Hygienia


Hygieniatuotteiden valikoimamme lähtökohtana on käyttäjälle paras mahdollinen mukavuus, ergonomia ja turvallisuus. Tutustu koko hygieniatuotteiden valikoimaamme Respecta-kuvastossa. Vuokraamme myös suihkutuoleja ja pesutasoja.

 

Suihkutuolit

Suihkutuolit tuovat turvallisuutta ja lisää käyttömukavuutta suihkussa peseytymisen tai wc-käynnin ajaksi. Valikoimastamme löytyy kattava tarjonta työnnettäviä, kallistettavia ja kelattavia suihku- ja wc-tuoleja, jotka mahdollistavat niin omatoimisen kuin avustetunkin henkilökohtaisen hygienian päivittäisen hoidon. Tuolimalleja on saatavilla kiinteällä tai säädettävällä korkeudella sekä käsinojilla tai ilman. Useisiin tuolimalleihin on saatavilla lisävarusteita, kuten selkäosa. Suihkutuolien ja -jakkaroiden jaloissa on luistamattomat kumitapit, jotka pitävät tuolin vakaasti ja turvallisesti paikallaan. Suihkutuoleja on saatavilla myös pyörällisenä, jolloin niitä voi hyödyntää myös wc-asioinnin avuksi.

Mikäli suihkutuolilta vaaditaan yksilöllisiä ominaisuuksia ja halutaan parhain mahdollinen sopivuus, on ratkaisuna räätälöity suihku- ja wc-tuoli käyttäjälle sopivilla mitoituksilla ja säädöillä varusteltuna. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, joka auttaa yksilöllisen haasteen ratkaisemisessa.
 

WC-korokerengas

Respectasta saat erilaiset wc-apuvälineet, kuten erimalliset ja korkuiset wc-korottajat. Wc-korokerenkaita löytyy irrotettavia, kiinteästi asennettavia sekä vapaasti seisovia.
 

Ammeaskelmat

Ammeaskelmat auttavat ammeeseen mennessä ja sieltä poistuessa. Erilaiset ammeistuimet tekevät ammeessa peseytymisestä turvallista.


Pesutasot

Erilaiset pesutasot ovat turvallinen apuvälinevaihtoehto avustettavan siirtämiseen ja suihkuttamiseen.  

 

Tukikaiteet ja -kahvat

Tukikaiteet, tukikahvat ja tukitangot tuovat turvallisuutta wc:ssä asiointiin ja peseytymiseen. Laajasta valikoimastamme löytyy sekä seinään että lattiaan kiinnitettäviä malleja.

 

Peseytyminen ja hiustenhoito

Peseytymisen ja hiustenhoidon apuvälineet ovat ergonomisesti muotoiltuja, ja ne lisäävät ulottuvuutta henkilöille, joilla on rajoittunut toimintakyky tai nivelten liikelaajuus.

Erilaiset vartalonpesimet ja selänpesimet ovat arjen apuvälineitä, jotka mahdollistavat ulottumisen vartalon kaikkiin osiin myös niille, joiden liikeradat ovat rajoittuneet. 

 

Kynsien ja jalkojen hoito

Tarjoamme erilaisia kynsisaksia ja jalkojenhoitotuotteita jalkojen hyvinvointia lisäämään.


Apuvälineet virtsankarkailuun

Respectassa myytävät Attends-tippasuojat ja vaipat ovat käyttäjille miellyttäviä anatomisen muotoilun, huomaamattomuuden sekä hajua neutraloivien ominaisuuksiensa ansiosta. 

Lisäksi apuvälinevalikoimastamme löydät mm. virtsapullot ja alusastiat.

 

 

Katso myös: