respecta_klinikat_ja_toimipisteet_2024-01.png
Respectan asiakaspalvelu ja toimipaikat


Varaa aika klinikalle:
0207 649 749 (klo 8-18)
asiakaspalvelu@respecta.fi
ajanvaraukseen liittyvät tiedustelut, muutokset, peruutukset ja soittopyynnöt asiantuntijoille

www.respecta.fi/ajanvaraus
tukipohjallisten sekä rintaproteesien arvioon ja mitanottoon

Myynti- ja asiakaspalvelu
0207 649 748 (klo 9-15)
myynti@respecta.fi
tuotteisiin ja palveluihin liittyvät tiedustelut ja pyynnöt

Huolto ja varaosat
huolto@respecta.fi
0207 649 747 (klo 8-16)

Vuokraus
0207 649 740 (klo 10-14)
vuokrauspalvelu@respecta.fi

 

Apuvälineklinikat

Apuvälineklinikkatoiminta perustuu moniammatillisen terveydenhuoltohenkilökunnan yhteistyöhön. Apuvälineklinikalla etsitään asiakkaalle ratkaisu, joka mahdollisimman hyvin tukee hänen toiminnallisuuttaan ja mahdollisuuttaan pärjätä elinympäristössään itsenäisesti tai avustettuna vammasta tai liikuntarajoitteesta huolimatta. 

Klinikoilla työskentelee terveydenhuollon ammattilaisia, fysio-, toiminta- ja jalkaterapeutteja, ja apuvälineteknikoita. Terveydenhuollon ja apuvälinealan ammattilaisina he vastaavat apuvälineratkaisun suunnittelusta, yksilöllisestä sovittamisesta, valmistuksesta, sopivan ratkaisun löytämisestä kun on kyse valmismalliston apuvälineestä sekä käytönopastuksesta ja koulutuksesta. Apuvälineklinikkapalvelut on suunnattu apuvälineiden parissa työskenteleville ja apuvälineitä tarvitseville henkilöille. Apuvälinealan ammattilaisille Respecta järjestää muun muassa apuvälineisiin liittyvää koulutusta. 

Respecta tarjoaa kattavan apuvälineklinikkaverkoston ympäri Suomea. Respectan apuvälineklinikat palvelevat sinua seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta, Kotka, Kouvola, Mikkeli, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Vaasa. Katso tarkemmat yhteystiedot.
 

Valmisapuvälineiden hankinta

Valmisapuvälineisiin voi tutustua tuotekuvastossamme ja verkkokaupassamme. Verkkokaupastamme verkkokauppa.respecta.fi voit tilata mm. proteesirintaliivejä, aistituotteita, tukia ja liikkumisen apuvälineitä. Verkkokuvastosta kuvasto.respecta.fi löydät laajemmin tuoteratkaisujamme joita voit tilata myyntipalvelustamme. Tutustu tilaamiseen Hyvä tietää - Apuvälineen hankinta Respectassa