Respecta Oy

Respecta tarjoaa palveluita ja apuvälineitä, jotka auttavat ihmisiä säilyttämään ja ylläpitämään liikunta- ja toimintakykyä sekä itsenäisyyttä. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään täysipainoista elämää tarjoamalla ammattitaitoista palvelua ja korkealaatuisia apuvälineratkaisuja.

Olemme terveydenhuollon ammattilaisten kumppani ja aktiivinen osa kuntoutuksen hoitoketjua. Ammattitaitoamme on arvioida asiakkaan toimintakykyä ja tarjota käyttäjän tarpeisiin sopiva apuvälineratkaisu, jolla parannetaan hänen elämänlaatuaan. Osana ratkaisua tarjoamme laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Tarjoamme myös terveydenhuollon ammattilaisille apuvälineitä ja tukipalveluita, joiden avulla he suoriutuvat omasta työstään tehokkaammin ja turvallisemmin.

Respecta on Suomen johtava apuvälinealan toimija, jolla on 20 toimipistettä sekä vastaanotot yli 20 sairaalassa, terveyskeskuksessa ja kuntoutuslaitoksessa ympäri Suomen. Meillä on noin 170 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 32 miljoonaa euroa.

Respecta on osa Ottobock HealthCaren globaalia klinikka- ja palveluverkostoa. Ottobock Group työllistää yli 7000 työntekijää yli 50 maassa. Saksalaisen perheyhtiön liikevaihto on yli 1 miljardia euroa.

 

Visiomme 

Haluamme olla globaali edelläkävijä, joka auttaa ihmisiä säilyttämään ja palauttamaan itsenäisyytensä. Kansainvälinen organisaatiomme tarjoaa laadukkaita, innovatiivisia ja teknistä huipputasoa edustavia tuotteita, palveluja ja koulutusta, jotka auttavat lisäämään ihmisten fyysistä hyvinvointia, itsetuntoa ja luottamusta, omatoimisuutta ja liikkumiskykyä.

Arvomme

  • Luotettava
  • Kekseliäs 
  • Ihmisläheinen

Laatu

Respectan laatujärjestelmä täyttää ISO 9001 -laatustandardin ja ISO 14001 -ympäristöstandardin vaatimukset.

Palvelujen laatua ja ratkaisujen sopivuutta on varmistamassa 180 osaavaa asiantuntijaa fysio- ja toimintaterapeuteista apuvälineteknikoihin.

SMT_Jäsenyritysmerkki_web_small.jpg