Haltija Group Oy ja Respecta Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan

11. maaliskuu 2021 - admin

Respecta Oy ja Haltija Group Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan, jossa Haltijan proteeseja, yksilöllisiä ortooseja ja erikoisjalkineita valmistava liiketoiminta siirtyy osaksi Respectaa. Kaupan ansiosta Respecta pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavamman asiantuntija- ja toimipaikkaverkoston ja kilpailukykyisemmät ratkaisut.

Osana liiketoimintakauppaa Respectan tekninen henkilöstö Helsingissä sekä huoltosopimukset siirtyvät osaksi Haltijaa, joka keskittyy tulevaisuudessa valmisapuvälineiden ja huoltotoiminnan asiantuntemukseen.

Sopimukset siirtyvät kaupan mukana ja asiakassuhteet säilyvät ennallaan. Palvelut asiakkaille jatkuvat keskeytyksittä nykyisissä toimipisteissä. Jatkossa Respectan asiakkaana Haltijaltalta siirtyvät asiakkaat saavat käyttöönsä entistä laajemman palvelu- ja asiantuntijaverkoston sekä ratkaisuvalikoiman.

Kauppa koskee vain Haltijan erikoisjalkineiden, yksilöllisten ortoosien ja proteesien valmistusta. Kompressiotuotteiden ja valmisortoosien myynti ja siihen liittyvät palvelut sekä valmisapuvälinemyynti jatkuvat entiseen tapaan sekä Haltijassa että Respectassa. Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta Respectan myymien valmisapuvälineiden takuukorjauksiin.

Liiketoimintakauppa tulee voimaan viimeistään 31.3.2021. Asiasta tiedotetaan asiakkaita henkilökohtaisesti postitse sekä Respectan ja Haltijan verkkosivuilla.

respecta-ja-haltija.jpg

 

Katso lisää: