Painehoitotuotteet 


Respecta tuottaa yksilöllisesti valmistettavia ja sovitettavia tukisukka-, hoitosukka- ja hoitohiharatkaisuja. Kompressiotuotteet ovat joko valmistuotteita tai valmistettavia. Lääkinnälliset painehoitotuotteet vaativat aina tarkan mitanoton. Käynti Respectassa varmistaa yksilöllisen, sopivan tukisukan, hoitosukan tai hoitohihan valinnan. Tutustu kompressiotuotteiden valikoimaamme Respecta-kuvastossa. 


Lääkinnälliset hoitosukat

Lääkinnälliset tukisukat eli kompressiosukat saavat puristuspaineen jakautumaan lääketieteellisesti oikealla tavalla. Sen seurauksena on verenkierron tehostuminen. Yleisimmin kompressiosukat otetaan käyttöön mm. turvotuksen, laskimoveritulpan, suonikohjujen, säärihaavan tai nivelrikon takia.

Lääkinnällisiä tukisukkia on neljää eri puristusluokkaa. Sukkia on standardikokoja, mutta niitä voidaan tilata myös mittatilauksena. Mittatilauksena valmistetut lääkinnälliset tukisukat varmistaa täydellisen istuvuuden ja oikean puristustehon. Lääkinnälliset tukisukat on valmistettu joustavasta, kestävästä, hengittävästä ja ihoa vasten miellyttävästä neuloksesta. Tukisukat eivät varastoi itseensä lämpöä tai kosteutta ja niiden hyvät jousto-ominaisuudet takaavat liikkumisen vapauden.

Kompressiosukat löytyvät eri väreissä ja pituuksissa ja kaikkia malleja on sekä avo- että umpikärkisinä. On erittäin tärkeää, että kompressiosukat ovat oikeaa kokoa ja koko tulee valita raajan ympärysmittojen perusteella.

Respectan valikoimasta löydät myös tukisukkien ja hoitosukkien pukemiseen tarkoitettuja apuvälineitä, sukanvetolaitteita. Katso kuvastostamme Kompressiotuotteiden lisätarvikkeet.


Lääkinnälliset hoitohihat ja -käsineet

Lääkinnällisiä hoitohihoja käytetään painehoitona yläraajan turvotuksen ja laskimoverenkierron ongelmien hoitoon. Hoitohihoja on useita eri malleja, joissa on olkapääosa ja hihna, olkapääosa ja kiinnitys rintaliiveihin tai elastinen reunus. Käsineitä on myös useita eri malleja: Käsine, jossa on erillinen peukalokiila, käsine, jossa sormenpäät ovat avoinna tai umpinaiset käsineet. Asiantuntijan arvio tuotteen valinnassa sekä tarkka mitoitus ovat erittäin tärkeitä. Koko valitaan raajan ympärysmittojen perusteella. Mikäli varastokokoisista hoitohihoista tai hoitokäsineistä ei löydy sopivaa, on tuote mahdollista tilata yksilöllisillä mitoilla.


Hoitotuotteen valinnan ohjaus ja sovitus

Perimme hoitosukkien, tukisukkien, hoitohihojen ja hoitokäsineiden valinnan ohjauksesta ja sovituksesta maksun, joka perustuu Respectan asiantuntijalta asiakkaan palveluun kuluvaan aikaan ja toimenpiteisiin. Palvelun maksullisuudesta ilmoitetaan asiakkaalle aina etukäteen. Henkilökohtaista palvelua tarjotaan asiakkaille pääsääntöisesti ajanvarauksella.

Muistathan varata ajan mitanottoon. Jokaisella Respectan klinikalla sinua palvelee lääkinnällisten hoitotuotteiden asiantuntija.


Varaa aika asiantuntijallemme numerosta 0207 649 749*.

 

Lataa: Icon Kompressiotuotesuositus (268,5 KB)

 

Katso lisää: