Ajanvaraus


Voit varata ajan Respectan klinikalle soittamalla valtakunnalliseen ajanvaraus- ja asiakaspalvelunumeroomme 0207 649 749* arkisin kello 8-18. Lisäksi voit varata ajan verkossa tukipohjallisten ja jalkineiden arvioon ja mitanottoon osoitteessa www.respecta.fi/ajanvaraus. Asiakaspalvelumme auttaa myös, jos et löydä sopivaa aikaa verkosta tai olet epävarma millainen aika sinun tulisi varata.

Tarjoamme myös etäkonsultaatiota, jossa saat videopuheluyhteyden asiantuntijaamme Internet-verkon yli. Palvelun käyttämistä varten tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on internet-yhteys, sähköposti, mikrofoni ja kamera. Etäkonsultaatioon varataan aika valtakunnallisesta ajanvarauspalvelustamme puhelimitse 0207 649 749*. Katso lisää Etäkonsultaatio.

Aikaa varatessasi, otathan esille valmiiksi mahdollisen maksusitoumuksen tai lähetteen sekä henkilötiedot ja oman kalenterisi. Ajanvaraus- ja asiakaspalvelupuhelumme nauhoitetaan laadun varmistamiseksi.

Pääset tästä Respectan verkkoajanvaraukseen

 

Tunnistautuminen verkkoajanvaraukseen

Verkkoajanvaraukseen rekisteröidytään ensimmäisellä käyttökerralla. Tunnistautumiseen ja ajan varaamiseen vaaditaan henkilötunnus ja nimi. Lue lisää Respectan tietosuojasta ja potilasasiakirjojen käsittelystä tietosuojakäytännöistämme.

Muistutus ajanvarauksesta

Saat tekstiviestimuistutuksen varaamastasi ajasta edellisenä työpäivänä.

Ajan peruuttaminen tai muuttaminen

Voit peruuttaa tai muuttaa verkkoajanvaraustasi kirjautumalla verkkopalveluun vahvistusviestissä saamallasi varauskoodilla. Esteen sattuessa peruthan ajan viimeistään edellisenä työpäivänä. Perumattomasta ajanvarauksesta perimme maksun palveluhinnaston mukaisesti. Ilmoitathan myös äkillisestä esteestä vastaanottopäivänä viipymättä asiakaspalveluumme 0207 649 749*. 

 
Siirry: