Tukipohjalliset

Tukipohjalliset tarjoavat apua monenlaisiin jalkojen ongelmiin. Tyypillisiä vaivoja, kuten plantaarifaskiitti ja pronaatio, voidaan hoitaa tukipohjallisilla. Jos koet epämääräistä kipua liikkuessasi tai jalkojesi virheasento haittaa liikkumista, kannattaa kääntyä Respectan alaraajaongelmiin perehtyneen asiantuntijan puoleen. Kartoitamme alaraajojesi biomekaniikan, rakenteen ja askelluksen ongelmien syyn löytämiseksi. Tutkimusten pohjalta arvioimme tarpeesi tukipohjallisille. Tarjoamme yksilöllisesti suunnitellut tukipohjalliset, ja osaamisemme painetta tasaavien sekä keventävien tukipohjallisratkaisujen valmistamisessa on huippuluokkaa. Tutustu lisää: Jalkaterän virheasennot, kiputilat ja hoito.

Respecta tarjoaa myös muita lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineitä. Valmistamme ESD-tukipohjalliset, jotka soveltuvat erityisesti staattiselle sähkölle herkissä työympäristöissä, kuten leikkaussaleissa ja laboratorioissa. Vaihtoehtoina on materiaaleja, joiden antibakteeriset ominaisuudet parantavat tuotteen hygieenisyyttä. 


Yksilöllisesti sopivat tukipohjalliset vastaanotollamme

Toiminalliset tukipohjallisilla voidaan ohjata jalan virheellistä linjausta yhdessä harjoitteiden kanssa. Parempi alaraajojen biomekaniikkaa voi auttaa vähentämään alaraajan kipua ja väsymyksen tunnetta. Tarjoamme kuormitusta tasaavia ratkaisuja ja kuormituspiikkejä keventäviä ratkaisuja, jotka on suunniteltu erityisesti reuma- ja diabetespotilaiden tarpeisiin. Tukipohjalliset voivat estää kovettumien ja haavaumien muodostumista ja muita jalkojen ongelmia, mikä on erityisen tärkeää diabeetikoille.

Asiakkaan yksilölliset tarpeet ovat aina etusijalla, ja tukipohjallisten valmistus perustuu tarkkaan alaraajojen tutkimukseen. Yksilöllisten tukipohjallisten keskihinta on 236 euroa, johon sisältyy jalka-analyysi, mitanotto, sovitus ja kolmen kuukauden sopivuustakuu. Tarjoamme mahdollisuuden hankkia toisen parin edullisemmin.

Asiantuntijamme auttavat sinua myös sopivien kenkien valinnassa, sillä oikeanlaiset kengät yhdistettynä tukipohjallisiin muodostavat toiminnallisen kokonaisuuden, joka tukee jalkojasi optimaalisesti.

Ajanvarauksen asiantuntijallemme voi tehdä numerosta 020 764 9749 tai verkkoajanvarauksemme  kautta.


Valmistukipohjalliset verkkokaupastamme

Valikoimistamme löydät myös valmistukipohjalliset, jotka vastaavat tyypillisiin jalkaterän ongelmiin, kuten hermopinteeseen, jalan etuosan ongelmien, vaivaisenluuhun, akillesjänneongelmiin ja muiden virheasentojen aiheuttamaan epätasapainoon ja kipuun. Katso lisää: Tukipohjalliset - Respectan verkkokauppa


Asiakkaan toiminnallinen tutkiminen klinikallamme

Tukipohjallisasioissa vastaanotollemme saapuva asiakas haastatellaan ja tunnistetaan toimintarajoitteet liikkuessa. Haastattelussa selvitetään myös työn, arjen ja liikunnan vaatimukset toimintakyvylle, sekä selvitetään mahdolliset kuormitustekijät, jotka altistavat tai ylläpitävät toimintarajoiteitta. Tavoitteita määriteltäessä tunnistetaan asiakkaan odotukset, tavat ja tottumukset sekä voidaanko kuormitusta keventää apuvälineillä.

  • Kuormittamattomana tehtävät tutkimukset
  • Liikkeen havainnointi, raajan linjaus, tasapainon ja toiminnallisuuden testaukset

Toiminnalliset tutkimukset vaikuttavat ratkaisuun. Esimerkiksi jos jalan takaosa ohjautuu pitkittyneeseen joustoon ja asentoa saadaan parannettua linjauksessa, kyseessä on toiminnallinen ongelma. Tällöin tilaan voivat auttaa väliaikainen pohjallinen ja harjoitteet. Mikäli raajassa on rakenteellinen ongelma, joka aiheuttaa toimintahäiriötä, pohjallinen ja jalkineratkaisut mahdollistamaan normaalia liikkumista. Jos jalassa rakennevirhe tai kuormitusmuutoksia taustalla sekä henkilöllä on perussairaus kuten diabetes tai reuma, tällöin voidaan tarvita yksilöllisiä tukipohjallisia.


Varaa aika tukipohjallisten arvioon ja mitanottoon:

Respectan verkkoajanvaraus

 

Asiantuntijamme opastavat: Kotiharjoitepankki jaloille

Tutustu alaraaja-asiantuntijoiden laatimiin ohjeisiin. Voit tutustua harjoitteisiin ilman kirjautumista moduuliin: 
Verkko-opas: Kotiharjoitepankki jaloille


Katso lisää: