Respectan tapahtumat ja tilaisuudet

 

rajaton_banner_1000x470px.png

Amputoitujen ja dysmeliapotilaiden sekä läheisten tapahtuma
lauantaina 21.4.2018 klo 9–17 │ Metropolia AMK
Vanha viertotie 23, 00350 Helsinki


Rajaton on koko perheen tapahtuma, joka kokoaa amputoidut ja dysmeliapotilaat saamaan tietoa vertaistukitoiminnasta, apuvälineistä ja niiden luovutusperusteista sekä proteesien uusista mahdollisuuksista. Voit osallistua vertaistukiryhmien keskusteluihin sekä tuoda apuvälineisiin liittyviä kysymyksiä Metropolian apuvälinepajaan apuvälineteknikko-opiskelijoiden ratkottavaksi, hyödyntää jalkaterapeutti-, osteopaatti- ja fysioterapiaopiskelijoiden maksuttomat arvioinnit sekä kokeilla uusia liikuntalajeja ja harrastusvälineitä. Myös perheen pienimmille on järjestettyä ohjelmaa luentojen ja keskustelutilaisuuksien ajaksi. 

Tapahtumapäivä on suunnattu dysmeliapotilaille, amputoiduille sekä heidän läheisilleen. Tapahtuma on maksuton ja sisältää lounaan. Metropolian kahviosta voi ostaa virvokkeita ja välipalaa lounasajan ulkopuolella.

Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan 14.4. mennessä: Rajaton-tapahtumasivu

 

 

Tapahtumakalenteri - ilmoittaudu Respectan tapahtumiin

Alla on tapahtumakalenterimme niihin tilaisuuksiin jotka vaativat ilmoittautumisen. Klikkaamalla oranssia otsikkoa pääset sivulle, josta näet tarkempaa tietoa tapahtumasta ja voit ilmoittautua mukaan. Osa tapahtumista on kaikille avoimia yleisötilaisuuksia ja osa ammattilaisille suunnattuja kutsutilaisuuksia. Kysy myös esimerkiksi organisaatiollenne räätälöityjä koulutuksia: asiakaspalvelu(a)respecta.fi.