Hygienia


Hygieniatuotteiden valikoimamme lähtökohtana on käyttäjälle paras mahdollinen mukavuus, ergonomia ja turvallisuus. Tutustu koko hygieniatuotteiden valikoimaamme Respecta-kuvastossa.
 

Peseytyminen ja hiustenhoito

Peseytymisen ja hiustenhoidon apuvälineet ovat ergonomisesti muotoiltuja, ja ne lisäävät ulottuvuutta henkilöille, joilla on rajoittunut toimintakyky tai nivelten liikelaajuus.
 

Kynsien ja jalkojen hoito

Tarjoamme erilaisia kynsisaksia ja jalkojenhoitotuotteita jalkojen hyvinvointia lisäämään. Jalkaterapeuttimme tekevät myös erilaisia jalkahoitoja. 


Apuvälineet virtsankarkailuun

Respectassa myytävät Attends-tippasuojat ja vaipat ovat käyttäjille miellyttäviä anatomisen muotoilun, huomaamattomuuden sekä hajua neutraloivien ominaisuuksiensa ansiosta. Ota käyttöön Attends-kanta-asiakaspassi ja säästä 25 % ostoksistasi Respectan myymälöissä.

MediSet-varmuusalusasut ovat miellyttävä ja huomaamaton vaihtoehto virtsankarkailusta kärsiville. Varmuusalusasut ovat saksalaista laatutyötä ja niillä on Ökotex-sertifikaatti. Tuotteet on tarkoitettu säännölliseen käyttöön, ja ne kestävät yli 200 pesukertaa. Housut voi pestä 60–95°C pesulämpötilassa.

Lisäksi valikoimastamme löydät mm. virtsapullot ja alusastiat.


WC-korokerengas

Respectasta on saatavilla erimallisia ja korkuisia wc-korottajia. Wc-korokerenkaita löytyy irrotettavia, kiinteästi asennettavia sekä vapaasti seisovia.


Tukikaiteet ja -kahvat

Tukikaiteet, tukikahvat ja tukitangot tuovat turvallisuutta wc:ssä asiointiin ja peseytymiseen. Laajasta valikoimastamme löytyy sekä seinään että lattiaan kiinnitettäviä malleja.


Peseytyminen

Erilaiset vartalon- ja selänpesimet mahdollistavat ulottumisen vartalon kaikkiin osiin myös niille, joiden liikeradat ovat rajoittuneet. 


Suihkutuoli

Suihkutuoli tuo turvallisuutta ja lisää käyttömukavuutta suihkussa peseytymisen ajaksi. Mallistossamme on suihkutuoleja kiinteällä tai säädettävällä korkeudella sekä käsinojilla tai ilman. Useisiin malleihin on saatavilla lisävarusteita, kuten selkäosa. Tuolinjaloissa on luistamattomat kumitapit, jotka pitävät tuolin vakaasti ja turvallisesti paikallaan. Suihkutuoleja on saatavilla myös pyörällisenä, jolloin niitä voi hyödyntää myös wc-asioinnin avuksi.


Ammeaskelmat

Ammeaskelmat auttavat ammeeseen mennessä ja sieltä poistuessa. Erilaiset ammeistuimet tekevät ammeessa peseytymisestä turvallista.


Pesutasot

Erilaiset pesutasot ovat turvallinen vaihtoehto avustettavan siirtämiseen ja suihkuttamiseen.