaisuudet ovat kohdennettu neurologisten asiakkaiden ja kuntoutuksen parissa työskenteleville. Katso alta lähin paikkakuntasi ja ilmoittaudu jo mukaan - paikkoja rajoitetusti!


Ilmoittaudu alla olevista linkeistä:

13.9. Helsinki - Metropolia AMK Myllypuro // 14.9. Turku - AMK ICT-City // 15.9. Tampere - Respecta klinikka // 16.9. Vaasa - Respecta klinikka // 20.9. Jyväskylä - Respecta klinikka // 21.9. Mikkeli - Saimaa Stadiumi // 22.9. Kuopio - Microkadun kampus // 23.9. Joensuu - Original Sokos Hotel Kimmel // 27.9. Oulu - Lapland Hotels // 17.1. Lappeenranta // 18.1. Lahti // 19.1. Hämeenlinna // 24.1. Pori // 25.1. Seinäjoki // 30.1. Rovaniemi


 Löydät koko tapahtumakalenterimme www.respecta.fi/tapahtumat. Tervetuloa mukaan!