Jalkineet 


Valikoimastamme löydät valmisjalkineet, yksilöllisesti valmistettavat ortopediset jalkineet ja tukipohjalliset sekä turvakengät yksilöllisillä muutoksilla, täyttäen vaaditut standardit. Myymälöidemme valikoimasta löydät myös laajasti erilaisia pohjallisia. Jalkine- ja pohjallisvalikoimaamme voit tutustua Respecta-kuvastossa.


Valmisjalkineet ja -pohjalliset

Myymälöissämme on valikoiman jalkineita ja tukipohjallisia, jotka takaavat hyvät ja turvalliset askeleet kaikille kenkiä tarvitseville. Valikoimaamme kuuluu myös Sievin ammattilaisjalkineet ja turvajalkineet. Mallisto vaihtelee myymälöittäin. Sovitusjalkineiden avulla voimme tilata jalkineita laajemmasta valikoimasta asiakkaalle. Myymälöissämme sinua palvelevat asiantuntevat terveydenhuoltoalan ammattilaiset. Mikäli tarvitset yksilöllistä sovitusta, suosittelemme varaamaan ajan asiantuntijamme vastaanotolle.


Jalkineiden muutostyöt

Teemme myös muutostöitä normaaleihin kenkiin ja erityisjalkineisiin. Yleisimmin tehtyjä muutostöitä ovat kengänkorotukset tasaamaan jalkojen pituuseroa, keinupohja helpottamaan esimerkiksi reumaatikon kävelyä tai keventämään diabeetikon jalan kuormitusta sekä kenkien kiinnitysmekanismin vaihtaminen nauhoista tarroiksi käsien alentuneesta toimintakyvystä johtuen.  


Erityisjalkineet

Respectan laajasta erityisjalkinevalikoimasta löydät tehdasvalmisteiset erityisjalkineet aikuisille ja lapsille. Erityisjalkineet ovat suunniteltu jaloille, jotka tarvitsevat erityistä huomiota. Erityisjalkineet käyvät hyvin jokapäiväisiksi käyttökengiksi. Mallistomme erityisjalkineet ei ulkonäöllisesti poikkea juurikaan normaalista myymäläjalkinevalikoimasta, mutta ne tarjoavat kattavasti eri lestivaihtoehtoja, tukevuutta ja tilaa esimerkiksi vasaravarpaille, vaivaisenluulle tai tukipohjallisille.

jalkine-kollaasi-klaveness.jpg


Ortopediset jalkineet

Ortopediset mittajalkineet tai yksilölliselle lestille valmistetut ortopediset jalkineet tarvitaan silloin kun kaupan jalkinevalikoimasta ei löydy tarpeita täyttävää vaihtoehtoa. Mittajalkineissa hyödynnetään kenkätehtaan laajaa lestivalikoimaa ja valmisjalkinemallistoa, kun taas yksilölliselle lestille valmistetut ortopediset jalkineet tehdään aina käsityönä alusta loppuun. 

jalkine-kollaasi-klaveness-02.jpg

 

Varaa aika jalkineiden arvioon ja mitanottoon:

Respectan verkkoajanvaraus


 

Katso lisää: