Jalkineet 


Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia jalkineita: valmisjalkineita, yksilöllisesti valmistettavia ortopedisia jalkineita sekä tukipohjallisia. Lisäksi tarjoamme vaaditut standardit täyttävät yksilölliset turvakengät sekä yksilölliset tukipohjalliset turvajalkineisiin. Valmistamme ESD-tukipohjalliset, jotka soveltuvat erityisesti staattiselle sähkölle herkissä työympäristöissä, kuten leikkaussaleissa ja laboratorioissa. Tutustu jalkine- ja pohjallisvalikoimaamme Respecta-kuvastosta. Jalkineiden sovitukseen voit varata ajan asiantuntijamme vastaanotolta numerosta 0207 649 749.


Jalkineiden muutostyöt

Tarjoamme muutostöitä tavallisiin kenkiin ja erityisjalkineisiin. Yleisiä muutostöitä ovat muun muassa kengänkorotukset, jotka tasaavat jalkojen pituuseroja, keinupohjat, jotka helpottavat kävelyä esimerkiksi reumaatikoille, sekä kuormitusta keventävät ratkaisut diabeetikoille. Lisäksi voimme vaihtaa kenkien kiinnitysmekanismeja, esimerkiksi nauhoista tarroihin, mikäli käsien toimintakyky on alentunut.


Erityisjalkineet

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman tehdasvalmisteisia erityisjalkineita sekä aikuisille että lapsille. Nämä jalkineet on suunniteltu erityisesti vaativampiin jalkojen tarpeisiin ja sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Erityisjalkineemme tarjoavat erilaisia pohjaratkaisuita, useita eri lestilaajuus vaihtoehtoja, lisätukea ja tilaa, esimerkiksi jalan turvotus tilanteisiin.

jalkine-kollaasi-klaveness.jpg


Ortopediset jalkineet

Kun tavalliset kaupan jalkineet eivät vastaa tarpeitasi, tarjoamme ortopediset mittajalkineet ja yksilölliselle lestille valmistetut ortopediset jalkineet. Mittajalkineet hyödyntävät kenkätehtaan kattavaa lestivalikoimaa ja jalkinemallistoa. Eri lestivaihtoehtoja tilanteisiin joissa vasemman ja oikean jalan välillä on puoliero, lisätukea ja tilaa, esimerkiksi vasaravarpaille tai vaivaisenluille. Yksilölliselle lestille valmistetut jalkineet valmistetaan käsityönä alusta loppuun.

jalkine-kollaasi-klaveness-02.jpg

 

Varaa aika jalkineiden arvioon ja mitanottoon:

Respectan verkkoajanvaraus


 

Katso lisää: