Joensuu - klinikka ja myymälä


Torikatu 42 (Senioripiha)  │  80100 Joensuu
Avoinna: ma-pe klo 9-16

HUOM!

Respecta Joensuun myymälä 
on suljettu to-pe 7.– 8.12.


Valtakunnallinen ajanvaraus p. 0207 649 749*

palvelunumero avoinna arkisin klo 8-18: ajanvaraukseen liittyvät tiedustelut, muutokset, peruutukset ja soittopyynnöt asiantuntijoille

Verkkoajanvaraus jalkineiden ja tukipohjallisten arvioon ja mitanottoon: Respecta verkkoajanvaraus 


Asiantunteva apuvälinemyymälä

Joensuun klinikan yhteydessä on apuvälinemyymälä, jossa henkilökunta auttaa asiakkaita oikean apuvälineen valinnassa. Myymälämme tarjoavat asiantuntevaa palvelua, apuvälineitä ja tukea liikkumiseen kuin toimintakykyyn. Myymälästämme mm. erilaiset tuet kuten polvituet, nilkkatuet ja rannetuet, valmistukisukat ja tukipohjalliset. Jokapäiväiseen liikkumiseen saatavilla myös mm. ergonomiset jalkineet, kävelykepit, kyynärsauvat ja rollaattorit. Toimintakyvyn mahdollistamiseksi valikoimassamme erilaisia kodin pienapuvälineitä ja terapiavälineitä. Kysy meiltä lisää ja katso verkkokuvastostamme!

Valmisapuvälineitä voi tilata myös verkkokaupastamme, myyntipalvelusta 0207 649 748*, verkkosivujemme chatista tai sähköpostitse myynti@respecta.fi. Katso lisää tilaamisesta: Apuvälineiden hankinta Respectassa


 

Myymälätuotteiden tiedustelut 040 3488 577 / asiakaspalvelu.joensuu@respecta.fi
Myyntipalvelu ja tuotetiedustelut 0207 649 748* / myynti@respecta.fi
Vuokrauspalvelu 0207 649 740* (klo 10-14) / vuokrauspalvelu@respecta.fi
Huolto ja varaosat 0207 649 747* / huolto@respecta.fi
Palvelupäällikkö Sami Sorjonen 040 3488 511
Asiakkuusjohtaja Tomi Issakainen     040 3488 538


Katso myynnin yhteystiedot tästä. Henkilökohtaiset sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@respecta.fi 


Klinikalle saapuminen

Apuvälineteknikkomme, fysioterapeuttimme ja jalkaterapeuttimme vastaanottavat ortopedisiin apuvälineisiin ja niihin liittyviin palveluihin erikoistuneella klinikallamme. Palveluihimme kuuluvat konsultointi, alaraaja-analyysit ja kuntoutus sekä mitanotto ja valmistus tukipohjallisissa, jalkineissa, kompressiotuotteissa, erilaisissa tuissa ja proteeseissa.

Yksilöllisten apuvälineiden arvioon ja mitanottoon voit varata ajan ajanvarauksestamme. Myös valtakunnallinen myyntipalvelumme toimittaa tuotteita postiennakolla. Laskutettavan asiakassuhteen alkaessa tarkastamme aina asiakkaan luottotiedot. Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja käytäntöihimme Hyvä tietää-osiossa. 

Kulku ja esteettömyys

Klinikan ja myymälän pysäköintipaikat sijaitsevat Respectan edessä molemmin puolin kadunvarsipaikoilla. Pysäköinti 1-2 h pysäköintikiekoilla. Tarvittaessa pidempi pysäköinti mahdollista (tiedustelu myymälästä). Esteettömiä autopaikkoja on 2 kpl.

Kulku toimipisteeseen on esteetön. Toimipisteestä löytyvät automaattiovet ja hyvät liuskat pyörätuolia varten. Esteetön WC sijaitsee sisääntulon jälkeen vasemmalla vastaanottohuoneiden vastapäätä, seuramalla opastekylttejä. Korkeampia istuimia löytyy.

 

Ajo-ohjeet Kajaanin suunnasta:

Ajakaa Kajaanintietä Joensuun keskustan suuntaan. Jatkakaa suoraan Kuopiontien ja Lappeenrannantien liittymien ohi. Kajaanintien vasemmalla puolella hautausmaa. Hautausmaan jälkeen ensimmäisestä risteyksestä Rauhakadulle (liikennevalot) vasempaan. Jatkakaa suoraan yhden risteyksen ohi ja kääntykää oikealle toisesta risteyksestä Torikadulle. Respecta välittömästi vasemmalla.


Ajo-ohjeet Kuopion suunnasta:

Ajakaa Kuopiontietä Lappeenrannan suuntaan. Valitkaa liittymä: Kajaani, Lieksa, Siihtala,Joensuu P.
Ryhmittykää oikealle Kajaanintielle Joensuun keskustan (Joensuu P) suuntaan. Kajaanintien vasemmalla puolella hautausmaa. Hautausmaan jälkeen ensimmäisestä risteyksestä Rauhankadulle (liikennevalot) vasempaan. Jatkakaa suoraan yhden risteyksen ohi ja kääntykää oikealle toisesta risteyksestä Torikadulle. Respecta välittömästi vasemmalla.


Ajo-ohjeet Lappeenrannan suunnasta:

Ajakaa Lappeenrannantietä Joensuuta kohti. Kun ylitätte Pielisjoen Pekkalansiltaa pitkin, jatkakaa n. 800m ja valitkaa liittymä: Kajaani, Lieksa, Käpykangas,Joensuu P. Ryhmittykää liittymässä vasemmalle Joensuun keskustan (Joensuu P) suuntaan. Ajakaa suoraan kohti keskustaa Lappeenrannantien liittymän ohitse. Kajaanintien vasemmalla puolella hautausmaa. Hautausmaan jälkeen ensimmäisestä risteyksestä Rauhakadulle (liikennevalot) vasempaan. Jatkakaa suoraan yhden risteyksen ohi ja kääntykää oikealle toisesta risteyksestä Torikadulle. Respecta välittömästi vasemmalla. 


Asiantuntijamme Joensuussa

Issakainen_Tomi_180x200px_KAM_KYS_OYS.jpg

Tomi Issakainen
asiakkuusjohtaja, itä
KYS-alue

Sorjonen_Sami_180x200px.jpg

Sami Sorjonen
palvelupäällikkö
fysioterapeutti
ortoosit

Aittokoski_Kari_180x200px.jpg

Kari Aittokoski
fysioterapeutti
myymälä, logistiikka

Kovanen_Salli_180x200px.jpg

Salli Kovanen
apuvälineteknikko
lasten ortoosit,
ortopediset 
jalkineet,
vartalotuotteet,

tukihihat- ja tekstiilit

Karki_Riitta_180x200px.jpg

Riitta Kärki
lymfaterapeutti
kompressiosukat,
laskutukseen liittyvät asiat

Leinonen_Mari_180x200px.jpg

Mari Leinonen
jalkaterapeutti
jalkineet, tukipohjalliset

Rautiainen_Heidi_180x200px.jpg

Heidi Rautiainen
jalkaterapeutti
tukipohjalliset, mittajalkineet,
silikoniorteesit
(opintovapaalla)

suhonen-lauri-180x200px.jpg

Lauri Suhonen
jalkaterapeutti
ortoosit, osajalkateräproteesit 
ja jalkineet

Honkanen_Risto_180x200px.jpg

Risto Honkanen
apuvälineteknikko
proteesit

Gromov-Ilya-180x200px-mv-.jpg

Ilya Gromov
apuvälineteknikko
proteesit