Tehdään hyvää yhdessä

 

Respecta on osa Ottobock HealthCaren globaalia klinikka- ja palveluverkostoa. Me Respectassa ja Ottobockissa autamme joka päivä tuhansia ihmisiä kaikkialla maailmassa saamaan takaisin ja ylläpitämään liikkuvuuttaan ja vapauttaan. Ottobock Group työllistää yli 7000 työntekijää yli 50 maassa. Edistämme ja johdamme alan teknistä kehitystä, minkä ansiosta voimme antaa sinulle parhaat edellytykset muiden auttamiseen. Jos haluat tehdä elämäsi ja urasi aikana hyvää, meillä olet parhaassa seurassa. Tervetuloa!

  

tapio_tuominen_web.png

”Tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia”

”Olen työskennellyt Respectassa yli 20 vuotta, jonka aikana on tapahtunut monia muutoksia. Aina olen kuitenkin onnistunut löytämään oman paikkani. Nyt työnkuvaani kuuluvat asiakkaille räätälöityjen pyörätuolien sekä potilaiden siirtämiseen suunniteltujen välineiden myynti ja niihin liittyvä koulutus. Työskentelyalueeni on laaja ja monipuolinen. Vaihtelu on minulle tärkeää, ja tulevaisuus näyttää minusta kiinnostavalta. Edessä on paljon uusia mahdollisuuksia.” 

Tapio Tuominen, Myyntineuvottelija   

 

tiina_salmi_web.png

”Olen ylpeä työstäni”

Työkseni valmistan alaraajaproteeseja eriasteisille amputoiduille henkilöille. Joka päivä on erilainen, mikä tekee työstä kiinnostavaa. Aina on haasteita ratkottavana ja uusia mahdollisuuksia käden ulottuvilla. Tunnen ylpeyttä kertoessani ammatistani muille 
ihmisille ja tuntuu mahtavalta saada ihminen kävelemään uudelleen. Respectan liittyminen osaksi Ottobockia on tuonut mukanaan monia etuja. Niitä ovat esimerkiksi vuorovaikutus eri maissa työskentelevien kollegoiden kanssa, erinomainen tuoteosaaminen sekä koulutusmahdollisuudet osaamisemme kehittämiseksi.”

Tiina Salmi, Apuvälineteknikko

  

Tarjoamme mielenkiintoisia ja tavoitteellisia työtehtäviä Suomen suurimmassa ja monipuolisimmassa apuvälinepalveluita tuottavassa terveysteknologia-alan organisaatiossa. Katso lisää alla ja hae pian!

 

 

Avoimet työhakemukset voi lähettää sähköpostitse osoitteella: rekry@respecta.fi.