Rintaproteesit

 

Rintaproteesipalvelut Respectassa


Ajanvarauksella asiakkaalle varmistetaan rauhallinen tila ja kiireetön palvelu. Asiantuntija auttaa oikean tuotteen löytämisessä. Laaja valikoima mahdollistaa parhaan mahdollisen ratkaisun löytymisen. 

Rintaproteesin valinta alkaa rintaliivin valinnasta olemassa olevan rinnan mukaan. Rintaproteesi valitaan vastaamaan esteettisesti olemassa olevan rinnan muotoa ja korvaamaan puuttuvaa kudosta. Myös asiakkaan muut toiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan, esimerkiksi lämpöä tasaavat ominaisuudet. 

Rintaproteesin hankinnan yhteydessä keskustellaan myös mahdollisesta yläraajan turvotuksesta ja kerrotaan sen hoitovaihtoehdoista.

Respectan rintaproteesipalveluun kuuluu asiantuntijapalvelu, tuotteen valinta, käytön opastus ja motivointi. 

Tuotteiden varastointi mahdollistaa rintaproteesiratkaisun hoitamisen kerralla loppuun ja tuotteen luovutuksen sovituksen yhteydessä, asiakkaalle riittää yksi käyntikerta. Samalla on mahdollisuus ostaa rintaliivejä, uima-asu, harrasteproteesi yms. Tuotetakuu 1-2 vuotta takaa tuotteen laadun ja käyttöturvallisuuden. Valikoima vaihtelee paikkakunnittain. 

Ajanvaraus klinikalle numerosta 0207 649 749*.

 

Käypä hoito -suositus rintaproteesin hankinnasta


Rintasyöpäpotilaat saavat korvauksetta rintaproteesin joko leikkauksen tehneen sairaalan tai kotipaikkakunnan terveyskeskuksen ostopalveluosoituksella. Potilaalle kirjoitetaan uusi ostopalveluosoitus, jos vanha proteesi rikkoutuu tai sen koko ei enää vastaa jäljellä olevaa rintaa.

 

Rintaliivit rintaproteesin käyttäjälle


Rintaproteesia käytetään erityisesti suunnitellun proteesirintaliivin kanssa. Rintaliivin ansiosta proteesi istuu hyvin, pysyy paikallaan ja näyttää mahdollisimman luonnolliselta.