Palvelemme 1.3. alkaen vain ajanvarauksella - valmisapuvälineitä nyt verkkokaupastamme

8. tammikuu 2024 - admin

Ajankohtaista ja poikkeustiedotteet:

Palvelemme jatkossa ajanvarauksella klinikoillamme

Respectan klinikoiden yhteydessä olevat valmisapuvälinemyymälät lopettavat toimintansa. Klinikoiden vastaanottotoiminta jatkuu kuitenkin entiseen tapaan. Myymälätuotteitamme voi nyt tilata verkosta.


Myymälätoimintamme on lakkautettu Helsingissä joulukuun lopulla ja päättyy Lahdessa maanantaina 22.1. Turun klinikka muuttaa uuteen osoitteeseen ja sen myymälä suljetaan torstaina 22.2. Muut toimipisteiden myymälät ja asiakaspalvelupisteet suljetaan torstaina 29.2.

Respecta-klinikoiden vastaanottotoiminta jatkuu normaalisti entiseen tapaan arkisin klo 8-16, poislukien Lahden klinikka ja myymälä, joka lopettaa kokonaan toimintansa. Lahdessa proteesipalvelutoiminta jatkuu kuitenkin edelleen normaalisti Päijät-Soten puolella. Palvelemme Lahden alueen asiakkaita myös klinikoillamme Helsingissä ja Kouvolassa ajanvarauksella.

Turun klinikka muuttaa: Turun klinikkamme siirtyy nykyisestä toimipisteestämme Kupittaalta uuteen osoitteeseen Itäniityntie 14, Raisio. Kupittaan klinikan muuton vuoksi suljemme Joukahaisenkadun myymälämme torstaina 22.2. ja klinikkamme torstaina 21.3. Avaamme uudistuneen klinikkamme Raisiossa keskiviikkona 3.4. klo 8.00. Palvelemme ajanvarauksella p. 0207 649 749.

 

Verkkokauppa ja myyntipalvelu palvelevat valmisapuvälineissä

Myymälästä tuttuja valmistuotteita voi ostaa entistä helpommin missä ja milloin tahansa. Kuluttajien verkkokauppamme osoitteessa https://verkkokauppa.respecta.fi käsittää tällä hetkellä suosituimmat varastoitavat tuotteemme, kuten pienapuvälineitä, tukituotteita ja harjoitusvälineitä. Verkkokauppatuotteet toimitetaan postitse keskimäärin 3 arkipäivän kuluessa.

Kaikkia valmisapuvälineitämme voi tilata myös valtakunnallisesta myyntipalvelustamme myynti@respecta.fi / p. 0207 649 748. Myyntipalvelussa apuvälinealan ammattilaiset voivat neuvoa sopivan valmisapuvälineen valinnassa. Myyntipalvelusta voi tilata myös tuotteita, joita ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupassamme. Tämä laajempi tuotevalikoimamme on nähtävillä tuotekuvastostamme https://kuvasto.respecta.fi.

  • Helsingin klinikan myymälä on lopettanut toimintansa joulukuun lopulla.
  • Lahden myymälä lopettaa toimintansa 22.1. ja vastaanotot Lahden klinikalla päättyvät 22.2.
  • Turun klinikka muuttaa uuteen osoitteeseen ja sen myymälä suljetaan 22.2.
  • Muiden toimipisteidemme myymälät ja asiakaspalvelupisteet lopettavat klinikoillamme 29.2.
  • Toimpisteiden klinikkatoiminta eli asiakasvastaanotot asiantuntijoillemme jatkuvat normaalisti. Varaa aika asiantuntijalle ajanvarauksestamme numerosta 0207 649 749.
  • Valmisapuvälineiden verkkokauppamme on aina auki: tilaa tuotteita osoitteesta verkkokauppa.respecta.fi tai kysy lisää Myyntipalvelustamme numerosta 0207 649 748.

Tarjouksia klinikoiden myymälöissämme helmikuun loppuun saakka

Klinikoiden myymälöissämme mm. jalkineita & liikkumisen ja arjen apuvälineitä 30-70% alennuksella helmikuun loppuun saakka.

 

Tervetuloa asiantuntijan vastaanotolle klinikallamme

Apuvälinealan ammattilaiset klinikallamme palvelevat mm. alaraaja-analyyseissa ja apuvälinearvioissa, mitanotossa, sovituksissa ja tuoteluovutuksissa mm. tukipohjallisissa, erityisjalkineissa, kompressiotuotteissa, ortooseissa ja proteeseissa. Klinikoillemme voi tulla asiakkaaksi myös itsemaksavana ilman hoitavan tahon lähetettä tai maksusitoumusta. Itsemaksavana vastaanottopalvelumaksu tapahtuu toteutuneen ajan mukaisesti, alkaen 22,88 € / 15 minuuttia (alv 0%).

Apuvälineisiin liittyvät klinikkapalvelut saatavilla ajanvarauksella numerosta p. 0207 649 749. Katso Respectan klinikat

 


Kysymyksiä ja vastauksia:


Tarkoittaako myymälätoiminnan loppuminen koko toimipisteen toiminnan loppumista?

Ei tarkoita. Klinikoidemme toiminta jatkuu entisellään, jolloin varataan aina aika asiantuntijalle vastaanottolle numerosta 0207 649 749. Poikkeuksena on Lahden klinikka ja myymälä, jonka toimipiste suljetaan kokonaan. Palvelemme jatkossa ajanvarauksella 13 klinikalla ympäri Suomen: Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

 

Miten voi ostaa tuotteita?

Valmisapuvälineitä voit ostaa verkkokaupastamme. Mikäli et löydä tuotetta verkkokaupan rajatusta valikoimastamme, kysy lisää ja tilaa tuote valtakunnallisesta myyntipalvelustamme: soittamalla numeroon p. 0207 649 748, sähköpostitse myynti@respecta.fi tai jätä meille tilauspyyntö verkkosivujemme chat-lomakkeella.

 

Saako tuotteita noudettua mistään?

Mikäli nouto koskee klinikan hoitosuhteeseen liittyvää apuvälinettä, kuten jalkineita, voit sopia sovitus- ja luovutusajan asiantuntijasi vastaanotolle ajanvarauksestamme p. 0207 649 749.

Emme tällä hetkellä pysty valitettavasti tarjoamaan valmisapuvälineiden noutoa toimipisteillämme. Helpoiten voit hankkia apuvälineen verkkokaupasta, myyntipalvelusta tai asiantuntijaltasi toimitettuna postitse. 

 

Tuotetta ei löydy verkkokaupasta - voinko tilata sen?

Kaikkia valmisapuvälineitämme voi tilata myös valtakunnallisesta myyntipalvelustamme soittamalla numeroon p. 0207 649 748, sähköpostitse myynti@respecta.fi tai jätä meille tilauspyyntö verkkosivujemme chat-lomakkeella. Myyntipalvelumme apuvälinealan ammattilaiset auttavat myös tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

 

Heräsikö lisää kysymyksiä? Jätä meille yhteydenottopyyntö täällä verkkosivujemme chatissa!