Respecta isännöi Eliittikisojen paralajeja

15. kesäkuu 2016 - admin

Respecta isännöi Eliittikisojen paralajeja. Lapinlahdella 19.6.2016 kelataan 100 metrin ja 200 metrin matkat ja Kuortaneella 25.6.2016 kelataan 100 ja 200 metriä sekä kilpaillaan istumakuulantyönnössä ja -keihäänheitossa. Tiedossa on tiukkaa taistelua, sillä molemmilla matkoilla nähdään Suomen huippukelaajia. 

”Suomen menestys paralympialaisissa ja kirkkaimmat urheilijatähdet ovat herättäneet kiinnostusta paraurheilua kohtaan. Paraurheilussa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla henkinen kantti ja fyysinen kunto sekä monissa lajeissa myös huipputeknologia. On luonnollista, että me apuvälinealan johtavana toimijana haluamme olla mukana tukemassa ja tekemässä paraurheilua tutuksi laajemmalle katsojakunnalle”, kertoo Timo Saari Respectalta.
 

Ottobock on paralympialaisten kumppani

Respecta on osa Ottobock-konsernia, joka on pitkäaikainen paralympialaisten tukija. Ottobock on vastannut paralympialaisten teknisten palveluiden järjestämisestä Seoulin olympialaisista vuodesta 1988 lähtien. Urheilijoiden kylässä sijaitsevat työpajat huoltavat ja korjaavat kaikkien urheilijoiden välineet. Työpajoissa työskentelee proteesi-, ortoosi- ja pyörätuoliteknikoita, hitsaajia sekä kuljettajia, oppaita ja hallinnollisia henkilöitä. Rion paralympialaisiin lähtee Ottobockilta 90 huippuosaajaa 24 maasta. Suomesta tiimiin on valittu alaraajaproteeseihin erikoistunut teknikko Tiina Salmi Respectan Helsingin toimipisteestä.

 

Lisää Eliittikisoista: www.eliittikisat.fi