respecta_klinikat_ja_toimipisteet_20162.jpg
Respectan toimipaikat


Ajanvarauspalvelussa sinua palvelee apuvälineisiin perehtyneet asiakaspalvelijat. Ystävällinen henkilökunta neuvoo sinua apuvälineisiin liittyvissä kysymyksissä ja varaa ajan mille tahansa apuvälineklinikalle.    

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu asiakaspalvelu@respecta.fi 0207 649 749 *
Myyntipalvelu myynti@respecta.fi 0207 649 748 *
Huolto ja varaosat huolto@respecta.fi 0207 649 747 *
Vuokraus vuokrauspalvelu@respecta.fi 040 3488 528
Vuokraus pk-seutu  vuokrauspalvelu@respecta.fi 040 3488 596

 

Asiakaspalvelun sähköposti: asiakaspalvelu(a)respecta.fi

 

Apuvälineklinikat

Apuvälineklinikkatoiminta perustuu moniammatillisen terveydenhuolto-henkilökunnan yhteistyöhön. Apuvälineklinikalla etsitään asiakkaalle ratkaisu, joka mahdollisimman hyvin tukee hänen toiminnallisuuttaan ja mahdollisuuttaan pärjätä elinympäristössään itsenäisesti tai avustettuna vammasta tai liikuntarajoitteesta huolimatta. 

Klinikoilla työskentelee terveydenhuollon ammattilaisia, fysio-, toiminta- ja jalkaterapeutteja, ja apuvälineteknikoita. Terveydenhuollon ja apuvälinealan ammattilaisina he vastaavat apuvälineratkaisun suunnittelusta, yksilöllisestä sovittamisesta, valmistuksesta, sopivan ratkaisun löytämisestä kun on kyse valmismalliston apuvälineestä sekä käytönopastuksesta ja koulutuksesta. Apuvälineklinikkapalvelut on suunnattu apuvälineiden parissa työskenteleville ja apuvälineitä tarvitseville henkilöille. Apuvälinealan ammattilaisille Respecta järjestää muun muassa apuvälineisiin liittyvää koulutusta. 

Respecta tarjoaa kattavan apuvälineklinikkaverkoston ympäri Suomea. Respectan apuvälineklinikat palvelevat sinua seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Vaasa.

Respectan kahdeksan eri apuvälineklinikan yhteydessä toimii apuvälinemyymälä. Lisäksi Lahdessa on vastaanotto ajanvarauksella ja pieni myymälä Kauppakeskus Sykkeessä sekä Vaasassa on myymälä ja vastaanotto ajanvarauksella. Niissä asiantunteva henkilökunta auttaa asiakkaita apuvälinetarpeen arvioinnissa sekä oikean apuvälineen valinnassa. Apuvälinemyymälöihin ovat kaikki asiakkaat tervetulleita ilman ajanvarausta. 

 

Respectan lähetelomake ja kompressiotuotesuositus

Respectan palvelulähetelomake on lomake terveydenhoitohenkilökunnan käytettäväksi. Lomakkeen tavoitteena on välittää lääkärin tai terapeutin ohjeet asiakkaan tarvitsemasta apuvälineestä Respectan apuvälineklinikan henkilöstölle.

Lataa tästä:

Icon Lähetelomake Respectaan (1,5 MB)

Icon Kompressiotuotesuositus (pdf) (268,5 KB)


Voit tulostaa lomakkeet ja täyttää käsin tai sähköisesti Adobe Acrobat Readerilla. 

Lähete ei korvaa maksusitoumusta. Voitte myös tilata painetun lähetelehtiön Asiakaspalvelu p. 0207 648 749* tai sähköpostitse asiakaspalvelu(a)respecta.fi