Vastuullisuus ja sponsorointi

Vastuullisuus on yksi arvoistamme ja arvolupauksemme kulmakiviä. Tuemme ja sponsoroimme tarkkaan harkittuja kohteita. Yhteistyökumppanimme puhuttelevat meille tärkeitä sidosryhmiä, ovat vastuullisia ja linkittyvät luontevasti arvoihimme sekä missioomme tukea itsenäistä ja laadukasta elämää. Teemme aina pitkäjänteistä yhteistyötä, jolla pyrimme vaikuttamaan positiivisesti sponsoroitavan elämänlaatuun ja auttamaan heitä saavuttamaan pienet ja suuret tavoitteensa.

Parayleisurheilu, Team Finland

Respecta on SULin kumppani ja Suomen parayleisurheilumaajoukkueen tukija. Yhteinen päämäärämme on huipputason urheilun mahdollistaminen rajoituksista huolimatta, ja vammaisurheilun ja -urheilijoiden arvostuksen tukeminen urheilijoina ja roolimalleina. Team Finlandiin kuuluvat parayleisurheilun huippumme, kuten ratakelaajat Leo-Pekka Tähti, Henry Manni, Amanda Kotaja ja Toni Piispanen sekä keihäänheittäjä Marjaana Heikkinen.

Respectan stipendiohjelma nuorille paraurheilijoille

Respectan stipendiohjelman tarkoituksena on tukea vammaisurheilijoita heidän matkallaan kohti tavoitteitaan ja unelmiaan. Myönnämme viidelle urheilijalle tuhannen euron arvoisen stipendin, joka on tarkoitettu huipulle pyrkivän, nuoren lahjakkuuden tai jo kokeneemman urheilijan harjoittelun, valmennuksen, leirien tai kisamatkojen rahoitukseen.

Respecta Disabled Open -golfkilpailu erityisgolfareille

Respecta sponsoroi yrityksen nimeä kantavaa kaikille EDGA-pelaajille avointa erityisgolfin E-tourin osakilpailua.