Ergonomiaa kotiin


Valikoimassamme on niin isoja kuin pieniä apuvälineitä kotona pärjäämiseen. Voit tutustua Apuvälineitä kotiin-kuvastoon tästä.


Mukavia Leo-lepohetkiä ja turvallisia siirtymisiä kotiympäristöön

Leo on kodinomaiseen hoivaympäristöön suunniteltu tukeva ja varmatoiminen hoivasänky. Leo-sängyn säädettävyys tukee siirtymisiä ja monipuolisten säätöjen ansiosta asentoa voidaan vaihdella lepoasennosta aktiivisempaan asentoon. Leo-hoivasängyn puuverhoilu on kaunista vaaleaa vaahteraa. Sänky sopiikin väritykseltään moneen kotiin.
 

  

Leo-sängyssä on mukavaa lukea tai katsella televisiota. Sänky säätyy helposti mukavaan istuma-asentoon. Sänky on kallistettavissa pituussuunnassa, joka tekee istuma-asennosta aktiivisemman.

Leo-sängyssä on laaja korkeudensäätömahdollisuus. Sängyn reunalla istuessa jalkojen on hyvä ulottua lattiaan hyvän istumatasapainon ylläpitämiseksi. Sängyn patjapohja laskeutuukin 32 cm korkeudelle. Myös levon ajaksi sänky on hyvä säätää mahdollisimman matalalle, varsinkin jos laitaa pidetään alhaalla ja sängystä putoamisriski on olemassa.

 

Sängystä jalkeille nousua helpottaa sängyn korkeudensäätö. Korkeammalta on kevyempi ponnistaa. Sängyn runkoon helposti kiinnitettävä nousutuki on tukeva ja helpottaa siirtymisissä. Sängyn käsiohjain on kätevä ripustaa nousutukeen roikkumaan, jolloin se on helposti käden ulottuvilla.

Katso tarkemmat tuotetiedot hoitosängystä: Vuode Leo 

 

Laadukas painetta tasaava Hyper Foam Visco-patja

Laadukkaan viskoelastisen Hyper Foam Visco -patjan paksuus on 14 cm. Päällimmäisenä on 5 cm kerros viskoelastista, kehon painon ja lämmön mukaan muovautuvaa vaahtomuovia.
Viskoelastinen pintakerros jakaa kehoon kohdistuvaa painetta tasaisesti ja auttaa selkärankaa pysymään makuulla hyvässä asennossa. Patjan päällinen on joustavaa, konepestävää, nesteitä läpäisemätöntä kangasta.

Käyttömukavuutta lisäävät erilaiset lisävarusteet 

Esimerkiksi pyörillä liikuteltava vuode- ja lukupöytä on työnnettävissä makuutason päälle apupöydäksi. Kirjatuki sopii vuodepöydälle ja tekee lukukokemuksesta miellyttävän.

 

Tilaukset ja tiedustelut: myynti@respecta.fi, p. 0207 649 748, verkkosivujemme chat tai myymälöistämme.