Respecta Oy

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään täysipainoista elämää tarjoamalla ammattitaitoista palvelua ja korkealaatuisia apuvälineratkaisuja.

Olemme terveydenhuollon ammattilaisten kumppani ja aktiivinen osa kuntoutuksen hoitoketjua. Ammattitaitoamme on arvioida asiakkaan toimintakykyä ja tarjota käyttäjän tarpeisiin sopiva apuvälineratkaisu, jolla parannetaan hänen elämänlaatuaan.  Osana ratkaisua tarjoamme laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Tarjoamme myös terveydenhuollon ammattilaisille apuvälineitä ja tukipalveluita, joiden avulla he suoriutuvat omasta työstään tehokkaammin ja turvallisemmin.

Respecta on osa globaalin Ottobock SE & Co. KGaA  -konsernin klinikkaketjua. Ottobock-konsernilla on yli 7 000 työntekijää yli 50 maassa ympäri maailman. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 884,5 miljoonaa euroa.

Visiomme 

Haluamme olla globaali edelläkävijä, joka auttaa ihmisiä säilyttämään ja palauttamaan itsenäisyytensä. Kansainvälinen organisaatiomme tarjoaa laadukkaita, innovatiivisia ja teknistä huipputasoa edustavia tuotteita, palveluja ja koulutusta, jotka auttavat lisäämään ihmisten fyysistä hyvinvointia, itsetuntoa ja luottamusta, omatoimisuutta ja liikkumiskykyä.

Arvomme

  • Luotettava
  • Kekseliäs 
  • Ihmisläheinen

Laatu
SMT_Jäsenyritysmerkki_web_small.jpg

Respectan laatujärjestelmä täyttää ISO 9001 -laatustandardin ja ISO 14001 -ympäristöstandardin vaatimukset.

Palvelujen laatua ja ratkaisujen sopivuutta on varmistamassa 180 osaavaa asiantuntijaa fysio- ja toimintaterapeuteista apuvälineteknikoihin.