Rintaleikatulle


Me Respectalla tarjoamme ratkaisuja rintaleikatun post-operatiiviselle hoitopolulle leikkauksen jälkeen, aina ensivaiheen hoitotuotteista rintaproteeseihin ja liivituotteisiin. Näillä ratkaisuilla on merkitystä potilaan terveyteen. Kumppanimme Amoena
on maailman johtava toimija rintaleikatun ratkaisuissa ja ensimmäinen silikonirintaproteesien kehittäjä.

 

Rintaleikkauksen jälkeinen paranemisprosessi on yksilöllinen vaatimuksineen ja haasteineen. Leikkauksessa rinta voidaan poistaa kokonaan, tehdä säästävä osapoistoleikkaus tai rekonstruktio eli korjausleikkaus.

Rintaproteesin käyttö leikkauksen jälkeen voi olla pysyvää tai väliaikaista, mikäli päädytään rinnan rekonstruktioon. Amoenan laaja valikoima ratkaisuja perustuu pitkään 45 vuoden kokemukseen rintaleikattujen hoidosta. Toimivat hoitotuotteet voi yhdistää toisiinsa ja luoda optimaaliset olosuhteet palautumiselle.

Hoidon onnistumiselle on olennaista, että ratkaisut ovat oikea-aikaisia ja oikean tyyppisiä sekä niiden käytettävyys on motivoivaa. Hoito vaatii sitoutumista potilaalta, mutta on palkitsevaa sillä tulokset ovat näkyviä ja pysyviä.

infograph-patient-journey-v3-www2.jpg


Tutustu seuraaviin osioihin:
Haavan paraneminen ja arvenhoitoTurvotus ja lymfaedeema │ RintaliivitRintaproteesit