Apuvälineen hankinta Respectassa 


Respectan tarjoamia ratkaisuja voivat ostaa niin organisaatiot kuin yksityiset kuluttaja-asiakkaat. Osa ratkaisuistamme vaativat asiantuntijan vastaanottoa, erityisesti yksilöllisillä mitoilla toteutettavat apuvälineet. Yleensä vastaanotollemme tullaan julkisen terveydenhuollon lähetteellä ja maksusitoutumuksella eli tällöin hoitava tahosi maksaa Respectassa tehdyn palvelun ja apuvälineratkaisun. Asiakkaaksemme voi tulla myös ilman lähetettä ja maksusitoumusta. Tällöin perimme asiakkaalta vastaanottopalvelusta palveluhinnastomme mukaisen maksun, perustuen asiantuntijan aikaan ja toimenpiteisiin. Palvelun maksullisuudesta ilmoitetaan aina etukäteen. Laskutettavan asiakassuhteen alkaessa tarkistamme aina luottotiedot. Yksilöllisten apuvälineiden hankinnassa ja konsultaatiossa ota yhteyttä ajanvaraus- ja asiakaspalveluumme 0207 649 749*.


Osta valmisapuväline verkkokaupasta ja myymälästämme tai tilaa myyntipalvelustamme

Valmisapuvälineitä voit tilata verkkokaupastamme ja myyntipalvelustamme. Verkkokaupastamme verkkokauppa.respecta.fi voit tilata mm. proteesirintaliivejä, aistituotteita, tukia ja liikkumisen apuvälineitä. Verkkokaupan maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Kuvastostamme kuvasto.respecta.fi löydät laajasti tuoteratkaisujamme. Myyntipalvelussamme alan asiantuntijat ohjaavat sinua tarvittaessa sopivimman ratkaisun valinnassa ja ottavat vastaan tilauksesi.

Osta valmisapuvälineet suoraan verkkokaupastamme tai tilaa myyntipalvelustamme: sähköpostitse myynti(a)respecta.fi, verkkosivujen chatin kautta tai soittamalla myyntipalveluumme numerossa 0207 649 748*. 

Tutustu Respectan myynti- ja toimitusehtoihin tästä: Respectan myynti- ja toimitusehdot

Voit tilata tuotteen itsellesi laskulla. Laskulla ostettaessa voit valita tuotteen toimitettavaksi lähimpään Postin toimituspisteeseen tai kotiin. Tämän lisäksi voit tilata tuotteen myymälästä noudettavaksi, jolloin tilauksesta ei peritä toimituskustannuksia.

Löydät myymälöistämme rajatun valikoiman valmis- ja pienapuvälineitä. Yksityishenkilönä voit maksaa ostoksen toimipisteessämme korttimaksuna, laskulla tai Respecta-osamaksulla. Olemme luopuneet käteisrahan käytöstä myymälöissämme. Laskutusmaksutavassa tarkistamme asiakkaan henkilöllisyyden ja luottotiedot.

Organisaatioasiakkaille tarjoamme maksutapana laskutusta tai leasing-sopimusta.

Vuokraamme myös hoitosänkyjä, painehaavapatjoja ja CPM-laitteita niin yksityishenkilöille kuin organisaatioille. Katso lisää: Vuokra-apuvälineet


Organisaatioille: Leasing-sopimus

Leasing-sopimus on määräaikainen vuokrasopimus, jonka etuja organisaatiolle ovat:

 • Rahoitus järjestyy nopeasti ja joustavasti
 • Vuokrakohde toimii vakuutena (pankkilainassa vakuudet)
 • Pääomaa ei tarvitse sitoa yrityksen käyttöomaisuuteen
 • Alv-vähennysoikeus kuukausittaisesta vuokrasta
 • Rahoitussuunnittelu ja budjetointi helpottuvat
 • Tuotteet aina vakuutettu


Esimerkiksi:

Myyntihinta: Leasing-hinta: Aika:
3136,14 € 103,31 €/kk 36 kk
1596,00 €  52,13 €/kk  36 kk

 

Leasing-hinta lasketaan kokonaiskustannuksesta sisältäen mahdolliset toimitus- ja asennusmaksut. Leasing-ajan jälkeen voi lunastaa tuotteen 40 € jäännöserällä.

Hinnat alv. 0%.

Lue lisää artikkelistamme: Apuvälineiden ostaminen ei ole välttämätöntä

Saat lisätietoa leasingsopimuksesta myyntipalvelustamme sähköpostitse myynti@respecta.fi, puhelimitse 0207 649 748 tai jätä yhteydenottopyyntö chatissamme.

 


Kuva2-resurs-bank.jpg

Kuluttajille: Jaa maksusi osiin Respecta-tilillä


Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? 
Respecta-tilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. 

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luoton voit hakea vaivattomasti valmiiksi alla olevan linkin kautta. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena, ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.


Näin se toimii:

Käyttäessäsi Respecta-tiliä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Valittavanasi on jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.

 

Käytä sujuvasti:

Käyttäessäsi Respecta-tiliä et tarvitse erillistä korttia, näytät vain henkilöllisyystodistuksesi kassalla. Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää kätevästi myös tuleviin ostoksiisi samoilla maksuvaihtoehdoilla
 

Tilin edut: 

 • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
 • 30-60 päivää ilman kuluja ja korkoa
 • Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua
 • Valittavana jopa 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto
 • Tili soveltuu myös jatko-ostoihin, kätevästi ilman uutta luottokyselyä, tarvitset vain henkilöllisyystodistuksen

 

Tee näin:

Täytä luottohakemus tästä linkistä tai lähetä viesti RESPECTA numeroon 18 311. 

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Myymälässä asioidessasi ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti, henkilökortti).

 

Maksuvaihtoehdot: 

Kulut

30-60 pv

12 kk

24 kk

48 kk

Vuosikorko

0 %

0 %

12,90 %

14,90 %

Käsittelymaksu/kk

0 %

5,90 €

5,90 €

5,90 €


Esimerkkiostos
: 1 000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 5,90 €. Todellinen vuosikorko: 12,49 %. Luoton kustannukset:  70,80 €. Maksettava yhteensä: 1 070,80 €. Osamaksuerä/kk: 89,23 €, 12 erää. Respecta-tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 200 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 

Onko sinulla jo Respecta-tili ja haluat korottaa luottorajaasi?

Hae luottorajan korotusta tästä.

 

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Icon Respecta-tili pdf-esite (133,3 KB)  


Toimitusmaksuhinnasto yksityishenkilöille

Toimitamme tuotteet yksityishenkilöille kotiin tai lähimpään postin palvelupisteeseen sovitusti laskulla. Koko toimitusmaksu määräytyy alla olevan taulukon mukaan:
 
  Hinnat alv. 0 %  / alv. 24 %
Pakettilähetykset max. 35kg tai 300x120x60cm   7,50 € / 9,30 € / lähetys
Lavat max. 80x120cm (TEHO, EUR) 37,50 € / 46,50 € / lava
Lavat yli 80x120cm 62,50 € / 77,50 € / lava
Sänky asennettuna                   180,00€ / 223,20€ / sänky (Suuremmissa erissä kysy tarjous!)

Hinnasto on voimassa toistaiseksi.

 


Palautukset

Tuotteidemme vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää. Palautusoikeutta ei ole alusvaatteiden omaisilla tuotteilla, hygieniaan liittyvillä tuotteilla, kompressiotuotteilla sekä tarjous- ja valmistettavilla tuotteilla.

Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä ja myyntikuntoisina myyntipakkauksessaan. Huomioittehan, että myös myyntipakkauksen tulee olla ehjä ja edelleen myyntikuntoinen. Palautuksia varten, olkaa yhteydessä palaute(a)respecta.fi, josta saatte ohjeet palautukselle.