Våra lösningar


Respecta erbjuder professionella hjälpmedeltjänster för rehabilitering och hälsovård med hög kvalitet.

Respecta erbjuder kvalitativa hjälpmedelslösningar för rehabilitering och hälsovård.

Vi vill hjälpa människor till ett självständigt och hälsosamt liv genom att erbjuda hjälpmedel och tjänster av hög kvalitet.

Respecta uppfyller kvalitetsstandarden ISO 9001 och miljöstandarden ISO 14001. Vi har över 200 yrkeskunniga, fysioterapeuter och hjälpmedeltekniker för att säkerställa kvaliteten på våra tjänster och produkter.
 

Service med individen i fokus

Om du letar efter en produkt anpassad för dig eller behöver hjälp att undersöka vad som hindrar dig att exempelvis gå, springa eller träna, kontakta först vår kundservice på nummer 0207 649 748, så vi kan boka tid åt dig till någon av våra ortopeder.

Vanligtvis tar det en timme att undersöka vilken ortos du behöver och ytterligare en timme att prova ut ortosen. Om du behöver en protes eller ett individuellt skräddarsytt skydd kan du behöva boka tid för ytterligare besök. I vår telefonrådgivning hjälper vi dig gärna.

 

Skräddarsydda skor till diabetiker och andra

Diabetes, artrit och benlängsskillnad är några anledningar till att skaffa skräddarsydda skor. Olika slags fotproblem kan orsaka ryggproblem, muskelobalans, eller ledslitage. Skräddarsydda skor kan verkligen underlätta din vardag.

Först behöver du göra ett besök hos en av våra ortopeder. Det tar ca 1-1,5 timme. Vid undersökningen tar reda på anledningen till dina besvär. Man mäter benen, undersöker ledrörlighet och muskelfunktioner.

Slutligen scannas fötterna med 3D-skanner och sedan väljer man skomodell. De färdiga skorna skiljer sig inte utseendemässigt från vanliga skor.

Efter 2-3 veckor är det dags för provning. Det tar cs en timme. Då försäkrar man att skon passar och underlättar rörelse. Välkommen att skaffa individuella måttbestälda skor.