Respecta

Olemme valtakunnallinen hyvinvointia edistävä apuväline- ja terveysteknologiayritys. Tuotamme tutkittuja ja korkealaatuisia apuvälineratkaisuja, joiden tavoitteena on ihmisen elämänlaadun parantaminen.

Ihmisen elämänlaadun parantamisen juuret juontavat aina 1940-luvulle saakka, jolloin Invalidisäätiö ja Suomen Punaisen Ristin Proteesipalvelu perustettiin sodassa vammautuneiden auttamiseksi. Respecta on syntynyt näistä juurista ja olemme tänä päivänä apuvälinealan johtava toimija ammattitaitoisella palvelullamme, sekä innovatiivisilla ja huipputeknologisilla ratkaisuillamme. 

Työskentelemme yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, olemme luotettava kumppani ja aktiivinen osa kuntoutuksen hoitoketjua. Uskomme, että avoimella ja rehellisellä vuorovaikutuksella ja aktiivisella kumppanuudella voimme saavuttaa merkittäviä tuloksia. Ammattitaitoamme on arvioida asiakkaan toimintakyky ja tarpeet sekä tarjota niihin sopiva ratkaisu, jolla parannetaan hänen elämänlaatuaan. 

Osa kumppanuutta on luonnollisesti myös osaamisemme hyödyntäminen terveydenhuollon ammattilaisten työn keventämiseksi, ratkaisujemme avulla. Palveluihimme kuuluu apuvälineitä ja tukipalveluita, joiden avulla työpäivästä tulee turvallisempi ja tehokkaampi. 

Suurin osa saapuu vastaanotollemme julkisen terveydenhuollon lähetteellä ja maksusitoumuksella. Asiakkaaksemme olet ehdottomasti tervetullut myös ilman lähetettä ja maksusitoumusta. Tällöin perimme vastaanottopalvelusta palveluhinnastomme mukaisen maksun, perustuen asiantuntijan aikaan ja toimenpiteisiin. Palvelun maksullisuudesta ilmoitetaan aina etukäteen.

 

Vastuullisuus

Vastuullisuus on arvolupauksemme kulmakiviä. Toimimme yhteiskunnassa sen hyväksi, että kaikki yhdenvertaisesti voivat elää mahdollisimman omatoimisesti. Ammatillisessa toiminnassamme painotamme ihmisen perusoikeuksien kunnioittamista kaikissa tilanteissa, ja haluamme kohdella asiakkaitamme tasavertaisesti. Toimintamme perustuessa itsenäisen selviytymisen ja hyvän elämän mahdollistavien ratkaisujen tuottamiseen, ovat ympäristö-, henkilöstön turvallisuus ja terveysasiat toiminnassamme luonnollisia lähtökohtia, ja tuemme kestävää kehitystä ja yhteiskuntaa tukevia ratkaisuja. Lue lisää
 

Visiomme

Haluamme olla globaali edelläkävijä, joka auttaa ihmisiä säilyttämään ja palauttamaan itsenäisyytensä. Kansainvälinen organisaatiomme tarjoaa laadukkaita, innovatiivisia ja teknistä huipputasoa edustavia tuotteita, palveluja ja koulutusta, jotka auttavat lisäämään ihmisten fyysistä hyvinvointia, itsetuntoa ja luottamusta, omatoimisuutta ja liikkumiskykyä.

 

Arvomme

Luotettava

Kekseliäs

Ihmisläheinen

 

Laatu

Respectan laatujärjestelmä täyttää ISO 9001 -laatustandardin ja ISO 14001 -ympäristöstandardin vaatimukset.

Palvelujen laatua ja ratkaisujen sopivuutta on varmistamassa 180 osaavaa asiantuntijaa fysio- ja toimintaterapeuteista apuvälineteknikoihin.

 

SMT_Jäsenyritysmerkki_web_small.jpg