Respectan syksy on täynnä koulutustapahtumia ja ohjelmaa


Respectan syksy on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa! Ammattilaisten koulutustilaisuudet toivotuista teemoista ja myymälöissä kaikille avointa ohjelmaa sekä syystarjouksia. Lisätietoa myymälöiden tapahtumista ja tarjouksista tulossa lähempänä syksyä. Tutustu alla tarjontaan.

banner_wide_low_1140x300px_02.jpg

Ammattilaisten koulutukset syksyllä 2019


Kierrämme ammattilaisten koulutustilaisuuksilla ja työpajoilla toivotuista aiheista eri puolilla Suomea! Buukkaa kalenteriin sinulle sopivat tilaisuudet ja ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä! Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille ammattilaisille.

Menneet:

tiistai 24.9. Respectan apuvälinekiertue - Turku
torstai 26.9. Respectan apuvälinekiertue - Helsinki
tiistai 1.10. Respectan apuvälinekiertue - Tampere
maanantai 30.9. Respectan apuvälinekiertue - Jyväskylä
tiistai 1.10. Respectan apuvälinekiertue - Kuopio
keskiviikko 2.10. Respectan apuvälinekiertue - Mikkeli
torstai 3.10. Respectan apuvälinekiertue - Savonlinna
perjantai 4.10. Respectan apuvälinekiertue - Joensuu 


tiistai 29.10. Respectan apuvälinekiertue - Oulu

Tule oppimaan koulutuspäivän aamuun toivotuista teemoista: oikeanlaisen istumisasennon vaikutuksesta pyörätuolikäyttäjän toimintakykyyn, alaraajaortooseista ja amputaatiopotilaan post-operatiivisesta hoidosta, proteesikäyttäjän kuntoutuksesta ja kävelykoulusta. Lounaan jälkeen iltapäivän osuudessa valittavanasi on kolmen eri teeman workshop-vaihtoehtoa protetiikka- ja ortoosiratkaisuista sekä pyörätuolin valinnasta. Katso lisää ja ilmoittaudu tästä!


torstai 31.10. Respectan apuvälinekiertue - Rovaniemi

Tule oppimaan koulutuspäivän aamuun toivotuista teemoista: oikeanlaisen istumisasennon vaikutuksesta pyörätuolikäyttäjän toimintakykyyn, alaraajaortooseista ja amputaatiopotilaan post-operatiivisesta hoidosta, proteesikäyttäjän kuntoutuksesta ja kävelykoulusta. Lounaan jälkeen iltapäivän osuudessa valittavanasi on kolmen eri teeman workshop-vaihtoehtoa protetiikka- ja ortoosiratkaisuista sekä pyörätuolin valinnasta. Katso lisää ja ilmoittaudu tästä! 


tiistai 24.9. Helsinki / torstai 3.10. Turku / torstai 10.10., Oulu /  torstai 31.10., Kuopio / keskiviikko 20.11., Jyväskylä /  torstai 21.11., Tampere 

Ammattilaisten aamukahvit: Yläraajaprotetiikan uutuudet ja yläraaja-amputoidun kuntoutus

Yläraajaprotetiikka kehittyy valtavaa vauhtia. Sekä passiivisten että myoelektristen proteesiratkaisujen osalta uusia mahdollisuuksia parantaa yläraaja-amputoidun toimintakykyä on tullut markkinoille useita. Samaan aikaan tarve tarkastella kuntoutujan kokonaistilannetta toimintakyvyn näkökulmasta kuntoutus huomioiden kasvaa. Koulutuksessa kerrotaan niin kuntoutuksen merkityksestä, myoelektrisisten ratkaisujen sekä passiivisten ja mekaanisten proteesien uutuuksista, ohjausjärjestelmistä sekä pääset tapaamaan Respectan yläraajatiimin asiantuntijoita. Katso lisää ja ilmoittaudu tästä!


torstai 7.11. klo 12-15
Respectan satelliittiseminaari @Apuväline 2019-messut

Järjestämme kutsuvierasseminaarin ammattilaisasiakkaillemme Apuväline 2019-messujen yhteydessä Tampereella. Tule kuulemaan uutta skannaus- ja 3D-teknologiasta, sähköisten apuvälineiden mahdollisuuksista sekä neurologisen potilaan kuntoutuksesta ja liikkumisesta ja lounastamaan kanssamme. Mikäli et ole saanut kutsua ja kiinnostunut tilaisuudesta, ota yhteyttä lähimpään myyntiedustajaasi.

 

Lisäksi ohjelmistossamme on alueellisia, maksuttomia koulutuksia ammattilaisille mm. lasten liikunta- ja toimintakyvystä sekä nostimista. Katso alla kaikki tulevat koulutuksemme ja ilmoittaudu mukaan:

nostimet_800x220px.jpg

Potilasnostinkampanja

 Potilasnostimia, nostoliinoja ja siirtymiseen EasyGlide-ovaaleja nyt kampanjahintaan 31.12.2019 saakka. Katso lisää: Potilasnostinkampanja

 

ergonomiaa_hoivaan_banner.jpg

Ergonomiaa hoivaan

Tarjouskampanjassamme laadukas hoivasänky, sängyn nousutuki sekä painehaavoja ennaltaehkäisevä patja nyt pakettikampanjahintaan. Katso lisää: Ergonomiaa hoivaan 

 

banner_wide_low_1140x300px2.jpg