Tervetuloa asiantuntevalle Respecta-klinikalle


Apuvälineteknikkomme, fysioterapeuttimme ja jalkaterapeuttimme vastaanottavat ortopedisiin apuvälineisiin ja niihin liittyviin palveluihin erikoistuneilla klinikoillamme ja vastaanottopisteillä Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Katso tarkemmat toimipistetiedot täältä.


Respecta-klinikoiden palvelut:

  • Konsultointi, alaraaja-analyysit ja kuntoutus
  • Yksilöllisten tukipohjallisten valmistus
  • Ortopedisten ja erityisjalkineiden valmistus
  • Kompressiotuotteiden mitanotto (tuki- ja hoitosukat sekä -hihat)
  • Yksilöllisten ortoosien ja korsettien valmistus ja korjaukset
  • Proteesien valmistus, tarkastukset, huollot ja korjaukset

Kartoitamme liikkumisen ongelmat Respectan alaraaja-analyysissa

Alaraaja-analyysi on apuvälinealan asiantuntijan tekemä analyysi, jossa kartoitetaan alaraajoihin liittyvän ongelman mahdollinen aiheuttaja. Alaraaja-analyysi sopii kelle tahansa, joka kokee haasteita liikkuessaan tai sen jälkeen. Ongelma voi esiintyä esimerkiksi jalkaterässä, polvessa tai alaselässä.

Apuvälineasiantuntijat ovat terveydenhuollon asiantuntijoita (fysio-, jalkaterapeutteja tai apuvälineteknikoita), joiden tehtävänä tunnistaa liikkeen ja toimintakyvyn haasteet sekä löytää niihin sopivat ratkaisukeinot. Haastattelun ja toiminnallisten tutkimusten kautta voidaan arvioida mahdollinen tuennan tarve. Mikäli arvioidaan ratkaisuksi yksilöllinen apuväline tai valmistuki, voidaan mitanotto ja sovitus suorittaa samalla käynnillä.

30 minuutin alaraaja-analyysimme hinta on 45,75 €.

Varaa aika alaraaja-analyysiin klinikallemme ajanvarauksesta puhelimitse 0207 649 749.


Hyvinvointia läheiselle Respectan lahjakortilla

Anna läheisellesi hyötylahjakortti parempaan arkeen! Lahjakortilla voi hankkia valmistuotteita myymälästämme tai maksaa klinikkapalveluitamme, kuten alaraaja-analyysin. Myymälöistämme löytyy monelle esimerkiksi ergonomisia jalkineita ja pohjallisia, jalkojen itsehoitotuotteita, terapiavälineitä ja keittiön apuvälineitä. Lahjakortti on voimassa 1 vuoden ostohetkestä alkaen Respectan klinikoilla ja myymälöissä. Voit ostaa lahjakortin myymälästämme haluamallesi summalle.


Suosittelemme varaamaan aina ajan ammattilaisillemme, sillä ajanvaraus takaa kiireettömän arvion ja mitanoton. Ajan voi varata puhelimitse 0207 649 749 *. Tukipohjallisten ja jalkineiden arvioon ja mitanottoon voit varata ajan myös verkosta respecta.fi/ajanvaraus. Klinikoillemme voi varata ajan myös ilman lähetettä ja maksusitoumusta.

Respecta on liittynyt kansalliseen potilastietoarkistoon, Kantaan. Muistathan ottaa käynnille kuvallisen henkilötodistuksen valtuutusta varten.

Katso lähin klinikkamme

 

Katso lisää: