Ergonomiaa kotihoitoon


Mukavia Leo-lepohetkiä ja turvallisia siirtymisiä kotiympäristöön

Leo on kodinomaiseen hoivaympäristöön suunniteltu tukeva ja varmatoiminen hoivasänky. Leo-sängyn säädettävyys tukee siirtymisiä ja monipuolisten säätöjen ansiosta asentoa voidaan vaihdella lepoasennosta aktiivisempaan asentoon. Leo-hoivasängyn puuverhoilu on kaunista vaaleaa vaahteraa. Sänky sopiikin väritykseltään moneen kotiin. 

  

Leo-sängyssä on mukavaa lukea tai katsella televisiota. Sänky säätyy helposti mukavaan istuma-asentoon. Sänky on kallistettavissa pituussuunnassa, joka tekee istuma-asennosta aktiivisemman.

Leo-sängyssä on laaja korkeudensäätömahdollisuus. Sängyn reunalla istuessa jalkojen on hyvä ulottua lattiaan hyvän istumatasapainon ylläpitämiseksi. Sängyn patjapohja laskeutuukin 32 cm korkeudelle. Myös levon ajaksi sänky on hyvä säätää mahdollisimman matalalle, varsinkin jos laitaa pidetään alhaalla ja sängystä putoamisriski on olemassa.

 

Sängystä jalkeille nousua helpottaa sängyn korkeudensäätö. Korkeammalta on kevyempi ponnistaa. Sängyn runkoon helposti kiinnitettävä nousutuki on tukeva ja helpottaa siirtymisissä. Sängyn käsiohjain on kätevä ripustaa nousutukeen roikkumaan, jolloin se on helposti käden ulottuvilla.

Katso tarkemmat tuotetiedot hoitosängystä: Vuode Leo 

 

 

Laadukas painetta tasaava Hyper Foam Visco-patja

Laadukkaan viskoelastisen Hyper Foam Visco -patjan paksuus on 14 cm. Päällimmäisenä on 5 cm kerros viskoelastista, kehon painon ja lämmön mukaan muovautuvaa vaahtomuovia.
Viskoelastinen pintakerros jakaa kehoon kohdistuvaa painetta tasaisesti ja auttaa selkärankaa pysymään makuulla hyvässä asennossa. Patjan päällinen on joustavaa, konepestävää, nesteitä läpäisemätöntä kangasta.

Käyttömukavuutta lisäävät erilaiset lisävarusteet 

Esimerkiksi pyörillä liikuteltava vuode- ja lukupöytä on työnnettävissä makuutason päälle apupöydäksi. Kirjatuki sopii vuodepöydälle ja tekee lukukokemuksesta miellyttävän.

 

Hoitosängyn kanssa käytettävät toiminnalliset vuodetekstiilit

Liukulakana WendyLett 140 x 200 cm

SR1634

Kattaa patjan pituutta patjan yläreunasta n. polvitaipeisiin saakka. 
Helpottaa esimerkiksi kyljelle kääntymistä. Sijataan tavallisen lakanan päälle.

 

Liukulakana WendyLett 200 x 90 cm

SR1641

Kattaa koko patjan pituuden. Helpottaa esimerkiksi kyljelle kääntymistä. Alle ei tarvita tavallista lakanaa, kiristyy kuminauhalla patjan ympärille.

 

Tyynyliina WendyLean 50x60 cm

SR1680

Tyynyn alapinta on liukasta satiinia. WendyLean liukuu WendyLett liukulakanaa pitkin sängyssä ylä-ala-suunnassa, joka helpottaa itsenäistä asennon kohentamista.

 

 

Liukupinnallinen WendyLett 4way –siirtolakana

SR1657

Liukuu sivusuuntaan ja ylä-ala-suuntaan WendyLett liukulakanaa pitkin. Helpottaa omatoimista ja avustetta asennon vaihtelua sängyssä. Vaatii alleen SR1634 tai SR1641 WendyLett liukulakanan.

 

Liukupinnallinen WendyLett 4way –vuodesuoja

SR1649

Liukuu sivusuuntaan ja ylä-ala-suuntaan WendyLett liukulakanaa pitkin. Helpottaa omatoimista ja avustetta asennon vaihtelua sängyssä. Toimii samalla inkosuojana. Vaatii alleen SR1634 tai SR1641 WendyLett -liukulakanan.

 

 


Leo-hoivasänky on nähtävillä myymälöissämme Helsingissä, Oulussa, Jyväskylässä, Turussa ja Kuopiossa. Tilaukset ja tiedustelut: myynti@respecta.fi, p. 0207 649 748 tai myymälöistämme.

Meiltä kotihoitosängyt ja patjat myös vuokrattavissa! Katso lisää: kuvasto.respecta.fi/vuokraushinnasto