Tervetuloa asiantuntevalle Respecta-klinikalle


Apuvälineteknikkomme, fysioterapeuttimme ja jalkaterapeuttimme vastaanottavat ortopedisiin apuvälineisiin ja niihin liittyviin palveluihin erikoistuneilla klinikoillamme ja vastaanottopisteillä Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Katso tarkemmat toimipistetiedot täältä.


Respecta-klinikoiden palvelut ajanvarauksella:

 • Konsultointi, alaraaja-analyysit ja kuntoutus
 • Apuvälinearvio, suunnittelu ja mitanotto
 • Yksilöllisten tukipohjallisten sekä ortopedisten ja erityisjalkineiden valmistus
 • Kompressiotuotteiden mitanotto (tuki- ja hoitosukat sekä -hihat)
 • Yksilöllisten ortoosien ja korsettien valmistus ja korjaukset
 • Proteesien valmistus, tarkastukset, huollot ja korjaukset
 • Sovitus ja luovutus
 • Kontrolli
 • Muut tekniset palvelut

Klinikoillemme voi varata ajan myös ilman lähetettä ja maksusitoumusta. Ajan voi varata puhelimitse 0207 649 749. Tukipohjallisten ja jalkineiden arvioon ja mitanottoon voit varata ajan myös verkosta respecta.fi/ajanvaraus. 

Respecta on liittynyt kansalliseen potilastietoarkistoon, Kantaan. Muistathan ottaa käynnille kuvallisen henkilötodistuksen valtuutusta varten.

Katso lähin klinikkamme

 


Kartoitamme liikkumisen ongelmat Respectan alaraaja-analyysissa

Alaraaja-analyysi on apuvälinealan asiantuntijan tekemä analyysi, jossa kartoitetaan alaraajoihin liittyvän ongelman mahdollinen aiheuttaja. Alaraaja-analyysi sopii kelle tahansa, joka kokee haasteita liikkuessaan tai sen jälkeen. Ongelma voi esiintyä esimerkiksi jalkaterässä, polvessa tai alaselässä.

Apuvälineasiantuntijat ovat terveydenhuollon asiantuntijoita (fysio-, jalkaterapeutteja tai apuvälineteknikoita), joiden tehtävänä tunnistaa liikkeen ja toimintakyvyn haasteet sekä löytää niihin sopivat ratkaisukeinot. Haastattelun ja toiminnallisten tutkimusten kautta voidaan arvioida mahdollinen tuennan tarve. Mikäli arvioidaan ratkaisuksi yksilöllinen apuväline tai valmistuki, voidaan mitanotto ja sovitus suorittaa samalla käynnillä.

30 minuutin alaraaja-analyysimme hinta on 45,75 €.

Varaa aika alaraaja-analyysiin klinikallemme ajanvarauksesta puhelimitse 0207 649 749.


Lue lisää aiheesta: Alaraajat katsastukseen - alaraaja-analyysi 


Valmisapuvälineitä nyt verkkokaupastamme

Respecta-verkkokaupastamme voit nyt entistä helpommin hankkia välineet liikkumiseen, toimintakykyyn ja hyvinvointiin.

 • Vartalon tuet, kuten polvituet, nilkkatuet, rannetuet, kyynär-, peukalo- ja selkätuet sekä tuet plantaarifaskiitin hoitoon. 
 • Arjen apuvälineet, kuten avaajat, hoitosängyt, hygieniatuotteet, istuintyynyt, jalkineet ja sukat, lonkkahousut ja tyrävyöt sekä tarttumapihdit
 • Liikkumisen välineet, kuten kuntoutuksen harjoitus- ja hoitovälineet, tukipohjalliset erilaisiin jalan ongelmiin, rollaattorit, pyörätuolit, kävelykepit ja kyynärsauvat
 • Protac-aistituotteet, kuten pallopeitot, istuimet ja liivit auttamaan aistisäätelyssä
 • Ratkaisut rintaleikatulle, kuten proteesirintaliivit, -topit ja -uimapuvut, kompressio- ja urheiluliivit, arvenhoitosilikonit, mikrohierontatyynyt sekä muut tarvikkeet rintaleikkauksen jälkeen.
 • Lahjakortti verkkokauppaamme

Palvelemme jatkossa vain ajanvarauksella

Respectan klinikoiden yhteydessä olevat valmisapuvälinemyymälät lopettavat toimintansa helmikuun 2024 loppuun mennessä. Respecta-klinikoiden vastaanottotoiminta jatkuu normaalisti entiseen tapaan arkisin klo 8-16 ajanvarauksella.

Myymälästä tuttuja valmistuotteita voi ostaa entistä helpommin missä ja milloin tahansa: kuluttajien verkkokauppamme osoitteessa https://verkkokauppa.respecta.fi käsittää tällä hetkellä suosituimmat varastoitavat tuotteemme, kuten pienapuvälineitä, tukituotteita ja harjoitusvälineitä. Verkkokauppatuotteet toimitetaan postitse keskimäärin 3 arkipäivän kuluessa.

Kaikkia valmisapuvälineitämme voi tilata myös valtakunnallisesta myyntipalvelustamme myynti@respecta.fi / p. 0207 649 748. Myyntipalvelussa apuvälinealan ammattilaiset voivat neuvoa sopivan valmisapuvälineen valinnassa. Myyntipalvelusta voi tilata myös tuotteita, joita ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupassamme. Tämä laajempi tuotevalikoimamme on nähtävillä tuotekuvastostamme https://kuvasto.respecta.fi.


Katso lisää myymäläinfostamme


 

Katso lisää: