Tekniset palvelut


Respectan tekniset palvelut huolehtii apuvälineiden elinkaaren hallinnasta: huolloista, korjauksista, määräaikaistarkastuksista, asennus- ja muutostöistä sekä seurantajärjestelmän ylläpidosta. Lisäksi tarjoamme teknistä koulutusta sopimusasiakkaille.

Nykyaikainen laitekantamme ja ammattitaitoiset tekniset asentajamme sekä sähköinen seurantajärjestelmä ja laiterekisteri mahdollistavat vaativienkin toimenpiteiden onnistumisen. Laajan oman maahantuontimme lisäksi tuotamme palveluita sopimuksesta myös muiden maahantuojien apuvälineisiin. Respectalla on varastossa laaja valikoima eri apuvälineiden varaosia heti toimitettavaksi. Säännöllinen huolto takaa sen että apuvälinettä on turvallista käyttää sekä sen johdosta tekninen käyttöikä pidentyy. Katkeamattoman huollon ansiosta säästyy aikaa, rahaa ja resursseja. Muistathan että osaa apuvälineistä koskee lakisääteisiä velvoitteita.

Lakisääteiset velvoitteet: Sähköiset apuvälineet on tarkastettava aina ennen käyttöönottoa, uuteen paikkaan asentamisen tai muutostöiden jälkeen. Samoin tarkastus on suoritettava säännöllisin väliajoin sekä poikkeuksellisen tilanteen jälkeen, laitteen toimintakunnon varmistamiseksi. Tarkastuksen suorittavan henkilön tulee olla tehtävään pätevä sekä perehtynyt kyseisen apuvälineen rakenteeseen, käyttöön ja tarkastamiseen. Tarkastuksen saa suorittaa vain asiantuntijayhteisö tai riippumaton asiantuntija.

Respecta huoltosopimus sitoo yhteen lakisääteisen säännöllisen apuvälineen määräaikaistarkastuksen sekä valmistajan määrittämät huoltotoimenpiteet ja dokumentoinnin. Lisäksi ammattitaitoinen tuotteeseen erikoistunut henkilö opastaa ja antaa vinkkejä apuvälineen päivittäiseen huoltoon ja käyttämiseen.

 

Teknisten palveluiden yhteystiedot

huolto@respecta.fi

p. 0207 649 747*

 

Katso lisää: