Apuvälineen hankinta Respectassa 


Respectan tarjoamia ratkaisuja voivat ostaa niin organisaatiot kuin yksityiset kuluttaja-asiakkaat. Osa ratkaisuistamme vaativat asiantuntijan vastaanottoa, erityisesti yksilöllisillä mitoilla toteutettavat apuvälineet. Yleensä vastaanotollemme tullaan julkisen terveydenhuollon lähetteellä ja maksusitoutumuksella eli tällöin hoitava tahosi maksaa Respectassa tehdyn palvelun ja apuvälineratkaisun. Asiakkaaksemme voi tulla myös ilman lähetettä ja maksusitoumusta. Tällöin perimme asiakkaalta vastaanottopalvelusta palveluhinnastomme mukaisen maksun, perustuen asiantuntijan aikaan ja toimenpiteisiin. Palvelun maksullisuudesta ilmoitetaan aina etukäteen. Laskutettavan asiakassuhteen alkaessa tarkistamme aina luottotiedot. Yksilöllisten apuvälineiden hankinnassa ja konsultaatiossa ota yhteyttä ajanvaraus- ja asiakaspalveluumme 0207 649 749.


Maksusitoumus ja palveluseteli

Palvelemme maksusitoumus- ja palveluseteliasiakkaita ajanvarauksella. Kun saatte maksusitoumuksen tai palvelusetelin, ottakaa yhteyttä ajanvaraus- ja asiakaspalveluumme p. 0207 649 749. Ajanvarauksessa teille varataan joko suoraan vastaanottoaika tai soittoaika asiantuntijallemme riippuen teille hankittavasta apuvälineestä. Ottakaa maksusitoumus tai palveluseteli mukaan saapuessanne vastaanotolle. Ajanvarauksella asiakaspalvelun kautta voimme varmistaa, että teitä palvellaan kokonaisvaltaisesti, oikea-aikaisesti ja kohdennetusti niin vastaanotolla kuin soittopyynnöllä.

Varaathan ajan myös apuvälineen huolto- ja korjausasioissa asiakaspalvelumme kautta.

Huom! Saamanne palvelusetelin osalta hyväksytyt palveluntuottajat voitte tarkastaa Palse.fi-portaalista ennen ajanvarausta.


Osta verkkokaupasta tai tilaa myyntipalvelustamme

Valmisapuvälineitä voit tilata verkkokaupastamme verkkokauppa.respecta.fi ja myyntipalvelustamme. Verkkokaupan maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Tuotekuvastostamme kuvasto.respecta.fi löydät laajasti tuoteratkaisujamme. Myyntipalvelussamme alan asiantuntijat ohjaavat sinua tarvittaessa sopivimman ratkaisun valinnassa ja ottavat vastaan tilauksesi.

Osta valmisapuvälineet suoraan verkkokaupastamme tai tilaa myyntipalvelustamme: sähköpostitse myynti(a)respecta.fi, verkkosivujen chatin kautta tai soittamalla myyntipalveluumme numerossa 0207 649 748. 

Tutustu Respectan myynti- ja toimitusehtoihin tästä: Respectan myynti- ja toimitusehdot

Voit tilata tuotteen itsellesi laskulla. Laskulla ostettaessa voit valita tuotteen toimitettavaksi lähimpään Postin toimituspisteeseen tai kotiin.

Yksityishenkilönä voit maksaa ostoksen toimipisteessämme korttimaksuna tai laskulla. Emme ota vastaan käteistä. Laskutusmaksutavassa tarkistamme asiakkaan henkilöllisyyden ja luottotiedot.

Organisaatioasiakkaille tarjoamme maksutapana laskutusta tai leasing-sopimusta.

Vuokraamme myös apuvälineitä niin yksityishenkilöille kuin organisaatioille. Katso lisää: Vuokra-apuvälineet


Organisaatioille: Leasing-sopimus

Leasing-sopimus on määräaikainen vuokrasopimus, jonka etuja organisaatiolle ovat:

  • Rahoitus järjestyy nopeasti ja joustavasti
  • Vuokrakohde toimii vakuutena (pankkilainassa vakuudet)
  • Pääomaa ei tarvitse sitoa yrityksen käyttöomaisuuteen
  • Alv-vähennysoikeus kuukausittaisesta vuokrasta
  • Rahoitussuunnittelu ja budjetointi helpottuvat
  • Tuotteet aina vakuutettu


Esimerkiksi:

Myyntihinta: Leasing-hinta: Aika:
3136,14 € 103,31 €/kk 36 kk
1596,00 €  52,13 €/kk  36 kk

 

Leasing-hinta lasketaan kokonaiskustannuksesta sisältäen mahdolliset toimitus- ja asennusmaksut. Leasing-ajan jälkeen voi lunastaa tuotteen 40 € jäännöserällä.

Hinnat alv. 0%.

Lue lisää artikkelistamme: Apuvälineiden ostaminen ei ole välttämätöntä

Saat lisätietoa leasingsopimuksesta myyntipalvelustamme sähköpostitse myynti@respecta.fi, puhelimitse 0207 649 748 tai jätä yhteydenottopyyntö chatissamme.


 

Toimitusmaksuhinnasto yksityishenkilöille

Toimitamme tuotteet yksityishenkilöille kotiin tai lähimpään postin palvelupisteeseen sovitusti laskulla. Koko toimitusmaksu määräytyy alla olevan taulukon mukaan:
 
  Hinnat alv. 0 %  / alv. 24 %
Pakettilähetykset max. 35kg tai 300x120x60cm   7,50 € / 9,30 € / lähetys
Lavat max. 80x120cm (TEHO, EUR) 37,50 € / 46,50 € / lava
Lavat yli 80x120cm 62,50 € / 77,50 € / lava
Sänky asennettuna                   180,00€ / 223,20€ / sänky (Suuremmissa erissä kysy tarjous!)

Hinnasto on voimassa toistaiseksi.

 


Palautukset

Tuotteidemme vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää. Palautusoikeutta ei ole alusvaatteiden omaisilla tuotteilla, hygieniaan liittyvillä tuotteilla, kompressiotuotteilla sekä tarjous- ja valmistettavilla tuotteilla.

Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä ja myyntikuntoisina myyntipakkauksessaan. Huomioittehan, että myös myyntipakkauksen tulee olla ehjä ja edelleen myyntikuntoinen. Palautuksia varten, olkaa yhteydessä palaute(a)respecta.fi, josta saatte ohjeet palautukselle.