Hygienia


Hygieniatuotteiden valikoimamme lähtökohtana on käyttäjälle paras mahdollinen mukavuus, ergonomia ja turvallisuus. Tutustu koko hygieniatuotteiden valikoimaamme Respecta-kuvastossa. Vuokraamme myös suihkutuoleja ja pesutasoja.
 

Peseytyminen ja hiustenhoito

Peseytymisen ja hiustenhoidon apuvälineet ovat ergonomisesti muotoiltuja, ja ne lisäävät ulottuvuutta henkilöille, joilla on rajoittunut toimintakyky tai nivelten liikelaajuus.
 

Kynsien ja jalkojen hoito

Tarjoamme erilaisia kynsisaksia ja jalkojenhoitotuotteita jalkojen hyvinvointia lisäämään.


Apuvälineet virtsankarkailuun

Respectassa myytävät Attends-tippasuojat ja vaipat ovat käyttäjille miellyttäviä anatomisen muotoilun, huomaamattomuuden sekä hajua neutraloivien ominaisuuksiensa ansiosta. 

Lisäksi apuvälinevalikoimastamme löydät mm. virtsapullot ja alusastiat.


WC-korokerengas

Respectasta saat erilaiset wc-apuvälineet, kuten erimalliset ja korkuiset wc-korottajat. Wc-korokerenkaita löytyy irrotettavia, kiinteästi asennettavia sekä vapaasti seisovia.


Tukikaiteet ja -kahvat

Tukikaiteet, tukikahvat ja tukitangot tuovat turvallisuutta wc:ssä asiointiin ja peseytymiseen. Laajasta valikoimastamme löytyy sekä seinään että lattiaan kiinnitettäviä malleja.


Peseytyminen

Erilaiset vartalonpesimet ja selänpesimet ovat arjen apuvälineitä, jotka mahdollistavat ulottumisen vartalon kaikkiin osiin myös niille, joiden liikeradat ovat rajoittuneet. 


Suihkutuoli

Suihkutuoli tuo turvallisuutta ja lisää käyttömukavuutta suihkussa peseytymisen ajaksi. Mallistostamme löydät suihkutuolit kiinteällä tai säädettävällä korkeudella sekä käsinojilla tai ilman. Useisiin suihkutuolimalleihin on saatavilla lisävarusteita, kuten selkäosa. Suihkutuolinjaloissa on luistamattomat kumitapit, jotka pitävät tuolin vakaasti ja turvallisesti paikallaan. Suihkutuoleja on saatavilla myös pyörällisenä, jolloin niitä voi hyödyntää myös wc-asioinnin avuksi.


Ammeaskelmat

Ammeaskelmat auttavat ammeeseen mennessä ja sieltä poistuessa. Erilaiset ammeistuimet tekevät ammeessa peseytymisestä turvallista.


Pesutasot

Erilaiset pesutasot ovat turvallinen apuvälinevaihtoehto avustettavan siirtämiseen ja suihkuttamiseen.