Apuvälineen hankinta Respectassa 


Respectan tarjoamia ratkaisuja voivat ostaa niin organisaatiot kuin yksityiset kuluttaja-asiakkaat. Osa ratkaisuistamme vaativat asiantuntijan vastaanottoa, erityisesti yksilöllisillä mitoilla toteutettavat apuvälineet. Yleensä vastaanotollemme tullaan julkisen terveydenhuollon lähetteellä ja maksusitoutumuksella eli tällöin hoitava tahosi maksaa Respectassa tehdyn palvelun ja apuvälineratkaisun. Asiakkaaksemme voi tulla myös ilman lähetettä ja maksusitoumusta. Tällöin perimme asiakkaalta vastaanottopalvelusta palveluhinnastomme mukaisen maksun, perustuen asiantuntijan aikaan ja toimenpiteisiin. Palvelun maksullisuudesta ilmoitetaan aina etukäteen. Laskutettavan asiakassuhteen alkaessa tarkistamme aina luottotiedot. Yksilöllisten apuvälineiden hankinnassa ja konsultaatiossa ota yhteyttä ajanvaraus- ja asiakaspalveluumme 0207 649 749*.


Tilaa valmisapuväline myyntipalvelusta, osta myymälästämme tai vuokraa


Valmisapuvälineitä voit tilata suoraan myyntipalvelustamme. Myyntipalvelussamme alan asiantuntijat ohjaavat sinua tarvittaessa sopivimman ratkaisun valinnassa ja ottavat vastaan tilauksesi. Valmistuotevalikoimaamme voit selata https://kuvasto.respecta.fi

Voit tehdä valmistuotetilaukset Respectaan ottamalla yhteyttä valtakunnalliseen myyntipalveluumme sähköpostitse myynti(a)respecta.fi, verkkosivujen chatin kautta tai soittamalla myyntipalveluumme numerossa 0207 649 748*. 

Tutustu Respectan myynti- ja toimitusehtoihin tästä: Respectan myynti- ja toimitusehdot

Voit tilata tuotteen itsellesi laskulla. Laskulla ostettaessa voit valita tuotteen toimitettavaksi lähimpään Postin toimituspisteeseen tai kotiin. Tämän lisäksi voit tilata tuotteen myymälästä noudettavaksi, jolloin tilauksesta ei peritä toimituskustannuksia.

Löydät myymälöistämme rajatun valikoiman valmis- ja pienapuvälineitä. Yksityishenkilönä voit maksaa ostoksen toimipisteessämme korttimaksuna, laskulla tai Respecta-osamaksulla. Olemme luopuneet käteisrahan käytöstä myymälöissämme. Laskutusmaksutavassa tarkistamme asiakkaan henkilöllisyyden ja luottotiedot.

Organisaatioasiakkaille tarjoamme maksutapana laskutusta tai leasing-sopimusta.

Vuokraamme myös hoitosänkyjä, painehaavapatjoja ja CPM-laitteita niin yksityishenkilöille kuin organisaatioille. Katso lisää: Vuokra-apuvälineet

 

Organisaatioille: Leasing-sopimus


Leasing-sopimus on määräaikainen vuokrasopimus, jonka etuja organisaatiolle ovat:

  • Rahoitus järjestyy nopeasti ja joustavasti
  • Vuokrakohde toimii vakuutena (pankkilainassa vakuudet)
  • Pääomaa ei tarvitse sitoa yrityksen käyttöomaisuuteen
  • Alv-vähennysoikeus kuukausittaisesta vuokrasta
  • Rahoitussuunnittelu ja budjetointi helpottuvat
  • Tuotteet aina vakuutettu


Esimerkiksi:

Myyntihinta: Leasing-hinta: Aika:
3136,14 € 103,31 €/kk 36 kk
1596,00 €  52,13 €/kk  36 kk

 

Leasing-hinta lasketaan kokonaiskustannuksesta sisältäen mahdolliset toimitus- ja asennusmaksut. Leasing-ajan jälkeen voi lunastaa tuotteen 40 € jäännöserällä.

Hinnat alv. 0%.

Lue lisää artikkelistamme: Apuvälineiden ostaminen ei ole välttämätöntä

Saat lisätietoa leasingsopimuksesta myyntipalvelustamme.

 

Kuluttajille: Respecta-tili - joustavampi tapa maksaa ostoksesi

Respecta-tili on joustava tapa rahoittaa ostoksesi Respectan toimipisteissä. Voit maksaa klinikka- ja myymäläkäynnin ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

Rahoituksen edut:
• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
• Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
• Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää alareunan linkeistä.


Rahoituksen hakeminen

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:
• Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein 
• Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein 
• Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
• Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”Eläkeläinen”

Saat luottopäätöksen sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla tekemään ostosta klinikoillemme ja myymälöihin. Ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme ostoksen.


Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin ja tiliehtoihin ennen luoton hakemista

Rahoitusesite  /  Yleiset tiliehdot  /  Erityiset tiliehdot (suomeksi)  /  Erityiset tiliehdot (på svenska)

Täytä luottohakemus tästä

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17).
Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.

 

Toimitusmaksuhinnasto yksityishenkilöille

Toimitamme tuotteet yksityishenkilöille kotiin tai lähimpään postin palvelupisteeseen sovitusti laskulla. Koko toimitusmaksu määräytyy alla olevan taulukon mukaan:
 
  Hinnat alv. 0 %  / alv. 24 % .
Pakettilähetykset max. 35kg tai 300x120x60cm   7,50 € / 9,30 € / lähetys
Lavat max. 80x120cm (TEHO, EUR) 37,50 € / 46,50 € / lava
Lavat yli 80x120cm 62,50 € / 77,50 € / lava
Sänky asennettuna                   180,00€ / 223,20€ / sänky (Suuremmissa erissä kysy tarjous!)

Hinnasto on voimassa toistaiseksi.

 

Palautukset

Tuotteidemme vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää. Palautusoikeutta ei ole alusvaatteiden omaisilla tuotteilla, hygieniaan liittyvillä tuotteilla, kompressiotuotteilla sekä tarjous- ja valmistettavilla tuotteilla.

Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä ja myyntikuntoisina myyntipakkauksessaan. Huomioittehan, että myös myyntipakkauksen tulee olla ehjä ja edelleen myyntikuntoinen. Palautuksia varten, olkaa yhteydessä palaute(a)respecta.fi, josta saatte ohjeet palautukselle.