Ottobock Scandinavia Group edustaa Paralympialaisissa

11. syyskuu 2015 - admin

Ottobock on ollut osa Paralympialaisia yli 25 vuoden ajan ja Rion vuoden 2016 kisat tulevat olemaan järjestyksessään 13. kilpailut, jossa Ottobock on mukana kumppanina. Virallisena teknisten palvelujen tarjoajana yritystä edustaa ainutlaatuinen tiimi teknikkoja ympäri maailman. Tiimi tulee olemaan vastuussa täyttääkseen kaikkien maiden tarpeet kaikissa lajeissa, tarjoten palvelua ja huoltoa urheiluvälineille sekä harjoittelussa ja itse kisassa.

Olemme ylpeitä voidessamme tiedottaa, että kaksi kollegaamme Ottobock Scandinavia Groupista on valittu osaksi globaalia Ottobock-palvelutiimiä; Carl-Johan Mårtensson, apuvälineteknikko (Aktiv Ortopedteknik, Malmö) ja Tiina Salmi, apuvälineteknikko (Respecta, Helsinki) tulevat edustamaan Pohjoismaita Rio de Janeirossa. He tulevat olemaan osa tiimiä, joka koostuu n. 80 apuvälineteknikosta ja muusta teknisestä henkilökunnasta, jotka ovat vastuussa yhteensä 15 000 varaosan toimittamisesta ja n. 14 tonnin kokoisesta välineistöstä kisojen aikana.

”Ammatillisesti tämä on unelmien täyttymys, kun pääsee soveltamaan omia tietojaan ja taitojaan tällaisessa tapahtumassa.”, kertoo Tiina, joka odottaa innolla ja jännityksellä mahtavia kokemuksia Paralympialaisissa. “Tämä tulee olemaan mahdollisuus kokea kisat ja upeat urheilijat läheltä ja tavata kollegoita ympäri maailman.”, Carl-Johan jatkaa. “Olen uskomattoman ylpeä ja on kunnia ammattilaisena tulla valituksi edustamaan Ruotsia ja Pohjoismaita.”

Ottobock Scandinavia Group toivottaa Tiinalle ja Carl-Johanille paljon onnea. Odotamme innolla fantastisia Paralympialaisia Rio de Janeirossa 2016.