Koronavirustartuntariskin ehkäisy Respectan klinikoilla

21. huhtikuu 2020 - admin

Pyrimme kaikessa toiminnassamme turvaamaan asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyden. Noudatamme koronavirustartuntariskin (covid-19) rajoittamisessa THL:n sekä Ottobock-konsernin kansainvälisiä ohjeita. Respecta-klinikoiden vastaanotot ovat auki tällä hetkellä normaalisti, mutta muuta toimintaa rajoitetaan tartuntamahdollisuuksien minimoimiseksi.

Ajanvaraus ja saapuminen

Monet asiakkaistamme kuuluvat riskiryhmään. Heidän turvallisuutensa takaamiseksi pyydämme ulkomailla matkailleita, koronavirukselle altistuneita sekä flunssaoireita potevia asiakkaitamme siirtämään aikansa. Olethan yhteydessä ajanvaraukseemme 0207 649 749, niin varaamme sinulle uuden vastaanottoajan ajankohtaan, joka on turvallinen sinulle itselle ja klinikan muille asiakkaille.

Vastaanotolle saapuessasi, saavuthan odottamaan vuoroasi vasta vastaanottoajan alkaessa.

 

Käsihygienia ja siisteys

Tartuntariskin minimoimiseksi emme kättele vastaanotoilla. Käsihygieniasta ja siivouksesta huolehdimme tehostetusti THL:n ohjeistuksen mukaisesti. Pyydämme myös asiakkaitamme huolehtimaan käsihygieniasta erityisen huolella. Ohjeita käsienpesuun ja yskimiseen THL:n sivulta. 

Riskien minimoimiseksi asiakaspalvelijamme käyttävät vastaanotolla ja työssään hengityssuojaimia sekä suojakäsineitä.

 

Etäkonsultaatio ja videotapaamiset

Respectan asiantuntijoilla on myös mahdollisuus järjestää konsultaatiota tietoturvallisesti tietokoneen tai puhelimen (Videovisit) kautta. Kysy lisää etäkonsultaatiosta ajanvarauksestamme: 0207 649 749.

Pyrimme välttämään kaikkea matkustamista, liikkumista julkisilla kulkuneuvoilla sekä isompia kokoontumisia. Tämän vuoksi suosimme etäyhteyksiä tapaamisissa terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Kutsun etätapaamiseen saat Respectan yhteyshenkilöltä

Myyntipalvelu palvelee chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse 

Asiantuntijat vastaavat ja palvelevat teitä respecta.fi-sivuston chatissa sekä myyntipalvelussa puhelimitse 0207 649 748 sekä sähköpostitse myynti@respecta.fi. Tuotteitamme voi tilata myös postiennakolla myyntipalvelusta 0207 649 748* ja sähköpostitse myynti@respecta.fi.

 

Osassa myymälöissä supistetut aukioloajat

Osa klinikkamyymälöistämme palvelee rajallisesti poikkeusaikana. Tarkistathan ajantasaisen myymälän aukioloajan toimipisteiden sivuilta. Valmisapuvälineitä voi tilata myös postiennakolla myyntipalvelusta 0207 649 748* ja sähköpostitse myynti@respecta.fi.


Tuotteiden saatavuus

Koronaviruksen hillitsemiseksi asetetut toimenpiteet voivat vaikuttaa myös Respectan markkinoimien tuotteiden saatavuuteen. Seuraamme tilannetta aktiivisesti tavarantoimittajien kanssa ja pyrimme varmistamaan omalta osaltamme tuotteiden saatavuuden. Tietoa tuotteiden saatavuudesta saat myyntipalvelustamme: 0207 649 748 / myynti@respecta.fi.

 

Valmistuotteiden vaihto- ja palautusoikeus palautettu, polviortoosien testijaksot voivat jatkua

1.8. alkaen valmistuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus taas normaaliin tapaan. Lisäksi polviortoosien testijaksot klinikoilla saavat taas jatkua.