Respectan tapahtumat ja tilaisuudet


Respecta tarjoaa esittelyjä, koulutuksia ja luentoja ammattilaisille ja kuluttajille. Pyydä räätälöity esittely tai tarjous koulutuksesta alla olevalla lomakkeella tai myynti(a)respecta.fi. 

 

Tulossa:

rajaton2019_banner_2.jpg

rajaton_nettikuvat.jpg
la 6.4.2019: Rajaton 2019

Amputoitujen ja dysmeliapotilaiden sekä läheisten tapahtuma
lauantaina 6.4.2019 klo 9–17 │ Metropolia AMK
Vanha viertotie 23, 00350 Helsinki

Rajaton on koko perheen tapahtuma, joka kokoaa amputoidut ja dysmeliapotilaat yhteen. Luvassa mielenkiintoisia tietoiskuja, vertaistukikeskusteluja, liikunta- ja harrastemahdollisuuksiin tutustumista, testipaja, non-stop kävelykoulu, liikkeen ohjausta ja analyysiä, maksuttomia opiskelijoiden tekemiä hyvinvointipalveluja jalan ja selän terveyteen liittyen sekä suosittu niksinurkka. Myös perheen pienimmille on tarjolla temppurata ja ohjattua toimintaa. 

Tapahtumapäivä on suunnattu dysmeliapotilaille, amputoiduille sekä heidän läheisilleen. Tapahtuma on maksuton ja sisältää lounaan. Metropolian kahviosta voi ostaa virvokkeita ja välipalaa lounasajan ulkopuolella.

Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.lyyti.fi/p/Rajaton2019

 

 

Tapahtumakalenteri - ilmoittaudu Respectan tapahtumiin

Alla on tapahtumakalenterimme niihin tilaisuuksiin jotka vaativat ilmoittautumisen. Klikkaamalla oranssia otsikkoa pääset sivulle, josta näet tarkempaa tietoa tapahtumasta ja voit ilmoittautua mukaan. Osa tapahtumista on kaikille avoimia yleisötilaisuuksia ja osa ammattilaisille suunnattuja kutsutilaisuuksia. Kysy myös esimerkiksi organisaatiollenne räätälöityjä koulutuksia: asiakaspalvelu(a)respecta.fi.

Pyydä esittely tai koulutustarjous

Tarjoamme organisaatiolle esittelytilaisuuksia sekä tuotekoulutuksia. Mikäli olet kiinnostunut, täytä tiedot ja lähetä tiedustelu esittelystä tai koulutuksesta alla olevan lomakkeen kautta.

valitse useampi tai poista painamalla ctrl-näppäintä valitessasi