Jyväskylä - klinikka


Lutakonaukio 7 /  Fortunakuja 9 (Kielo Innova2)  │  40100 Jyväskylä

Palvelemme ajanvarauksella.
Valtakunnallinen ajanvaraus p. 0207 649 749

palvelunumero avoinna arkisin klo 8-18: ajanvaraukseen liittyvät tiedustelut, muutokset, peruutukset ja soittopyynnöt asiantuntijoille

Verkkoajanvaraus jalkineiden ja tukipohjallisten arvioon ja mitanottoon: Respecta verkkoajanvaraus


 

Osta valmisapuvälineitä verkkokaupasta tai myyntipalvelusta

Valmisapuvälineitä voi tilata verkkokaupastamme, myyntipalvelusta 0207 649 748, verkkosivujemme chatista tai sähköpostitse myynti@respecta.fi. Löydät valikoimamme verkkokuvastostamme kuvasto.respecta.fi. Katso lisää tilaamisesta: Apuvälineiden hankinta Respectassa


Klinikalle saapuminen

Apuvälineteknikkomme, fysioterapeuttimme ja jalkaterapeuttimme vastaanottavat ortopedisiin ja lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineisiin sekä niihin liittyviin palveluihin erikoistuneella klinikallamme. Palveluihimme kuuluvat konsultointi, alaraaja-analyysit ja kuntoutus sekä mitanotto ja valmistus tukipohjallisissa, jalkineissa, kompressiotuotteissa, erilaisissa tuissa ja proteeseissa.

Respecta Jyväskylä palvelee asiakkaita Innova2-kiinteistössä. Yksilöllisten apuvälineiden arvioon ja mitanottoon voit varata ajan ajanvarauksestamme. Myös valtakunnallinen myyntipalvelumme toimittaa tuotteita postiennakolla. Laskutettavan asiakassuhteen alkaessa tarkastamme aina asiakkaan luottotiedot. Emme ota vastaan käteistä. Jyväskylän klinikalla voi maksaa pankki- ja luottokortilla, emme ota vastaan käteistä. Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja käytäntöihimme Hyvä tietää-osiossa.
 

Kulku ja esteettömyys

Respecta Jyväskylä sijaitsee Lutakossa, noin 800 metrin päästä Jyväskylän keskustasta. Matkakeskukselta on noin 200 metrin kävelymatka. Maksuttomia asiakaspaikkoja ja esteettömiä pysäköintipaikkoja löytyy Innova2:n sisäpihalta. Lähin Lutakon alueen pysäköintihalli on maanalainen Paviljonki P1, osoitteessa Satamakatu 3. Parkkihallille on hyvät opasteet kaupungin sisääntuloväylillä. Hallissa löytyy maksullisia parkkipaikkoja sekä uloskäynnit, joista Innova 2:ta lähin on vasen takakulma ja D-ovi. D-portaikosta noustessa näkyy Innova2-toimistorakennus (Sokos Hotel Paviljonkia vastapäätä) jossa klinikkamme sijaitsee. Parkkihallin hissi ja esteettömät pysäköintipaikat sijaitsevat oikealla seinustalla A-oven läheisyydessä.

Sisäänkäynti meille Innova2:n pääsisäänkäynnistä, olemme heti aulassa. Kulku tilaan ja tilassa on esteetön. Toimipisteessämme on esteetön WC.

Ajo-oje Rantaväylältä (Tampereen tai Oulun suunnasta): Rantaväylältä käännytään Paviljongin opasteiden mukaisesti Lutakkoon Satamakadulle ja ajetaan tunnelin alitse. Seuraavista liikennevaloista käännytään vasemmalle Schaumanin puistotielle. Liikenneympyrästä jatketaan suoraan noin 600 metriä ja käännytään vasemmalle Blomstedinkadulle. Noin 100 metrin jälkeen käännytään Innova2-opasteen mukaisesti oikealle, Fortunakujalle. Fortunakujaa jatketaan noin 300 metriä (ajetaan Matkakeskukselta tulevan kävelysillan ali) ja käännytään vasemmalle Innova2:n sisäpihalle.

Ajo-ohje Vapaudenkadulta (keskustastan tai Tourulan suunnasta): Vapaudenkadulta käännytään liikennevaloista Heikinkadulle. Jatketaan suoraan noin 500 metriä ja käännytään oikealle Blomstedinkadulle. Noin 100 metrin jälkeen käännytään Innova2-opasteen mukaisesti oikealle, Fortunakujalle. Fortunakujaa jatketaan noin 300 metriä (ajetaan Matkakeskukselta tulevan kävelysillan alitse) ja käännytään vasemmalle Technopolis Innova 2:n sisäpihalle.

Kulkuohje-Lutakko-(ID-17053)_800px.jpg


Myyntipalvelu ja tuotetiedustelut
0207 649 748 (klo 9-15) / myynti@respecta.fi

Jyväskylän klinikka
040 3488 588 (klo 12-15) / asiakaspalvelu.jyvaskyla@respecta.fi

Vuokrauspalvelu
0207 649 740 (klo 10-14) / vuokrauspalvelu@respecta.fi

Huolto ja varaosat
0207 649 747 / huolto@respecta.fi

Palvelupäällikkö Heidi Finér
040 3488 627

Asiakkuusjohtaja Tomi Issakainen
040 3488 538


Katso myynnin yhteystiedot tästä. Henkilökohtaiset sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@respecta.fi


Jalkineiden toimitus meille

Mikäli olet asioinut Respectalla jo aiemmin jalkineen korotukseen liittyen, voit toimittaa nyt jalkineen meille maksutta postin kautta. Ole kuitenkin aina ennen tuotteen lähettämistä yhteydessä omaan Respectan asiantuntijaasi. Tulosta tämä lomake täytettynä ja maksusitoumuksesi mukaan lähetykseen:

Icon Lomake: Tuotteen lähetys Respectalle - Jyväskylä (125,2 KB)


 

Asiantuntijamme Respecta Jyväskylän klinikalla 

Finer_Heidi_180x200px.jpg

Heidi Finér
palvelupäällikkö
jalkaterapeutti

Kohvakka_Timo_180x200px.jpg

Timo Kohvakka
jalkaterapeutti
jalkineet, pohjalliset,
silikoniorteesit,
yksilölliset ortoosit

Maki-Mantila_Anu_180x200px.jpg

Anu Mäki-Mantila
jalkaterapeutti
jalkineet, tukipohjalliset,
silikoniorteesit,

kompressiotuotteet

Rantanen_Ulla_180x200px.jpg

Ulla Rantanen
jalkaterapeutti
jalkineet, tukipohjalliset,
silikoniorteesit,
kompressiotuotteet 

 

Rastas_Jouko_180x200px.jpg

Jouko Rastas
apuvälineteknikko
yksilölliset ortoosit

 

 

Rastas_Katri_180x200px.jpg

Katri Rastas
apuvälineasiantuntija
lääkinnälliset hoito- ja 
painetekstiilit 
(tukisukat, -hihat, -vaatteet)

Saastamoinen_Olavi_180x200px.jpg

Olavi Saastamoinen
apuvälineteknikko
proteesit, ortoosit,
yksilölliset tukiliivit ja korsetit

Takkinen_Mirva_180x200px.jpg

Mirva Takkinen
jalkaterapeutti
jalkineet, tukipohjalliset,
silikoniorteesit,
kompressiotuotteet

Temonen_Jari_180x200px.jpg

Jari Temonen
mekaanikko
tekninen huolto

Honkanen_Risto_2017_180x200px.jpg

Risto Honkanen
apuvälineteknikko
yläraajaproteesit