Turvakengät yksilöllisesti


Tiesitkö että teemme yksilöllisiä tukipohjallisia turvakenkiin niin, että ne täyttävät EN ISO 20345:2011 standardin ja ovat siis edelleen turvakenkiä? Tukipohjallisemme syntyvät toiminnallisen tutkimisen tuloksena, ei pelkällä jalkapohjan skannauksella - koska koko vartalon liikkeellä on merkitystä pohjalliseen. 


Epäsopivat kengät ovat suuri jalkavaivojen aiheuttaja, ne altistavat jalkaterän virheasennoille ja kivulle laajemminkin.

Turvakengät ovat monessa ammatissa pakolliset, ne suojaavat käyttäjäänsä, mutta entä jos kengät eivät ergonomialtaan sovikaan käyttäjälleen, tai jos jo ennestään on kipua jaloissa? Tällöin ratkaisuna voi olla yksilölliset tukipohjalliset.

Asiantuntijamme kartoittaa alaraajojen biomekaniikan, rakenteen ja askelluksen selvittääkseen ongelmien syyn ja sopivan pohjallisratkaisun.

Meiltä on saatavissa turvajalkineita, joihin teemme yksilöllisiä tukipohjallisia säilyttäen CE-merkinnät. Voimme valmistaa myös Neskridin yksilöllisellä lestillä valmistettuja ortopedisia turvajalkineita tilanteisiin, joissa valmisjalkineista ei löydy sopivaa lestiä.

Suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiantuntijoihimme jalan ongelmatilanteissa.


Kysy lisää: p. 0207 649 748, myynti@respecta.fi

 

yks-tp-turvakenkiin-content-image.jpg