Palvelumme terveydenhuollon ammattilaisille ja organisaatioille


Tarjoamme lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineet ja niihin liittyviä asiantuntijapalveluita julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioille. Apuvälineteknikkomme sekä fysio- ja jalkaterapeuttimme vastaanottavat kymmenellä Respecta-klinikalla sekä 30 etävastaanotolla ympäri Suomen. Klinikoidemme palveluihin kuuluvat apuvälineisiin liittyvä konsultointi, mittaus ja sovitus, proteesien, ortoosien sekä yksilöllisten jalkineiden ja tukipohjallisten valmistus sekä niiden korjaukset ja huollot. 


Tarjoamme laajan valikoiman apuvälineitä

Laajasta valikoimastamme löytyy ammattilaisten ja asiakkaiden tarpeisiin sopivat liikkumisen apuvälineet, hoitosängyt ja patjat, potilasnostimet ja nostinjärjestelmät, hoitoergonomian apuvälineet ja hygieniakalusteet ja -apuvälineet. Varastostamme löytyvään valikoimaan voit tutustua tuotekuvastossamme.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan tarpeeseenne sopivat tuotteet. Valtakunnallinen myyntitiimimme palvelee tuotteiden valitsemisessa ja räätälöinnissä sekä sovituksessa ja käyttökoulutuksissa. Oman alueesi myyntineuvottelijoiden yhteystiedot löytyvät täältä: Respectan myynti

Innovatiiviset tuotantomenetelmät 

Hyödynnämme tehokkaita, digitaalisia menetelmiä mitanotossa ja tuotannossa sekä sähköisessä asiakaspalvelussa. Skannaaminen, 3D-tulostaminen ja muut innovatiiviset menetelmät tehostavat ja nopeuttavat apuvälineprosessia.

Hyödynnämme skannausteknologiaa osana pohjallisten, jalkineiden, proteesien ja valmistettavien ortoosien mitanotossa ja ratkaisujen suunnittelussa. Skanneriteknologian käyttö nopeuttaa tuotteen valmistusprosessia, antaa tarkempaa mittatietoa ja tallentaa asiakkaasta otetun mallin tarvittaessa myöhempää vertailua varten.

Digitaalisen mitanottoprosessin myötä myös Respectan hiilijalanjälki pienenee, koska kipsin käyttäminen tuotteen valmistusprosessissa vähenee huomattavasti.

Huolehdimme myös korjauksista ja huolloista

Huolehdimme myös apuvälineiden korjauksista ja huolloista. Respectan tekninen palvelu suorittaa lakisääteiset määräaikaishuollot, korjaa vioittuneet apuvälineet ja korvaa ne tarvittaessa vuokralaitteella sekä tarjoaa sähköisen ratkaisun laiterekisterin ylläpitoon. Lue lisää huolto- ja varaosapalveluistamme.


Respectan lähetelomake

Yleisellä palvelulähetelomakkeella välitetään lääkärin tai terapeutin ohjeet asiakkaan tarvitsemasta apuvälineestä Respectan apuvälineklinikan henkilöstölle. Lähete ei korvaa maksusitoumusta. 

Lataa tästä tulostettava  Icon Lähetelomake Respectaan (683,7 KB)


Voit tulostaa lomakkeet ja täyttää käsin tai sähköisesti Adobe Acrobat Readerilla. 

Katso lisää: