Painehoitotuotteet 


Respecta tuottaa yksilöllisesti valmistettavia ja sovitettavia tuki- ja hoitosukka- ja -hiharatkaisuja. Tuotteet ovat joko valmistuotteita tai valmistettavia. Lääkinnälliset hoitotuotteet vaativat aina tarkan mitanoton. Käynti Respectassa varmistaa yksilöllisen, sopivan tuotteen valinnan. Tutustu kompressiotuotteiden valikoimaamme Respecta-kuvastossa. 


Lääkinnälliset hoitosukat

Lääkinnällisessä hoitosukassa puristuspaine jakautuu lääketieteellisesti oikealla tavalla. Seurauksena on verenkierron tehostuminen. Yleisimmät syyt hoitosukkien käyttöön ovat mm. turvotus, laskimoveritulppa, suonikohjut, säärihaava ja nivelrikko.

Lääkinnällisiä hoitosukkia on neljää eri puristusluokkaa. Sukkia on standardikokoja, mutta niitä voidaan tilata myös mittatilauksena. Mittatilauksena valmistettu sukka varmistaa täydellisen istuvuuden ja oikean puristustehon. Tuotteet on valmistettu joustavasta, kestävästä, hengittävästä ja ihoa vasten miellyttävästä neuloksesta. Tuotteet eivät varastoi itseensä lämpöä tai kosteutta ja niiden hyvät jousto-ominaisuudet takaavat liikkumisen vapauden.

Hoitosukkia on useita pituuksia ja värejä ja kaikkia malleja on sekä avo- että umpikärkisinä. Hoitosukan oikea koko on erittäin tärkeä ja koko tulee valita raajan ympärysmittojen perusteella.

Respectan valikoimasta löydät myös tuki- ja hoitosukkien pukemiseen tarkoitettuja apuvälineitä, sukanvetolaitteita.


Lääkinnälliset hoitohihat ja -käsineet

Lääkinnällisiä hoitohihoja käytetään yläraajan turvotuksen ja laskimoverenkierron ongelmien hoitoon. Hoitohihoja on useita eri malleja, joissa on olkapääosa ja hihna, olkapääosa ja kiinnitys rintaliiveihin tai elastinen reunus. Käsineitä on myös useita eri malleja: Käsine, jossa on erillinen peukalokiila, käsine, jossa sormenpäät ovat avoinna tai umpinaiset käsineet. Asiantuntijan arvio tuotteen valinnassa sekä tarkka mitoitus ovat erittäin tärkeitä. Koko valitaan raajan ympärysmittojen perusteella. Mikäli varastokokoisista tuotteista ei löydy sopivaa, on tuote mahdollista tilata yksilöllisillä mitoilla.


Hoitotuotteen valinnan ohjaus ja sovitus

Perimme hoito-ja tukisukkien, hoitohihojen ja -käsineiden valinnan ohjauksesta ja sovituksesta maksun, joka perustuu Respectan asiantuntijalta asiakkaan palveluun kuluvaan aikaan ja toimenpiteisiin. Palvelun maksullisuudesta ilmoitetaan asiakkaalle aina etukäteen. Henkilökohtaista palvelua tarjotaan asiakkaille pääsääntöisesti ajanvarauksella.

Muistathan varata ajan mitanottoon. Jokaisella Respectan klinikalla sinua palvelee lääkinnällisten hoitotuotteiden asiantuntija. Ajanvaraus: p. 0207 649 749 (arkisin klo 8-16).

Lataa: Icon Kompressiotuotesuositus (268,5 KB)