Respectan tapahtumat ja tilaisuudet


Respecta tarjoaa esittelyjä, koulutuksia ja luentoja ammattilaisille ja kuluttajille. Pyydä räätälöity esittely tai tarjous koulutuksesta alla olevalla lomakkeella tai myynti(a)respecta.fi. 

 

Tapahtumakalenteri - ilmoittaudu Respectan tapahtumiin

Alla on tapahtumakalenterimme niihin tilaisuuksiin jotka vaativat ilmoittautumisen. Klikkaamalla oranssia otsikkoa pääset sivulle, josta näet tarkempaa tietoa tapahtumasta ja voit ilmoittautua mukaan. Osa tapahtumista on kaikille avoimia yleisötilaisuuksia ja osa ammattilaisille suunnattuja kutsutilaisuuksia. Kysy myös esimerkiksi organisaatiollenne räätälöityjä koulutuksia: asiakaspalvelu(a)respecta.fi. 

 

 

 


Ammattilainen, haluatko tiedon uusista tapahtumistamme ja koulutuksistamme sähköpostiin? Tilaa Respectan uutiskirje!


 

Avajaistapahtumia uudessa Lappeenrannan Respecta ottobock.caressa 14.-17.2.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Lappeenrannan Respectaan! Ti-pe 14.-17.2. ohjelmaa liikkumiseen, tuentaan ja jalkojen hyvinvointiin liittyen: tervetuloa kuulemaan ajantasaisista ratkaisuista ja kysymään neuvoa oman toimintakyvyn tai liikkeen haasteen ratkaisuissa. Respecta ottobock.caren myymälä ja klinikka tarjoaa asiantuntevaa palvelua, apuvälineitä ja tukea liikkumiseen kuin toimintakykyyn. Tapahtumasivu myös Facebookissa.

AVAJAISVIIKON OHJELMA

tiistaina 14.2. klo 10-15 TEEMAPÄIVÄ: HELPPO LIIKKUA!

Kaipaatko tukea päivittäiseen liikkumiseen? Esittelyssä näppärät liikkumisen apuvälineet, kuten sähköavusteiset pyörätuolit ja mopot. Asiantuntijana Jari Poskela.
Uutuus: sähköpyörätuoli Wingus sopii kaikille, niin ikäihmiselle kuin nuoremmalle käyttäjälle jokapäiväiseen arkikäyttöön sisällä ja ulkona: https://kuvasto.respecta.fi/p/14323-wingus-sahkopyoratuoli/


keskiviikkona 15.2. klo 10-15 TEEMAPÄIVÄ: KEHON TUET JA KOMPRESSIO ARJEN ASKAREISIIN

Tarvitseeko nilkkasi tai ranteesi tukea arjen askareissa? Kaipaatko kevennystä väsyneille ja turvonneille jaloille? Erilaisia tukia kuten ranne-, polvi- ja selkätukia käytetään tukemaan, oikaisemaan, suojaamaan, estämään ja korjaamaan kehon asentoa sekä toimintaa. Tukisukat tasaavat puristuspainetta ja tehostavat verenkiertoa oikein, vähentäen kipua, turvotusta ja väsymystä jaloissa. Asiantuntijana Jenny Björn.


torstaina 16.2. klo 9-16 MITEN JALKASI VOIVAT?

Tuntuuko kipua kävellessä, askarruttaako jalkojen hyvinvointi? Joskus jalkojen kipu, hiertymät ja muut iho-oireet voivat olla merkki jalkaterän virheasennosta tai sen toimintojen poikkeamasta. Asentovirheiden korjaaminen lievittää kipua, tasaa kuormitusta ja ehkäisee uusia ongelmia. Tule kysymään jalkojen hoitotuotteista ja jalkineiden oikeasta valinnasta. Asiantuntijana Ville Hirvonen.


perjantaina 17.2. AVOIMET OVET: KAHVIA, PULLAA JA TUTUSTUMISKIERROKSIA

Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan pullakahvien parissa. Mahdollisuus tutustua apuvälineklinikkamme toimintaan kulissien taakse kierroksilla klo 10 ja 13.


Katso lisää: Respecta LappeenrantaRespectan verkkomoduulit

Respectan verkkomoduulit ovat materiaalikokonaisuuksia, joihin voit tutustua silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Ilmoittaudu Respectan verkkomoduuliin jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin lähetämme sinulle pääsylinkin alustalle sähköpostitse.


Verkkomoduuli: Kitkanauhat kuntoutuksen tukena

Mitä kitkanauhat ovat, ja millä keinoin niitä voidaan hyödyntää kuntoutuksen tukena? Maksuton verkkovideokokonaisuus opastaa NRX-nauhoja ylä- ja alaraajojen sekä vartalon käsittelyssä.

Tyyppi: verkkovideomateriaali / Saatavuus: toistaiseksi / Ilmoittautuminen: alla olevalla lomakkeella 


Verkkomoduuli: Vartalo-ortotiikka - katsaus tuotevalikoimaan ja ratkaisuvaihtoehtoihin

Vartalo-ortotiikan moduuli sisältää 80 minuuttisen tallenteen webinaarista, jossa kerromme:
  • Yleistä tuotevalinnasta, indikaatioista ja potilaan toimintakyvyn tukemisesta
  • Semi-rigid back bracing
  • Valmistuotteisiin tehtävät muutostyöt
  • Yksilölliset tuotteet ja skannauksen mahdollisuudet

Tyyppi: verkkovideomateriaali / Saatavuus: toistaiseksi / Ilmoittautuminen: alla olevalla lomakkeella 


Verkkomoduuli: Lääkinnällisen kuntoutuksen lämpötuotteet

Ilmoittautumalla moduuliin pääset katsomaan 47 minuutin webinaaritallenteen, jossa käsitellään sitä, mikä on lääkinnällisen kuntoutuksen lämpötuote, MDR ja luovutusperusteet lämpöapuvälineissä, Respectan tuotevalikoima sekä lyhyesti hankintaprosessista. 

Tyyppi: verkkovideomateriaali / Saatavuus: toistaiseksi / Ilmoittautuminen: alla olevalla lomakkeella


Sopimusasiakas: rekisteröidy tai kirjaudu alustaan suoraan organisaatiosi sähköpostilla tästä linkistä: https://respecta.vuolearning.fi/


 

Respectan verkkomoduulit

 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.


 

Pyydä esittely tai koulutustarjous

Tarjoamme organisaatiolle esittelytilaisuuksia sekä tuotekoulutuksia. Mikäli olet kiinnostunut, täytä tiedot ja lähetä tiedustelu esittelystä tai koulutuksesta alla olevan lomakkeen kautta.

valitse useampi tai poista painamalla ctrl-näppäintä valitessasi