Mikkeli - klinikka 


Porrassalmenkatu 16, 2.krs │ 50100 Mikkeli

Palvelemme ajanvarauksella.
Valtakunnallinen ajanvaraus p. 0207 649 749

palvelunumero avoinna arkisin klo 8-18: ajanvaraukseen liittyvät tiedustelut, muutokset, peruutukset ja soittopyynnöt asiantuntijoille. Kaikkien palvelunumeroidemme soittohinnat ovat normaalihintaisia ja veloitetaan oman operaattorin matkapuhelin- tai paikallispuhelumaksun mukaisesti.

Verkkoajanvaraus jalkineiden ja tukipohjallisten arvioon ja mitanottoon: Respecta verkkoajanvaraus


Osta valmisapuvälineitä verkkokaupasta tai myyntipalvelusta

Valmisapuvälineitä voi tilata verkkokaupastamme, myyntipalvelusta 0207 649 748, verkkosivujemme chatista tai sähköpostitse myynti@respecta.fi. Löydät valikoimamme verkkokuvastostamme kuvasto.respecta.fi. Katso lisää tilaamisesta: Apuvälineiden hankinta Respectassa


Klinikalle saapuminen

Apuvälineteknikkomme, fysioterapeuttimme ja jalkaterapeuttimme vastaanottavat ortopedisiin ja lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineisiin sekä niihin liittyviin palveluihin erikoistuneella klinikallamme. Palveluihimme kuuluvat konsultointi, alaraaja-analyysit ja kuntoutus sekä mitanotto ja valmistus tukipohjallisissa, jalkineissa, kompressiotuotteissa, erilaisissa tuissa ja proteeseissa.

Mikkelin klinikka palvelee ajanvarauksella. Myös valtakunnallinen myyntipalvelumme toimittaa tuotteita postitse. Laskutettavan asiakassuhteen alkaessa tarkastamme aina asiakkaan luottotiedot. Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja käytäntöihimme Hyvä tietää-osiossa. 

Sisäänkäynti Respectan klinikalle on Porrassalmenkadulta Mehiläisen lääkärikeskuksen kanssa samasta ovesta, 2. kerros. Toriparkki pysäköintiä varten sijaitsee toimipisteen välittömässä läheisyydessä.
 

Kulku ja esteettömyys

Pysäköinti Porrassalmenkadulla (maksullinen pysäköintimittari, EasyPark-sovellus) tai Mikkelin Toriparkki, joka sijaitsee kirjaimellisesti Mikkelin Torin alla. Sisäänkäynti on rautatieaseman puolella Mannerheimintieltä. Parkkitilaa on 620 paikkaa, kahdessa kerroksessa. Ylätason korkeus on 2,4 metriä ja alatason 2,2 metriä. Maksu tapahtuu maksuautomaatilla tai Moovy-sovelluksella. Toriparkissa on myös sähköautojen latauspiste. Hissillä katutasoon.

Sisäänkäynti Porrassalmenkadulta, hissillä 2. kerros. Ei automaattiovia tai sähköpainikkeita. Kulku tilassa on esteetön. Esteetön WC sijaitsee välittömästi vastaanottohuoneiden vieressä. Odotustilassa ja vastaanottohuoneissa on myös korkeampia istuimia. 


Myyntipalvelu ja tuotetiedustelut
0207 649 748 (klo 9-15) / myynti@respecta.fi

Vuokrauspalvelu
0207 649 740 (klo 10-14) / vuokrauspalvelu@respecta.fi
Respectan valtakunnallinen vuokrauspalvelu on suljettuna kesällä ajalla 8.-26.7. Vuokratuotteen voi kuitenkin palauttaa tällä ajalla normaalisti ja ilmoituksen siitä tehdä sähköpostitse osoitteeseen vuokrauspalvelu@respecta.fi.

Huolto ja varaosat
0207 649 747 / huolto@respecta.fi

Palvelupäällikkö Heidi Finér
040 3488 627

Asiakkuusjohtaja Tomi Issakainen
040 3488 538

Toimipisteen sähköposti
asiakaspalvelu.mikkeli (a) respecta.fi

Katso myynnin yhteystiedot tästä. Henkilökohtaiset sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@respecta.fi


Jalkineiden toimitus meille

Mikäli olet asioinut Respectalla jo aiemmin jalkineen korotukseen liittyen, voit toimittaa nyt jalkineen meille maksutta postin kautta. Ole kuitenkin aina ennen tuotteen lähettämistä yhteydessä omaan Respectan asiantuntijaasi. Tulosta tämä lomake täytettynä ja maksusitoumuksesi mukaan lähetykseen:

Icon Lomake: Tuotteen lähetys Respectalle - Mikkeli (125,0 KB)


Asiantuntijamme Respecta Mikkelin klinikalla

Heidi Finér, Respecta Oy

Heidi Finér
palvelupäällikkö
jalkaterapeutti
jalkineet ja tukipohjalliset,
kompressiotuotteet,
valmisortoosit,
silikoniorteesit

Risto Honkanen, Respecta Oy

Risto Honkanen
apuvälineteknikko
proteesit; ylä- ja 
alaraajaprotetiikka,
valmiit ja valmistettavat
ortoosit

Satu Silander, Respecta Oy

Satu Silander
jalkaterapeutti
kompressiotuotteet,
tukipohjalliset, jalkineet,
valmisortoosit