Do good. With the best.

 

Me Respectassa ja Ottobockissa autamme joka päivä tuhansia ihmisiä kaikkialla maailmassa saamaan takaisin ja ylläpitämään liikkuvuuttaan ja vapauttaan. Kun liityt Ottobock-perheeseen, sinusta tulee osa globaalia organisaatiota, joka asettaa laadun ja asiakaskokemuksen etusijalle. Edistämme ja johdamme alan teknistä kehitystä, minkä ansiosta voimme antaa sinulle parhaat edellytykset muiden auttamiseen, toimitpa sitten maailmalla tai jossakin noin 30 pohjoismaisesta ortopediatekniikan keskuksestamme. Jos haluat tehdä elämäsi ja urasi aikana hyvää, meillä olet parhaassa seurassa. Tervetuloa!

 

Lue lisää avoimista paikoistamme:  

 

tapio_tuominen_web.png
”Tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia”

”Olen työskennellyt Respectassa 16 vuotta, jonka aikana on tapahtunut monia muutoksia. Aina olen kuitenkin onnistunut löytämään oman paikkani. Nyt työnkuvaani kuuluvat asiakkaille räätälöityjen pyörätuolien sekä potilaiden siirtämiseen suunniteltujen välineiden myynti ja niihin liittyvä koulutus. Työskentelyalueeni on laaja ja monipuolinen. Yhtenä päivänä voin työskennellä yliopistollisessa keskussairaalassa ja toisena tapaan potilaita ja tuotteiden käyttäjiä vakuutusyhtiön kautta. Vaihtelu on minulle tärkeää, ja tulevaisuus näyttää minusta kiinnostavalta. Edessä on paljon uusia mahdollisuuksia.” 

Tapio Tuominen, Myyntineuvottelija

 

 

 

 

tiina_salmi_web.png

”Olen ylpeä työstäni”

Työkseni valmistan alaraajaproteeseja eriasteisille amputoiduille henkilöille. Joka päivä on erilainen, mikä tekee työstä kiinnostavaa. Aina on haasteita ratkottavana ja uusia mahdollisuuksia käden ulottuvilla. Tunnen ylpeyttä kertoessani ammatistani muille 
ihmisille ja tuntuu mahtavalta saada ihminen kävelemään uudelleen. Respectan liittyminen osaksi Ottobockia on tuonut mukanaan monia etuja. Niitä ovat esimerkiksi vuorovaikutus eri maissa työskentelevien kollegoiden kanssa, erinomainen tuoteosaaminen sekä koulutusmahdollisuudet osaamisemme kehittämiseksi.”

Tiina Salmi, Apuvälineteknikko