Hygienia


Hygieniatuotteiden valikoimamme lähtökohtana on käyttäjälle paras mahdollinen mukavuus, ergonomia ja turvallisuus. Kaikki mihin tartutaan käsin ja nojaudutaan, on muotoiltu ja mitoitettu käytännölliseksi, käteensopivaksi ja käden luonnollinen asento huomioiden. Tutustu hygieniatuotteiden valikoimaamme Respecta-kuvastossa.

 

Suihkutuolit

Suihkutuolit tuovat turvallisuutta ja lisää käyttömukavuutta suihkussa peseytymisen tai wc-käynnin ajaksi. Valikoimastamme löytyy kattava tarjonta työnnettäviä, kallistettavia ja kelattavia suihku- ja wc-tuoleja, jotka mahdollistavat niin omatoimisen kuin avustetunkin henkilökohtaisen hygienian päivittäisen hoidon. Tuolimalleja on saatavilla kiinteällä tai säädettävällä korkeudella sekä käsinojilla tai ilman. Useisiin tuolimalleihin on saatavilla lisävarusteita, kuten selkäosa. Suihkutuolien ja -jakkaroiden jaloissa on luistamattomat kumitapit, jotka pitävät tuolin vakaasti ja turvallisesti paikallaan. Suihkutuoleja on saatavilla myös pyörällisenä, jolloin niitä voi hyödyntää myös wc-asioinnin avuksi.

Mikäli suihkutuolilta vaaditaan yksilöllisiä ominaisuuksia ja halutaan parhain mahdollinen sopivuus, on ratkaisuna räätälöity suihku- ja wc-tuoli käyttäjälle sopivilla mitoituksilla ja säädöillä varusteltuna. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, joka auttaa yksilöllisen haasteen ratkaisemisessa.
 

WC-korottajat

Respectasta saat erilaiset wc-apuvälineet, kuten erimalliset ja korkuiset wc-korottajat. Irrotettavat tai kiinteästi asennettavat wc-pöntön korokerenkaat käsituilla tai ilman helpottavat wc-käyntiä.
 

Ammelaudat ja -askelmat sekä suihkumatot

Ammelaudat, -askelmat ja suihkumatot auttavat ammeeseen mennessä ja sieltä poistuessa. Erilaiset ammeistuimet tekevät ammeessa peseytymisestä turvallista. Luistamattomat kumimatot on varustettu imukupein.


Pesutasot

Erilaiset pesutasot ovat turvallinen apuvälinevaihtoehto avustettavan siirtämiseen ja suihkuttamiseen. Pesutasot ovat käytännöllisiä niin koti- kuin hoivakäytössä. Respectan mallistosta löytyy pesutasoja sekä hydraulisella että sähköisella korkeuden säädöllä. 

 

Tukikaiteet ja -kahvat

Tukikaiteet, tukikahvat ja tukitangot tuovat turvallisuutta wc:ssä asiointiin ja peseytymiseen. Valikoimastamme tukitankoja ja -kaiteita löytyy sekä seinään että lattiaan kiinnitettäviä malleja.

 

Peseytyminen ja hiustenhoito

Peseytymisen ja hiustenhoidon apuvälineet ovat ergonomisesti muotoiltuja, ja ne lisäävät ulottuvuutta henkilöille, joilla on rajoittunut toimintakyky tai nivelten liikelaajuus.

Pitkävartiset vartalonpesimet ja selänpesimet ovat arjen apuvälineitä, jotka mahdollistavat ulottumisen vartalon kaikkiin osiin myös niille, joiden liikeradat ovat rajoittuneet. Myös pitkävartiset hiustenpesimet ja hiusharjat helpottavat omatoimisuutta.

 

Kynsien ja jalkojen hoito

Tarjoamme erilaisia välineitä ja jalkojenhoitotuotteita, kuten kynsisakset ja jalkaharjat jalkojen hyvinvointia lisäämään. Tutustu myös muihin jalkojen itsehoitotuotteisiin ennaltaehkäisemään ja suojaamaan jalkojen ihoa.


Apuvälineet virtsankarkailuun

Respectassa myytävät Attends-tippasuojat ja vaipat ovat käyttäjille miellyttäviä anatomisen muotoilun, huomaamattomuuden sekä hajua neutraloivien ominaisuuksiensa ansiosta. Vuoteensuojia on saatavilla useassa koossa. Lisäksi apuvälinevalikoimastamme löydät mm. virtsapullot ja alusastiat.


Tutustu lisää: